Yaptığın yolun aynısını İstanbul-Alanya arasını 2 ay önce ben bir gün içinde yaptım o zaman havalar şimdiye göre çok daha soğuktu daha doğrusu Antalya'yı çıkınca soğuyormuş ben bunu İstanbul'a indiğimde öğrendim uçaktan indiğimde hava -1 dereceydi ağzımdan dumanlar çıkıyodu o saatlerde Antalya 20 derece oluyor aradaki farkı sen düşün ben saf gibi Antalya havasına uyup yazlık kıyafetlerle gittim dönüşte Kütahya'da bir tanıdığıma uğrayıp akşam karanlığına kalınca olanlar oldu soğuktan ellerimi ve ayaklarımı hissetmiyodum, şöyle anlatayım yolda resmen debriyaj kolunu çekemiyodum ellerim soğuktan o derece uyuştular debriyajı sıkıyodum gelmiyodu hiçbir kırmızı ışıkta duramadım desem yeridir, hele Afyon Burdur arasını hiç unutmayacağım yolculuğun dönüm noktasıydı diyebilirim, yol resmen kısalmak yerine uzuyodu her 20 km'de bir 5 dakika mola veriyodum, yolları bilmiyorum basamıyorum da bir de motorun lastikleri sıfırdı ilk kez kullanılıyo onunda korkusu var 600 cc motorla 70-90 arası gidiyorum bastım mı soğuktan kemiklerimin bile üşüdüğünü hissediyorum, Burdur'a girmeden bir benzinlikte durdum resmen ağlayacağım o dereceye geldim ben bu yolu gidemeyeceğim herhalde diye zangır zangır titriyorum, benzinlikte sıcak bir çorba içtim yazlık eldivenlerin içine benzinlikten iki tane ameliyat eldiveni rica ettim verdiler ama o bile banamısın demedi mecburen Bucak'ta babaanneme uğrayıp geceyi orada geçirdim o Burdur-Bucak arasında ki 100 km mesafelik yol hayatımın en uzun yoluydu kaldı ki devam etmeye kalksam o kalan 200 km yolu mümkün değil gidemezdim biryerde düşer bayılırdım kesin ama şünu söyleyeyim şu an ki gibi sıcak havalarda gidilirse acayip keyifli bir yol gerçi oralarda hava nasıl bilmiyorum ama Antalya çok sıcak, sana tavsiyem madem 10 günlük bir planın var benim yaptığımın aksine sen sahilinden git, Fethiye'de bir gece kal Ölüdeniz'e git, yolu biraz uzatmış olursun ama hem gezmiş olursun hem daha çok eğlenceli olur, son olarak sık sık mola ver hatta her yarım saate bir 2-3 dakikalığına dur bişey kaybetmezsin, bu ara da bir arkadaş eşiyle beraber gelecekmiş bence onlara da takılabilirsin çünkü tek başına daha sıkıcı oluyor, şimdiden sana hayırlı yolculuklar...