- Konu Yazar
Arkadaşlar 400 500 tl fiyat aralığında yaz kış kullanabileceğim iyi koruyabilecek bir ceket arıyorum ne önerirsiniz?
1 aydır bir sürü yer gezdim. 1500 TL altında olup da 4 mevsim olan mont YOK. Gerçek dört mevsim montlarda çıkarılabilen termal ve su geçirmeyen katman olmak zorunda. Ayrıca dış yüzeyde geniş açılabilen rüzgar geçiren kısımlar da olmalı. Bunlarda benim gördüğüm kadarıyla üst düzey enduro montlarda kullanılıyor. Daha şehir içinde kullanılabilecek ve yukarıda bahsettiğim özellikleri taşıyan montlar (Mesela Revit Ignition) kış için uygun olmuyor ve yurt dışında ilkbahar-yaz-sonbahar diye satılıyor.
Satıcıların 4 mevsim diye sattıklarını internetten araştırırsanız 4 mevsim olmadıklarını görüyorsunuz zaten.
4 mevsim Revit Strada kullanıyorum.
Kışın hiç üşütmedi şimdiye kadar. Donmadım demiyorum, üşümedim diyorum hatta. İçine sadece tişört giymedikçe
Yazın içliğini çıkartıp tüp havalandırma fermuarlarını da açınca, gerçekten çok sıcak olan günler ve dur kalk trafik dışında terlettiği de olmadı.
Hakkını verdiğini düşünüyorum.
Fiyat aralığı belirttiğin düzeyde.
Yanlız kısa belli bir mont.
Hatta sürtünme testine de tabii tuttum istemeden de olsa. Dayanıklı da.
Kışın deri mont
yazın body armor.
Tavsiye ederim
Valla darbe anında korusun yeter.
güzel yorumunuz için teşekkürler. güvenliği iyi yanieklem korumaları nasıl peki yeterli düzeyde mi sizce?
Bu konu çok fazla açıldı hepsine de yazıyorum asfaltta düştüğünüzde kolunuzun iç kısımları yere sürterse o fileler hemen erir çok fazla motosiklet kaza videosu izledim. http://www.youtube.com/watch?v=8IeQ18xX8O0(3.dakikadan sonra) buradaki gibi düşerseniz body armor yırtılıp koruma özelliğini kaybeder. Darbelere bağlı yaralanmaları önlese de sürüklenmeler de işe yaramaz.Kışın deri mont
yazın body armor.
Tavsiye ederim