Arama sonuçlarınız

1. K

Arkadaşlar işim düştü Size :)

Öncelikle herkese iyi akşamlar kız arkadaşıma swatch 'dan bi saat aldım üretim yılı 2013 bana bugün saat yeni ulaştı. Saat bölmesi paslanmaz çelik diyor kendi Web sitesinde yalnız ben kendi web sitesindeki fotolarla karşılaştırınca sanki biraz kararmış matlaşmış gibi geldi ama paslanmaz çeliğin...
  2. K

Yarın Balomuz var Kravatı bu şekilde nasıl bağlarım

Bunun özel bi adı var mı bilmiyorum kravatı arkadaşıma vermiştim 3 gen şeklinde yapmış bende öyle istemiyorum kravatım ince böyle nasıl bağlarım internetten bağlama şeklini bulamadım için yapamadım yardımcı olur musunuz?
  3. K

CBR 125&250

Selamın aleyküm iyi bayramlar. 2 senedir mondial scooter kullaniyorum 15 17 bin km kullandim ve sadece ilk surdugum 1 hafta icinde 2 kere düştüm artk motoru yukseltmenin zamani geldigini dusunuyorum mart ayinda motor almayi planliyorum max 7 bin tl butcem var bin tl de ekipmana harciyacagim...
  4. K

Mondial 125 turkuaz.

Beyler motorumla gidiyorum ibre gostergesi en son 120 motor 80 den yukari cikmiyor 80 den sonrasi redline'ye geciyor ve gazi sonuna kadar acarak giderken 80 le motor bi geri bi ileri tekleme gibi birsey oluyor nedeni nedir ?