Arama sonuçlarınız

1. S

Ustalarım, Bilir kişi Dostlarım ...

Merhabalar sayın bilir kişi abilerim, kardeşlerim ve ustalarım... Motorumu ilk rodaj bakımını servise götürdüm ve orada yaptırdım yağ değişimi yaptıkları esnada kullandıkları " ELF 10w50 " yağ dikkatimi çekti ve senin motoruna bu uygun dediler. eve geldim ve kitapçığa bakınca resimler de...
  2. S

Kymco Skytown 125Abs...

Selam dostlar, Dostlar; neredeyse ekim ayının başından beri yeni almış olduğum skytown motosikleti kullanıyorum.. Motosiklete diyecek yok gidişi, malzeme kalitesi iyi gayette yakışıklı ilgi çekici ve merak uyandırıcı. PCX ve FORZA ile harmanlanıp güzel bir şeyler çıkarmışlar. He! bir de acayip...
  3. S

Arkadaşlar Bir yol GÖSTERİR MİSİNİZ ?

selamun aleykum cemaat. arkadaşlar önümüzde ki hafta ankaraya motorsiklet almaya gideceğim fakat araştırmalarım sonucu ankarada motorsiklet ekspertiz yapan bir yer yok yada ben bulamadım. bu konuda beni yönlendirebileceğiniz bir yer yada bir usta varmıdır ?
  4. S

Siz olsanız Ne yapardınız ?

merhaba dostlar, - direk konuya giriyorum- yaklaşık 6-7 aydır belli bir marka ve model (yamaha xj6) motorsiklet peşinde konuşuyorum "biraz bekliyeyim şöyle oldu böyle oldu" derken fiyatlar aldı başını gitti ağzımı açarken. bir şehirde sarı sayfalı sitede bir ilana denk geldim motorsiklet...
  5. S

ARANIZA 2 Sonra resmen Katılan yeni motorcu arkadaşınızım

Merhabalar ismim adem..Manisalıyım 79 doğumluyum lg yetkili servisinde teknik servis elemanı olarak çalışıyorum. 2 ay sonra motor alacağım hem tanışıp hemde sizlerin bilgisinden faydalanmak istiyorum Teşekkürler :silent:

Yeni mesajlar