sonunda kavuştum

arkadaşlar yarın as 150t alıyorum.bir sorunum var motor 116 ben 55 kiloyum.sadece moped tecübem var.çok zorlanırmıyım.şimdiden saolun....

motorun hayırlı olsun.. pek emın olmamakla bırlıkte cok zorlanacagını zannetmıyorum

biraz dikkatli olursan hiç bişey olmaz,güle güle kullan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullan kazasız belasız günlerde aman kaskı unutma.. :bounce:
S&S

Moderatör (forrap)
sertac1734' Alıntı:
sizce başlangıç için iyi bir seçim mi

Başlangıç için oldukça uygun dostum.
Bak korkmuyormuşuz demekki cevap yazmaktan :bounce: Burası chat sitesi falan değilki herkez yazdığını hemen okuyup sana cevap versin biraz bekle hemen isyan etme öyle cevap vermekten neden korkuyosunuz falan olmuyo :bounce:
Diğer soruna gelince ben 65 kiloyum bende de 150 t1 var kendisi 137 kilo ve daha önce bi kaç tur binmek haricinde fazla motorda kullanmamıştım motoru alıncaya kadar bende acaba zorlanırmıyım diyodum ama hiç zorlanmadım diyebilirim.150 t daha kullanımı kolay bir motor t1 den zorlanmayacağını düşünüyorum... :king:

Süper Moderatör (BBRR)
sertac1734,
kilonun düşük olması motorda bir dezavantaj deil avantajdır frenlemede kendine özgü bir teknik geliştirmen lazım özellikle motorun ağıelığından yararlanarak durman lazım buda ancak ön fren kullanarak olur buda yeni başlayan biri olarak sana zor gelebilir bence bol bol frenleme yaparak kendini alıştır :bounce:

boy

Güle güle kullan, kilon sorun olmaz. Ben 70 kiloyum, motorum 170 kilo.

sertac1734 benımde 150 T motorum var.4500 km oldu gayet memnunun.kilon 55 olduğu ıcın viyaduklere dıkkat et savurabilir. onun dışında hıc sıkıntın olmaz.gule gule kullan

ben 100 kiloyum motorumda 100 kilo :) sorun olmaz bence senin durumunda.yalnız park halinde motoru sevk ederken (motor çalışmıyorken yürütmeye çalışırsan) biraz ağır gelebilir. ilk kalkışta vereceğin gaza çok dikkat et.ben motor aniden kalkmasın diye azıcık gaz verdim denge sağlayamayıp kaldırıma yatırdım motoru.ne az ne çok gaz ver.ağırlığınla orantılı olarak deneme yanılma yoluyla bulursun.
kazasız belasız bol keyifli sürüşler dilerim.hayırlı olsun :rendeer:

depe depe kullan dostum...
benim motor 99.5 kilo ben 116...
yani 2. bir kişi problem yaratabilir...
senin için no problema...
seni 6ay sonra görecem...
motoru büyütmek için deli danalar gibi çırpınacaksın...
hep öyle olur zaten...

arkadaşlar büyüksünüz walla bu forum türkiyenin hiçbir sitesinde yoktur.herkese keyifli sürüşler allah kaza bela vermesin hayalimiz hayabusa inşallah saolun dostlar.....

Motorun hayırlı olsun. Mete_han'ın dedikleri birkaç ay sonra çıkar. :thumleft:

sertac1734' Alıntı:
sizce başlangıç için iyi bir seçim mi

öncelikle hayırlı olsun sertaç. ben 2 gün oldu asya150t1 aldım,önceden jinlun 150lik kullanıyodum,kısacası 2gündür motorun üstünden inmiyorum nerdeyse acayip keyifli ve sessiz bir makina tekk kelime bayılacaksın ahadaa buraya yazıyorum :cherry: ama bi sorun var motor 136kg bildiğim kadarıyla ama sakın dert etme aşaa yukarı aynı kg dayız ve hiç bir zorluğu yok göreceksin iyiginlerde kullan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar