Arama sonuçlarınız

1. tolgakızılgü

Tavsiye ve önerileriniz lastik seçimi hk.

Merhaba arkadaşlar,r25 motorumun lastikleri bitmiş durumda ve önümüzdeki sezon motorumu satmayı düşünüyorum. Kışı atlatmak için 200TL ye orj IRC lastiklerindenmi alıp taksam yoksa anlasın 350TL ye kış kar lastiği var onlarımı alsam diye tereddütte kaldım. Satarken IRC dikkat çekmez ama kar...
  2. tolgakızılgü

R 25 lastik Önerisi farklı marka lastik kullanan arkadaşlar...

Merhaba arkadaşlar. Hiç uzatmadan konuya gireyim rosso2 istemiyorum çünkü fiyatı biraz pahalı ve km performansı düşük,pilot street istemiyorum çünkü beğendiğim bir lastik değil güven vermiyor gereksiz pahalı. Mitas sport force fiyatı uygun geliyor kullanan varsa fikir alabilirim. Onun harici...
  3. tolgakızılgü

Marmaris motor kiralama hakkında.

Arkadaşlar merhabalar. Eşimle birlikte Marmaris'e tatile geldik motorumuzu İstanbul'da bıraktık. Burada motor kiralayalım biraz gezelim diyoruz. Günlük 70tl diyorlar Honda 125cc scooter için tanıdığınız yada kullanmadığınız motorunuz varsa camiadan biri ile anlaşmaktan memnuniyet duyarım 4 5...
  4. tolgakızılgü

Uzun yol İstanbul Antalya,gerekecek alet edevat(Tecrübeli arkadaşlardan bilgi rica..)

Merhaba Arkadaşlar acil bir karar ile 10 günlük tatil planım var 1 inde yolculuğum başlayacak motorum r25 yanıma tek kişik quechua çadırı ve donanımlı bir çanta alacağım. El feneri,kesici alet,patlak lastik seti gibi olmazsa olmaz materyalleri ve tecrübelerinizi aktarırsanız çok mutlu olurum...
  5. tolgakızılgü

Duke200-250 r25 hikayesi

Dün akşam kağıthane den maçka istikametine doğru evimden yola çıktım gayet sakin havanın keyfini çıkarırcasına ağır ağır ilerliyordum ki yanımdan deli manyak gibi bir duke fırlayıverdi çocuk çılgın kullanıyordu trafikte çok riskli hareketler yapıp mesafeyi biraz açtı bende bakalım...
  6. tolgakızılgü

İlk Motor tavsiyesi MT 7?

Merhaba arkadaşlar çoksevdiğim arkadaşım motor almak istiyor ve uzun süredir de arayış içerisinde ancak hedefindeki motorun mt7 olduğunu söylüyor,ilk motor için gayet sert ve agrasif olduğunun farkındayım.Boy:190 kilo 95-100 lerde.Motoru ev iş arası hem zaman hemde maddi tasarruf olarak ta...
  7. tolgakızılgü

Yzf R25 vs Rc 250 ABS Karşılaştırma?

Merhaba arkadaşlar bilginize ihtiyacım olan bir konuyu sizlerle paylaşacağım. R25 sipariş ettim ve beklemekteyim bu arada biraz araştırma da yapmak istedim. r25le rc250 arasında yaklaşık 1000 tl lik bir fark var ama iş özelliklere gelince rc250 abs farkla öne geçiyor gibi. R25 çift silindirli...
  8. tolgakızılgü

cbr250R ve pcx 125 esplikırmızı takas nasıl olur?? yardım

arkadaşlar 8500kmde cbr250 mi 9100 liraya satıyorum bir arkadaş takas istedi pcx125 esp li kırmızı renk 8100 km de üzerine de 3800 veriyo nedersiniz fikri olan varmı ???