Arama sonuçlarınız

1. aritmik

Yeni akü aldım o da bitti

Merhaba. Bende bir Honda CBR 250R var. Xenon fark takılı. Taktıktan 1-2 ay sonra yolda giderken motor istop etti. Çalıştırmaya çalıştığımda marş motoru dönemiyordu. Işıklar sönüktü. Şarj etmeye çalıştık ama akü zaten eskiydi ben de yeni aldım. Üstünde olan orijinal aküden aldım. Taktım ve...
  2. aritmik

Fren balatası değiştikten sonra frene basınca garip ses geliyor.

Merhaba. Motosikletimin 8000 bakımında servise ön frenin balatasını da değiştirttim. Balatayı değiştikten sonra normal olarak fren az tutuyordu. Ama frene basınca gıcırdama sesleri geliyordu. Geçer diye bekledim ama 10.000 km'ye geldim hala aynı. Hidroliği bile değiştim yine aynı. Anormal bir...
  3. aritmik

Honda CB125 E için lastik önerileriniz?

Merhabalar. Bugün motosikletimin arka lastiği patladı. Zaten orjinal lastikti ve değiştirmeyi düşünüyordum. Orjinal lastikler berbattı. Bol bol kayıyordu. Acaba hangi lastikten almalıyım? Ya da nereden almalıyım? Şimdiden teşekkürler.
  4. aritmik

Rakım yükselmesi sonrası gaz sorunu

Merhabalar. Bir hafta önce Honda CB125 E ile Trabzon'dan Erzurum'a geldim. Yani deniz seviyesinden 1900m'ye çıktım. Yol 300 km idi ve 5 saat sürdü. Erzurum'a geldikten sonra motora bir haller oldu. Düz yolda 100'e rahatlıkla çıkabildiğim motosiklet 80'i geçemez oldu ki Erzurum'un yolları da...
  5. aritmik

Artçı Kaskı Önerisi

Merhabalar. Artçı için kask arayışındayım ama hala bir karar veremedim. Aradığım kriterler açılır çene olması ve 100-150 lira civarında olması :) Buralarda dükkanları dolandım ama adam karton gibi kasklar gösterdi bana. Bende Ls2 var ve memnunum. Onun kalitesinde o fiyatlarda önerebileceğiniz...
  6. aritmik

Hidroliği değişmem gerekir mi?

Merhaba. Motosikler 1500 km'de ve hidrolik seviyesi normalken 1 hafta içinde aşağıdaki fotoğraftaki halini aldı. Acaba hidroliği değişmem gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.
  7. aritmik

Kumaş çanta arıyorum

Herkese merhaba. Ben Honda CB 125 E kullanıyorum ve motoruma bir çanta arıyorum. Fakat plastik topcaseleri istemiyorum. Onun yerine arkaya takılabilen kumaş çantalardan arıyorum. Yani yeri geldiğinde çıkarabileceğim yeri geldiğinde takacağım. Bu tip depo üstü çantalardan çok var. Hatta telefon...
  8. aritmik

Honda CB 125 E Arka Fren Sorunu

Merhaba. Ben sıfır Honda CB 125 E aldım. Şuan 500 km'de. Bugün arka freni iyi tutmamaya başladı. Durduğu yerde sağlam tutuyor fakat giderken sonuna kadar basınca kendini hissettiriyor. Dün de arka freni çok kullandım. Acaba ondan dolayı mı? Ya da bu durum normal mi? Şimdiden çok teşekkürler.
  9. aritmik

Sıfır Motosikler Plaka Ruhsat Sigorta Masrafları

Merhaba. Cuma günü Honda CB 125E aldım. Şimdi kaldı ruhsat plaka ve sigorta işlemleri. Pazartesi günü bu işlemleri halletmeyi düşünüyorum fakat bana yaklaşık ne kadar masraf çıkar hiç bilmiyorum. Bu sitede bununla ilgili birçok başlık var fakat sanırım eski. Ben Trabzon'da oturuyorum ve 22...