Arama sonuçlarınız

1. ergunbilgeha

Ümraniyede motor ustasi tavsiyesi

Iyi gunler Yarin istanbul Ümraniye de çinli bir chopper almaya gidecegim.oralari hic bilmediğim icin motor ustasi onerebilecek olan varmidir?
  2. ergunbilgeha

amerikan park yardim

İyi geceler arkadaşlar Bugün motoruma amerikan park takmaya çalıştım.soylenildigi gibi bağlantıyı yaptım fakat + ucu direk akunun + sından aldım.kontak kapalıyken de yaniyor.bu sorunu anahtar kullanarak cozebilirim.devre tamamlanınca amerikan parkın istenildiği gibi yandığını gördüm.ama...
  3. ergunbilgeha

130 90 15 yerine 140 70 15 Lastik Almak

Öncelikle Tüm forum sakinlerine iyi günler diliyorum.Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Soruma gelirsem 130 90 15 Lastik ebatında türkiye de Michelin lastikleri yok.Bunun yerine 140 70 15 lastik ebatının uygun olaçağını söyledi satıcı.Motorum kuba superlight 150.Arka lastik olarak...
  4. ergunbilgeha

anlam veremediğim islaklik

Arkadaşlar motoru aksamdan bıraktığım da sabah on tekeri tutan demirlerin hemen altında boyle bir ıslaklık oluyor kısa sureli durmalarda göremedim sebebi nedir acaba ?
  5. ergunbilgeha

ilk kez sigorta yaptırmak

Merhabalar gecen hafta ilk motosikleti mi aldım.sigorta sirketlerinden teklif aldigimda antalya plaka aracima 250 TL sigorta ücreti teklifi alıyorum.Bu normal mi ?
  6. ergunbilgeha

arora 150 asya nostalji 125 ve mondial 125 mii ??

Arkadaslar herkese merhaba kendimi kısaca tanıtayım.19 yasında selçuk üniversitesi bilgisayar muhendisliği 2. sınıf öğrencisiyim istanbulda oturuyorum konya da öğrenci evinde kalıyrum ve birikimim az oldugu için üzerine de biraz sene içi çalısıp para koyup almayı dusunuyorum öncelikle aynı konu...