Arama sonuçlarınız

1. Ozanonur

Karbüratörün altından benzin akması

Selamün aleyküm. Bu akşam motorun yanından geçerken altında bi ıslaklık gördüm. Bir baktım benzin akıyormuş. Ay ben şok! :P :cherry: . Şaka bir yana bu nedir de değildir hiç anlamam size bir sorayım dedim. Tahliye hortumu gibi bir şey galiba ama bu kadar çok akması beni şaşırttı. İşte fotolar...
  2. Ozanonur

Yol tarifi

Öncelikle Selamün Aleyküm, Konuyu doğru yeremi yanlış yeremi açtım bilmiyorum ama. Yarın Sakaryadan İstanbul Zorlu Centera gideceğim otobüslerle sizce nasıl gitmeliyim? Nasıl daha ucuz veya kolay olur? Sonra gece 12 gibi oradan çıkacağım esenler otogara gideceğim sizce taksi harici nasıl...
  3. Ozanonur

Kredi dosya masrafları

Öncelikle Selamün Aleyküm abilerim, kardeşlerim. Şimdi konumuza gelecek olursak babamın çekmiş olduğu bir sürü kredi var ve bu kredilerin dosya masrafları geri alınıyormuş. Bu nasıl oluyor? Yapan bilen varmıdır? İnternette biraz dolaştım ama açık bir şey bulamadım. Bilgisi olupta...
  4. Ozanonur

Sakarya'da Sakarya mahallesi sapağında kaza!

Bugün mahallenin başına bakkala çıktığımda gördüm. Bir motosikletli arkadaşımız dönüş yapmak isteyen bir opele sol ön kapıdan vurmuş adam hemen hastaneye kaldırılmış. Oradakilere nasıl oldu dediğimde hiç bişey anlayamadık bir anda oldu dediler. Bir kaç fotoğraf çektim buyrun:
  5. Ozanonur

Tek böbrekli biri polis olabilirmi?

Soru belli cevaplarınızı bekliyorumm.. (Doğuştan tek böbrekli) (Herhangi bir sıkıntısı olmadı şu an da yok)
  6. Ozanonur

Buna aşk mı demeli ne demeli bilemedim?

Merhabalar abilerim, kardeşlerim, yaşıtlarım ; Öncelikle kendimi tanıtayım ben sakaryada yaşayan, şüseal'e giden, 17 yaşında kendi halinde yaşayıp giden bir insanım. Sonra gelelim asıl konumuza başlıktada belirttiğim gibi son zamanlarda bende çok büyük değişiklik oldu. Sınıfıma bu yıl katılan...
  7. Ozanonur

Swift Gosterge

Merhaba, Asya swift 150 motorum var ve cuma gununden beri motorun hiz gostergesi hem oynuyor hemde 40 km dusuk gosteriyor 10 kmlik bi yere kadar gidecektim cikarken bisi yoktu fakat yolda bi baktim sallaniyor sizce nereden olabilir hatta garantiye girermi girmezese ne kadara patlar?
  8. Ozanonur

arabada stop etme sorunu

Baslikta dedigim gibi bizim arabada lpgde giderken ayagini gazdan cektigin an araba stop ediyor fakat benzinde boyle bisi olmuyor soguk oldugundan filan degil herzaman yapiyor bunu araba renault laguna 2005 sirali sistem lpg takili sizce sorun ne olabilir
  9. Ozanonur

tekteker

konunun başlığında söylediği üzere tektekere kalkıyorum ama gidemiyorum hemen debriyaja basıp indiriyorum motorum asya swift rahatça kalkıyor ama ben gidemiyorum biraz korkumdan dolayı ama dengedede sıkıntı olabilirmi?
  10. Ozanonur

swift 150

asya swift 150 motorum var ve hiçbir internet sitesinde aksesuarını bulamıyorum sizin bildikleriniz varsa öğrenebilirmiyim ve motorum 2200 de ama son hız yokuş aşağı 120 oldu bunun nedeni ne olabilir 170 cc bi motordan beklenecek bir performans değil bence sizce?
  11. Ozanonur

Kısa film

yaa üstadlarım bizim ingilizce hocası bi ödev verdi bir türlü konu bulamadık kaç haftadır sizden birşeyler çıkar diye ümit ediyorum şöyle bi kısa film senaryosu bulabilirmisiniz türkçe ingilizce farketmez ama sonunda illa bi ders vericek birşey olacak :farao:
  12. Ozanonur

koltuk sökme

swift 150 motorum var ve koltuğunu sökmem gerek nasıl sökebilirim?
  13. Ozanonur

Egsoz

Merhaba arkadaşlar bi egsoz almak istiyorumda sizinde fikrinizi alayım dedim bu nasıl : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-asya-swift-150-cg-tip-carbon-performans-egsoz-plus5hp-guc-140989156/detay
  14. Ozanonur

Navigasyon

telefonum samsung galaxy mini 2 android sistemi 2.3.6 ve navigasyona girdiğimde nerde olursam olayım ''google haritalar navigasyon bu konumda kullanılamıyor'' diyor ne yapmam lazım ancak haritayı kullanabiliyorum bilgisi olanlar cevap verebilirmi?
  15. Ozanonur

2 kişilik oyun

pc için 2 kişilik savaş oyunu arıyorum (splitscreen) bildiğiniz varmı?
  16. Ozanonur

Netten alışveriş

internetten kapıda ödemeli motorsiklet aksesuarları satan güvenli bi site biliyomusunuz?
  17. Ozanonur

Yığılma!

Motorum swift 150 hava soğutmalı cdi bir motor ve giderken gazı kestiğimde yığılıyor. Hava soğutmalı olduğu için normal ama çok fazla yığılma oluyor motorum yeni sayılır 1500 km. bende size bi sorayım dedim.
  18. Ozanonur

park ampulu

ben bu ampulu motoruma takabilirmiyim soket olurmu http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ledli-park-ampulu-kirmizi-ikili-takim-95332388
  19. Ozanonur

Jant şeridi

monster energy jant şeritleri ön arka çift taraflımıdır?
  20. Ozanonur

Yeni Motorum

[IMG]i.imgur.com/coQctHa.jpg[IMG] Bu ilk ve yeni motorum. 1800 km yaptım şimdiye kadar ve artık yavaş yavaş modifiye yapmak istiyorum ama ne yapacağımı neyin motorda daha iyi duracağını seçemedim şuanlık aklımda sadece jant şeritleri var sizdende öneriler almak istedim yazdığınız şeyler...

Yeni mesajlar