ehliyet sınavı :)))

Sonunda zaman geldi şubatta ehliyet sınavına girecem ama hiç motor tecrübem yok ne dersiniz zormu geçebilirmiyim ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------

Bi Allahın kulu cevap vermiyomu yaa 22 kişi görmüş hadi ama

tee şubatta sınava girecen şimdiden heyecanlısın..sınav günü dikkat et kalpten gidersin :)
şubata kadar motor sürmeyi öğrenipte 600 lüğe geçebilirmiyim diyede konu açma :)
bişe olmuyor azcık gezdirip ehliyetini veriyorlar sonra aa bu kadar basitmiş korkmama gerek yokmuş deyip sonra ehliyet mevzusu oluncada sende bu anını anlatıp gülüp geçiyosun :)

Benim de hiç yoktu 3 kere scootera bindim 10'ar dakika, geçtim :) ama vitesliyle yapacaklarsa öğren!!!

Kaç yıl Pardon ay var :) neden o kadar geç yaş mi tutmuyor.merak etme gecersin inşallah

Dostum geçemeyeni dövüyorlar boşver çok basit,iki dubadan geçip düz çizgide motor süremeyeceksen zaten sürme hiç.

Telekkürler istanbul bakırköyde otruyorum ucuz bir sürücü kursu önerirmisiniz

İki kişi sınavdan önce bir gün kala bir saat çalıştık. Sınavdan 3 saat önce uyuduk. Bunlara rağmen 37 netle geçtik bir gün çalışırsan rahatça geçebilirsin.

Kayıt olduğunuz kursun motor direksiyon dersi verdiğine emin olmadan kayıt yapmayın birçok kurs öğrenmek için motor vermiyor

kardeşim kurs yerleri genelde motor sürmeyi öğretmiyor onlar aldıkları paraya bakıyorlar senin kendine yapacağın en güzel iyilik arkadaşlarının motoru varsa eğitim alman ben öğle yaptım direksiyon sınavındada rahat ettim eğer durumun varsa hondanın güvenli sürüş eğitimlerini tavsiye ederim.ama birde altın elbiseli adamı iyi dinle ALLAHA emanet ol.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/134329-sinav-ve-ilk-gv250-deneyimim-acemi-bir-arkadasdan-diger-acemilere-cesitli-bilgiler.html
bugün yazdım arkadaş bir bak istersen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar