İstanbuldayım Mobilet Almak İstiyorum.

Herkese merhaba ben istanbul'da oturmaktayım babamın motordan korkusu olduğu için anca mobilete izin veriyor ona masum görünüyor bende mobilet almak istiyorum nereden bulabilirim sıfır mobilet var mıdır en çok nerelerde bulunur yardım ederseniz sevinirim.

Mobilet mi masum görünüyor? İstanbulda mobilet çok daha tehlikeli. Güzel bi motor daha güvenli. Kalite=Güvenlik

Burda terbiyesizlik yapmanın bir anlamı yok.Adam insan gibi soru sormuş böyle terbiyesizlik yaparak cevap verilmez.İlk insan ol daha sonra milletin konusuna yorum yapmayı öğren.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ölmek istiyorsan eğer mobilet al
Adam gibi 125 lik al kardeş

Sahibinden ile sorunun alakasını bende anlamadım. Ama bence ybr 125 çok daha güvenlidir. Bunu almaya ikna etmeye çalışın derim. Yani az daha koy ybr al sanırım burada denilecek sözdür.

sen bu siteyi bilmezken ben alışveriş yapıyordum merak etme sen ben temiz veya sıfır soruyorum ve İNSAN'lardan yorum bekliyorum boşuna yormuşsun kendini.

Sen daha dün babamı etkilemekte işe yarar mı diyip a1 ehliyete hangi motor sürebilirim diyen çocuk değil misin? Nasıl oluyor ben o siteyi bilmezken sen alışveriş yapıyorsun? Sen söylediğim lafı haketmeyen bir insan olsan bu cevabı vermezdin

Kardeşim bilgin varsa babana mobiletin trafikte olan değerini anlat.İkna etmeye çalış.Amacım mobileti kötülemek değil.Malum Türkiye de motosiklete olan saygıyı görüyoruz.Eğer bütçe elveriyorsa ybr al.Eğer yetmiyorsa.Malum sitede ilanlar vardır.Hangi şehirde yaşadığını yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz.Bu arada sakın ehliyetini ve ekipmanını almadan motorun üstüne binme.İster mobilet olsun ister Supersport.Motosiklet hevesin.Hevesle kalmasın zevk almaya bak.Dikkatli sür.Şimdiden hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar