Arama sonuçlarınız

1. devilmotor

ehliyet sınavı :)))

Sonunda zaman geldi şubatta ehliyet sınavına girecem ama hiç motor tecrübem yok ne dersiniz zormu geçebilirmiyim ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ---------- Bi Allahın kulu cevap vermiyomu yaa 22 kişi görmüş hadi ama
  2. devilmotor

uzun bir aradan sonra gerş döndüm

Herkese tekrar merhaba en son geçen sene burdaydım şimdi 17 yaşıma girdim ve şubatta 17yi doldurup ehliyetimi alıcam işler piyasanın durumu bildiğiniz gibi kötü bu yüzden en fazla kiralayabilirim ablamla planladık ailenin izni yok o yüzden sınava gizlice girecez hayalim bu makineyi ileri düzeyde...
  3. devilmotor

enduro kullanıcıları....

Enduro kullanıcılarına sesleniyorum enduronun modifiyesi hakkında bilgi lazım nasıl yapılır hangi parçalar uygundur vs.
  4. devilmotor

ileri sürüş teknikleri (drift, atlama v.s.)

ileri sürüş teknilerini bilenler nasıl yapıldığını paylaşabilirmi bilgi herkes yararlanınca güzeldir ;)
  5. devilmotor

önerilerinizi bekliyorum

arkadaşlar ucuz bir motor mağzası yada sitesi önerebilirmisiniz istanbulda oturuyorum
  6. devilmotor

cross mu enduro mu ?

Sizce hangisi daha iyi
  7. devilmotor

cross motor

Arkadaşlar cross tarzı motorlardan hoşlanıyorum ne model önerirsiniz
  8. devilmotor

yardım!!!!

arkadaşlar babamı motor almaya ikna etmem gerekiyor tüm kozlarımı kullandım ama yapamadım bu konuda tavsiye verebilirseniz sevinirim...
  9. devilmotor

kaza gecirmemis motorcular

arkadaslar aranizda hic kaza gecirmemis motorcu varmi ?
  10. devilmotor

selam

selamın aleyküm arkadaşlar sitenizde yeniyim 15 yaşındayım ve küçüklüğümden beri motosiklet hastasıyım. Ailem biraz karşı olsa da motosiklet almayı planlıyorum ve iyi bir motorcu olmayı umuyorum...

Yeni mesajlar