Arama sonuçlarınız

1. R

Abs problemi

Ktm 250 adv kullanmaktayım. Motosikletiminin zincir dişli değişimi yapılırken, arka teker rulmanıda değişti. Daha sonra arka freni hafif kullandığım zamanlarda abs direk devreye girmeye başladı. Frene basmaya başladığın anda 2 sn civarı abs dvreye giriyor ve ardından normal bir şekilde fren...
  2. R

Cbr 250 lastik

Cbr 250 için çıkma lastik arıyorum
  3. R

kütahya-izmir-bursa

Bu sene Kütahya da üniversiteye başladım. Bayram tatili için Bursa ya dönecektim. Uzun zamandır doğru düzgün motora binmiyorum. Yolu biraz uzatıp İzmir de bir iki dosta uğrayıp Bursa ya geçmeye karar verdim. Çektiğim bir iki resmi sizle paylaşmak istedim. -Rotam şu şekilde 700 km civarı tuttu...
  4. R

bir bakar mısınız? kaza sonucu icerir.

geçenlerde biri park halinde motorumu devirmişti. 1400 tl masraf çıktı. tutanak tutuldu vs vs. ben yüzde yüz haklı çıktım. karşı tarafın sigortası bize fatura gönderin ödeme yapalım diyor. benim usta diyor sen vercen 1400 tl yi önce onlar ödeyecek sana 1 haftaya diyor. bu durum benim kafamı çok...
  5. R

motoruma çarptılar bir bakar mısınız?

Motorumu bir aracın arkasına park ettim. yeterli bir mesafe bırakarak. araç çıkarken motoru fark edemedi ve geri geri benim motoruma çarptı motorum devrildi. far camı ve kafa grenajında biraz çizik var. kaza geç saatte olduğundan sigorta kağıdı, ehliyet, ruhsat ve tutanak fotokopilerini...
  6. R

ufak bir hatırlatma

ufak bir hatırlatma adına denk geldiğim videoyu paylaşmak istedim sizlerle..
  7. R

radyatör temizliği

herkese iyi forumlar. Motorum son zamanlarda erken fan açmaya başladı. Radyatör olduğu gibi pislik içinde yağmurlu havalardada sürdüğüm için. Ben radyatörü temizlersem sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Nasıl temizleme mi önerirsiniz?
  8. R

Fren balatası

Herkese iyi forumlar diliyorum. Geçenlerde motoru bakıma götürdüğümde ön frenimi kötü bir fren balatası değişti. Yeni takılan balata pek güven vermiyor bana. Kesik kesik bir sürtünme sesi çıkarıyor düşük hızda. Daha kaliteli bir balata takmaya niyetliyim. Hangi markanın hangi modelini...
  9. R

ilk kaza ve gidon yamulması

Herkese iyi forumlar. Geçenlerde viraj ortasındaki bir mıcır yüzünden ön tekeri kaydırıp düştüm. Neyse grenajları falan hallettim. Güzel bir tamir yaptırdım. Ama neyazıkki düz gidebilmek için gidonu 1.5 2 cm sağa çevirmem gerekiyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim?
  10. R

debriyaj problemi

iyi akşamlar beyler. motorumun debriyajında anormal bir sertlik var. elimi yoracak kadar sert. sebebi ne olabilir? balata bitmiş olabilir mi? vites geçişlerinde herhangi bir sıkıntı yok. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  11. R

bir sorum olacak

arkadaşlar sabah otoparka gittiğimde marşa basıyorum motor tek marşta çalışıyor. gaz vermediğim zaman stop ediyor. çalışınca 2 bin devirde 4 5 sn gazı sabit tutup bıraktığım zaman bir sıkıntı olmuyor. Motor ısınıyor vitese takıyorum hafif gaz verdiğimde hareket etmek için stop ediyor bazen...
  12. R

Ceket seçimi

Arkadaşlar 400 500 tl fiyat aralığında yaz kış kullanabileceğim iyi koruyabilecek bir ceket arıyorum ne önerirsiniz?
  13. R

Panik fren(acemiyim)

Bu panik fren içini nasıl çözeceğiz bir 2 birşeyle aydınlatırsanız sevinirim. Ani bir şekilde durmam gerektiğinde genelde arka tekeri kilitliyorum ve ön fren ile durabiliyorum. nasıl bir çalışma yapabilirim?

Yeni mesajlar