Arama sonuçlarınız

1. K

Ailemi ikna ettim motorumu aldım

Herkeze merhaba biliyosunuz hep ailemi ikna etmekle ilgili konular açtım sonunda ikna ettim ve motorumu aldım bisan roadstar 100 cc cup başlangıç için çok beğendim ve memnun kaldım tüm korumalarımı takarak kullandım ve memnunum yeni başlayanları tatmin eder tavsiye ederim İstanbulda oturuyorum...
  2. K

max 1.800 tl scooter tavsiyesi

Merhaba başlıktanda belli olduğu gibi max 1.800 olan scooter arıyorum kask aldım dizlik kolluk ve mont tamam sadece motor eksik marka model tavsiyesi olan bir tane buldum Motoran vento 100 olursa olucak olmazsa başka yerden alıcam fikriniz önemli İstanbul çevreside olabilir Bursa,Sakarya,Kocaeli...
  3. K

MECBUR OLARAK MONDİAL-ASYA VB ÇİNLİLER NASIL

Merhaba başlangıç olarak ekimanlardan dolayı bütçem kısıtlandı sizce bu marka çinliler bakımı yapıldıktan sonra gider mi motoru zorlamam fazla hız merakım yoktur motoru zorlamadan gitsem ömrü ne olur ?
  4. K

uygun bütçeli motor ( SCOOTER-CUP-MOBYLETTE)

Herkeze merhaba ben ilk motorumu alacağım ve en fazla 125 cc olmasını istiyorum minik scooterlar olabilir Honda activa olabilir yeter'ki bana masraf çıkarmasın ben İstanbulda yaşıyorum fakat ayın 20'sinden 30'na kadar Antalya'da bulunacağım Antalyadan İstanbul'dan veya Antalya üzerinde bulunan...
  5. K

uzun uğraş sonrası aile tamam ekipman önerisi

Herkeze merhaba ben 16 yaşındayım Babam tam bir motor fobisi olan insandır fakat artık kendi paramı tamamladığım için onunla konuştum ve eylülde Antalya’da bulunacağımızdan babama kendi paramla artık motorculuğa adım atmak için bir mobilet alacağımı söyledim 1450 tl gibi bir param var...
  6. K

İstanbuldayım Mobilet Almak İstiyorum.

Herkese merhaba ben istanbul'da oturmaktayım babamın motordan korkusu olduğu için anca mobilete izin veriyor ona masum görünüyor bende mobilet almak istiyorum nereden bulabilirim sıfır mobilet var mıdır en çok nerelerde bulunur yardım ederseniz sevinirim.
  7. K

sizce babamı etkilemede işime yarar mı ?

Herkeze merhaba ben uzun süredir motosiklet meraklısıyım ve bu merak birazda bisiklet sporcusu olmamdan geliyor nede olsa bütün gün 2 teker üzerindeyim ve bu yüzünden motora bakış açım çok değişti ama babam motorlardan korkuyor bir ara scooter'a ikna etmiştim ama sonra yine birden bire kararı...
  8. K

Okul için Acil Yardım

Merhaba 2016'da okulumun uzak olması nedeni ile schooter almak istiyorum ama babamın motorlardan korktuğu için pek sıcak bakmıyor ve anca mobilete izin veriyor sizce mobilet alsam sıkıntı olurmu veya babamı schooter için ikna edebilir miyim Not:Ehliyet almak ve kask almak istiyorum uyarmanıza...

Yeni mesajlar