Ümraniyede motor ustasi tavsiyesi

Iyi gunler
Yarin istanbul Ümraniye de çinli bir chopper almaya gidecegim.oralari hic bilmediğim icin motor ustasi onerebilecek olan varmidir?

eski netas karşısında yunus erçelik var şampiyon motor, senol güneş bulvarinda da Nazım usta var...ikiside güvenilir sağlam yerdir

sanıyorum alacağın motor tepeüstündeydi o civarda bilmiyorum ama ümraniyenin içerisinde bikaç tane var devlet hastanesi mahalle tarafında

Söylediğim yer ile umraniye icerisi cok uzakmi birde ulasimi nasil yapacagim metrobus icin bir guzergah soylermisiniz

Beylikduzunden metrobus ile gelicem meyrobusten sonra neyapmaliyim diye sordum :D

Beylikduzunden metrobus ile gelicem meyrobusten sonra neyapmaliyim diye sordum :D

beylikdüzünden altunizadeye kadar metrobüsle gelirsin ordanda ümraniyeye birsürü otobüs minibüs var kolay yani. Sen tepeüstü veye çakmaktan geçen otobüslere bin ,tepeüstü ümraniye merkeze yakın 3-4 km ilerisi sadece motoru merkezde bir ustaya gösterin oralarda çoktur

beylikdüzünden altunizadeye kadar metrobüsle gelirsin ordanda ümraniyeye birsürü otobüs minibüs var kolay yani. Sen tepeüstü veye çakmaktan geçen otobüslere bin ,tepeüstü ümraniye merkeze yakın 3-4 km ilerisi sadece motoru merkezde bir ustaya gösterin oralarda çoktur

Tamam cok tesekkurler bugun gidicem bakalim neler olacak :)

Bende tepeüstünde çalışıyorum bir sıkıntı olursa haber ver :cherry:

Valla motorcu bulana kadar canim cikti gec yazdin :) motorcu oldugunu sanan biryer ,olmayan sorunlar soyleyip 20 tl hasar tespit ucreti aldi.sonra sampiyon motora gittik bakti aldik.sizin oralar metrodan dolayi cok kotuydu benden eksi aldi :D

O ücreti çoğu motorcu alır bende motoru alırken bakıttığım yere 20 TL vermiştim :) biz o metro çalışmasının trafiğini yıllardır çekiyoruz yakında bitecek inş :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar