- Konu Yazar
asyamla yaklaşık 300 km.lik yolculuk yapmak istiyorum.sizce kalitesi buna yeter mi?asyrıca motora 98 oktan benzin koymak istiyorum bunun bir zararı warmıdır?
tecrübe nasıl olacak şehir içi kullanım şehir dışında tecrübe yapmaz illaki uzun yola çıkacaksınki öğrenesin hem 50 km de bir durulurmu o zaman niye 150 cc bir motor alsın mobiletle de gider o şekilde izmir marmaris arası 270 km senin hesapla tam 5 kere mola vermek lazım her mola en az yarım saatten 2.5 saat ortalama 70 km sürat oda eder 4 saat toplam 6.5 saat hız ortalama buysa 2 mola kesinlikle yeter arkadaşlar uzun yoldan korkmayın motor şehir içinde daha çok hararet yapar daha çabuk şişer uzun yolda motor daha rahat olacaktır kurallara uyulup yeterli teknik ekipmanla 300 km civarındaki mesafeler 150 cc motorlarla rahat rahat gidilir ve çokda zevk verir araba gibi deildir biraz fazla yorar ama :bounce:Arkadaşım tecrüben yoksa hiç yola çıkma kendinede başkasınada yazık edersin.yok eğer çıkacağım dersen en az 50km de bir mola ver.Mola vereceğin yerleri işaretle ve tespit et.mümkünse gece yol yapma.istirahat et.her türlü ekipmanını yanından ayırma.beni ara tecrübelerimi aktarırım sana