Arama sonuçlarınız

1. sertac1734

Burnout ve whelie

arkadaşlar teorik olarak lastik yakma ön kaldırma ve ön freni kullanarak arka lastiğin havada kalmasını nasıl öğrenebilirim çok merak ediyorum saolun...
  2. sertac1734

Kilometre saati yalan söylüyor..

arkadaslar asya 150 t son hız 90 yazıyor ben 130 gördüm.. mondial 151 rs 85 yazıyor arkadas 120 gördü.. kilometre saati ayarlanabilir mi?bu diğer motorlar içinde aynımı?
  3. sertac1734

363 kg. goldwing

arkadaşlar 120 kg.lık scooterda hiçbir problemim yok ikimiz bir beden gibiyiz ama hayallerimizi süsleyen motosikletler örneğin hayabusanın kuru ağırlığı 217 kg.80 kg olan bir adam hayabusa kullanabilirmi?örneğin kırmızı ışıkta çoğu ki şinin zorlanacağını düşünüyorum bu ağırlık dezavantaj...
  4. sertac1734

yine ben ama

arkadaşlar peki internette ceza sorgulaması yapacağım site varmı yani şu plakanın kaç para cezası war diye eski topicleri siliyorum pardon çok telaşlıyım ....
  5. sertac1734

trafik cezası ödemesi

arkadaşlar bölge trafiği aradım ewt ceza yazıldı dediler kabul ettim 1-ceza ne zaman adrese ulaşır? 2-cezayı ödemem için ruhsatla birlikte mi vergi dairesine gitmeliyim?????????çok saolun..
  6. sertac1734

trafik cezası ödemesi

arkadaşlar bölge trafiği aradım ewt ceza yazıldı dediler kabul ettim 1-ceza ne zaman adrese ulaşır? 2-cezayı ödemem için ruhsatla birlikte mi vergi dairesine gitmeliyim?????????çok saolun..
  7. sertac1734

ben bittim

arkaadaşlar bugün 160 km ile araba ile radara girdim polis dur dedi ama ben bastım çünkü ehliyet yok polis kovalamadı cezam nedir ve makbuz kaç güne gelir saolun...
  8. sertac1734

Sadece motosiklet olmazzz

arkadaşlar as 150 t ile aşkımız 4 ay önce başladı ama anladım ki ister goldwing ister hayabusa olsun motor kışın olmaz be arkadaşlar bi insana araba şart bence motor yağmurda kalıyor inanın rezil oluyor motosiklet iyidir ama tek başına hiçbirşey...
  9. sertac1734

trafik islemleri

arkadaslar asya 150 t sahibiyim.motorlu taşıtlar vergisini yatırdım.başka neler var muayeneye götürecekmiyim birde trafik sigortası var galiba muayene yılda 1 mi saolun...
  10. sertac1734

asya 150 t ye 98 oktan

arkadaşlar hep 98 oktan kullanmak istiyorum ama daha hiç koydurmadım 150 cc olduğundan korkuyorum bir zararı olur mu??????? ************************************************** moderatör tarafından düzenlenmiştir konuya aşağıdaki linkten devam...
  11. sertac1734

DONUYORUM.....

ARKADAŞLAR KIŞIN MOTOSİKLET KULLANMAK GERÇEKTEN İŞKENCE SADECE YAĞMURDA DEĞİL KURU HAVADA DONUYORUM YAA MONTUM VAR KASKIM VAR 10 KM YAPAMIYORUM BU NASIL ÖZGÜRLÜK YA SİZ NELER KULLANIYORSUNUZ??????????????
  12. sertac1734

hava filt

hava filtresi nasıl temizlenir???
  13. sertac1734

ASYAMLA AYRILIYORUM

TECRÜBELİ ARKADAŞLARA SORULARIM WAR 1-MOTOR KIŞIN KULLANILMAYACAK KIŞLAMA DEDİKLERİ OLAY NEDİR.ARA SIRA ÇALIŞTIRMALIMITIM AKÜ BİTMEMESİ İÇİN VE HAVA FİLTREMİ TEMİZLEMEK İSTİYORUM BENZİNLE YIKASAM PROBLEM OLUR MU TESEKKÜRLER.... *******************O*********************** - Bu Uyarı Mesajı...
  14. sertac1734

as 150 t ile uzun yolculuk

asyamla yaklaşık 300 km.lik yolculuk yapmak istiyorum.sizce kalitesi buna yeter mi?asyrıca motora 98 oktan benzin koymak istiyorum bunun bir zararı warmıdır?
  15. sertac1734

sonunda kavuştum

arkadaşlar yarın as 150t alıyorum.bir sorunum var motor 116 ben 55 kiloyum.sadece moped tecübem var.çok zorlanırmıyım.şimdiden saolun....
  16. sertac1734

rodajda bakımlar

şu an motor 5 km.de.hangi bakımları yaptıracağım.ve yaklaşık maliyetleri??????
  17. sertac1734

YANITLARSANIZ SEVİNİRİM

ARKADAŞLAR YENİ KATILDIM ARANIZA KAFAMA TAKILAN SORULAR WAR.TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YANITLARSA SEVİNİRİM.... 1-MOTOR PLAKALI RUHSATLI AMA BENDE EHLİYET YOK.CEZASI NEDİR? 2-ASYA 150 T ALDIM.BU ÇİN MALI DAVASI BENİ KORKUTUYOR.UCUZ DİYE ALDIM AMA KULLANAN ARKADAŞLARA SORUYORUM ÇOK MU SORUNLU BU...

Yeni mesajlar