Buna aşk mı demeli ne demeli bilemedim?

Merhabalar abilerim, kardeşlerim, yaşıtlarım ;
Öncelikle kendimi tanıtayım ben sakaryada yaşayan, şüseal'e giden, 17 yaşında kendi halinde yaşayıp giden bir insanım. Sonra gelelim asıl konumuza başlıktada belirttiğim gibi son zamanlarda bende çok büyük değişiklik oldu. Sınıfıma bu yıl katılan yeni bir kız vardı ve ben bunu ilk başlarda hiç öyle tanımıyordum hiç bakmıyordum vs. vs. ama şu son 1 haftadır çok fazla ilgi duymaya başladım bu kıza. Her sabah kalktığımda onun fotoğrafına bakıyorum sonra hiç okula gitmek istemeyen ben 1 haftadır bir okul isteği bir okul isteği :). Onsuz hiçbir şekilde yapamam gibime geliyor. Eve geldiğimde onun fotoğrafında takılı kalıyorum. Okulda ise ona sınıftan bir erkek saati sorsa bile öldüresim geliyor ama yapacak bişi olmadığı için öylece kalıyorum. Onunla konuşmaya çalıştığımda ise benimle zor konuşuyor herhangi bir durum olmadığı halde. Aklımdan hiçbir şekilde çıkaramıyorum onu. Açılmada açılamıyorum çünkü sonuçta aynı sınıftayız sınıfta bir duyulursa vay halime! Bu arada sınavlarım başladı fakat onu aklımdan çıkaramadığım için ne ders çalışabiliyorum ne bişey. Bir de 90 kilo 1.85 boy olunca pek bana bakmaması normal diye düşünüyorum. Sizcede öyle değilmi? Yüz olarak o kadar kötü değilim yani. Hareket olarak çok harekeli değilim sınıfın en sessiz ve saygılılarından biriyim. Bu konuyu bir tek sizinle paylaşıyorum. Ne aile ne de arkadaş ortamı bir tek sizinle. Şimdi bu yazdığımı yok lise aşkları yok ergen işleri gibi algılayıp çok yazı yazanlar olacak biliyorum. Neyse ben eskiden öyle değildim. Dalgasınaydı çoğu kız ama bu çok farklı oldu ve ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl açılabilirim? Nasıl ilgisini çekebilirim? Kendimde ne gibi değişikler yapabilirim? Kilo vermeye ve bodye başladım. Ben bunu ona söyleyeceğim ama yaz tatile girerken söylemeyi düşünüyorum sınıfta ne sıkıntı olur o zaman ne de sürekli yüzyüze bakarım. Fakat ilgisini çekip kendime yaklaştırabilirsem daha erken söylemeyi düşünüyorum siz ne gibi öneri sunarsınız şimdi bir sürü kişi bunu dalgaya alacak. Neyse fikirlerinizi bekliyorum.. :)

Kendine bi güven önce. Bana bakmaz falan deme, yoksa baştan kaybedersin.
Boya kiloya gelecek olursak, kişiden kişiye değişen bir durumdur.
Kimisi çok zayıf sever, kimisi şişman, kimisi kaslı...
Ama sen yine de fit olmaya özen göster tabi.
Ders bahanesiyle vs. bir şekilde iletişim kurabilecek bir bilgi al.
Facebook olur, telefon numarası olur farketmez. Oradan yürü yani :)
Reddedilme korkusu da yaşama. En fazla sınıf arkadaşların oooo ooo oo diye bağırır güler geçerler :)
Yani özetle senin sorunun güven.
Kendine güvenmeyi becerirsen gerisi gelir.
Akşam akşam aşk doktoru moduna soktun beni

Kendine bi güven önce. Bana bakmaz falan deme, yoksa baştan kaybedersin.
Boya kiloya gelecek olursak, kişiden kişiye değişen bir durumdur.
Kimisi çok zayıf sever, kimisi şişman, kimisi kaslı...
Ama sen yine de fit olmaya özen göster tabi.
Ders bahanesiyle vs. bir şekilde iletişim kurabilecek bir bilgi al.
Facebook olur, telefon numarası olur farketmez. Oradan yürü yani :)
Reddedilme korkusu da yaşama. En fazla sınıf arkadaşların oooo ooo oo diye bağırır güler geçerler :)
Yani özetle senin sorunun güven.
Kendine güvenmeyi becerirsen gerisi gelir.
Akşam akşam aşk doktoru moduna soktun beni
Sağolasın ama kıza yakınlaşamıyorum ki telefon numarası var fakat mesela geçen akşam mesaj attım nasılsın sınavın nasıl geçti diye ama cevap vermedi ertesi gün dedim ayıp ettin gördün cevap vermedin dedim sonradan gördüm ondan cevap vermedim dedi

Büyü yapmışlar sana.:mrgreen:

Hacı teknoloji çağında yaşıyoruz. Önce internetten başla konuşmaya. Ufak ufak muhabbetini ilerlet. Dersten gir, ortak düşünceden gir, ortak hobiden falan gir, başla muhabbete. Sonra telefonunu al öyle konuş falan. Muhabbet ilerledikten sonra bi atak yaparsın artık.

Büyü yapmışlar sana.:mrgreen:

Hacı teknoloji çağında yaşıyoruz. Önce internetten başla konuşmaya. Ufak ufak muhabbetini ilerlet. Dersten gir, ortak düşünceden gir, ortak hobiden falan gir, başla muhabbete. Sonra telefonunu al öyle konuş falan. Muhabbet ilerledikten sonra bi atak yaparsın artık.
hocam tamam da yaa kız konuşmak istemiyoki hiç tanıyamıyom hiç yakınlaşmıyo

Bence para biriktir motoru değiştir..Böyle şeyler zaman kaybı vakti geldiğinde ailen seni evlendirir :) Kendi düşüncem..

Şimdi güzel kardeşim.

Yaygın bi inanış var. Kadın para sever kas sever yok karizma sever falan. Yok öyle bişey bu kendini avutmak.

Brad pitt ilk hollywooda taşındığında haftalarca sevgili bulamamış. Oyuncu değilken. BRAD PITT LAN !

Kadınlar ne sever biliyomusun ? Kadınlar kendini güvende hissetmeyi sever. Ve ince bi nokta daha var ki bu çok çok önemli.

Kadınlar başkalarının arzuladığı şeye sahip olmayı sever. Sen aynı ortamda aynı kıyafeti giymiş birini görsen "vay kardeşime bak bee" der sarılırsın ama aynısını bi kadın yaşarsa saç baş giricek duruma gelir işte bu aynen bu örnek.

Peşinde dolanmayı bırak. İnan bana peşinde dolanan senin gibi onlarca tip vardır. Şuanda bu kız seni kolay lokma olarak görüyor. Onun için ÇEKİCİ değilsin ona. Ne kadar paran olursa olsun ne araban ne motorun olursa olsun bu kız seni çekici bulmadığı için SEVMEZ ! Belki paran için birlikte olur hepsi bu.

Ne yapman gerek biliyomusun ? Kendine güvendiğini göstermen hissettirmen gerek. Başkalarının seni arzuladığını istediğini senin onlara yüz vermediğini DİREK değil dolaylı yollardan farkettirmek.

Sonrası sihirli bi büyü gibi gelicek :)

Böyle taktikle filan olmaz bu işler kardeş,sen kendin ol,farklı şeyler yapmaya özenme bence,ben hep böyle ufaktan yaklaşmaya çalışmıştım ve gün geçtikçe daha yakın olmuştum,sende ufaktan yakınlaş,böyle laf atmalar filan yap espri gibi,ama çok dolaşma peşinde bu sefer ters teper benden söylemesi :)

kızın ilgisini çekmiyorsun sanırım, eğer çekmiyorsa uğraşma zorla güzellik olmaz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar