Arama sonuçlarınız

1. O

2017 8300 km Pulsar 200 ABS

Merhaba. Motorumu satıyorum. Herhangi bir arıza ya da kazası yoktur. 1 yıldan fazla garantisi devam etmektedir. Motosikleti 3 ay önce 2200 km de iken bir memur abimizden aldım. Ben de makina mühendisiyim. Bu benim 3. motosikletim. Bir kaç kurumdan eğitim aldım ve teknik konulara da merakım...
  2. O

Savage YS-530 Uyku tulumu nasıldır ?

Merhaba. Kamp işini yaz ayları dışında da yapmaya karar verdim. Önceki kampımda gece sıcaklık 8 derece civarı iken konfor sıcaklığı 0 olan bir tulumla çok üşüdüm ki üstüme battaniye sermeme ve yün içlik giymeme rağmen...
  3. O

Çınarcık-Esenköy-Armutlu 2 gün 1 gece kamplı 560 km

Merhaba. Gezi yazısı yazmayalı ne kadar uzun zaman olmuş. Geçen yıl Mayıs ayında severek kullandığım Duke 200' ümü 2 kez kaza atlatmam sebebiyle satmıştım. Artık akıllanacağım deyip araba almıştım. Ancak dayanamadım. Arabayı satıp yine motosiklete dönüş yaptım. Hafta sonları yaptığım gezilerden...
  4. O

Duke 200 vs Pulsar 200 ABS karşılaştırmam

Merhaba. Hem 2015 model Duke 200 ü hem de 2017 model Pulsar 200 abs yi kullanmış birisi olarak bütçesi bu civarlarda olan ve karar vermekte zorlanan arkadaşlar için bu iki motoru –tamamen kendi gözümden- karşılaştırmaya çalışacağım. İlk olarak kendi motosiklet geçmişimi özetleyeyim. 5 yıldır...
  5. O

Motosikleti trafikten çekip noter satışı olmadan sattım

Merhaba, Motosikletimi bir motosiklet ustasına sattım. Parayı aldım. Ancak aracı çekme belgeli olarak almak istediğini söyledi. Ben de plakayı söktüm. Anahtarı da aldım. Haftaiçi trafik tescil e gidip aracı trafikten çekeceğim. 10 gün sonra noter devrini alacağını söyledi. Sanırım başkasına...
  6. O

Botları su geçirmez yapmak için Plasti Dip kullansak ?

Az önce bir konu da arkadaşın motosikletini plasti dip boya ile boyadığını görünce bu boyayı biraz araştırayım dedim. Zira söylenene göre +Uygulaması kolay +Esnek +Ucuz (1 sprey = 20-30 TL) +Zarar vermeden sökülebilir Gelelim asıl konuya. Bakın Youtube' da bir arkadaş ne yapmış : Daha önce...
  7. O

Karbüratör iğnesiyle oynadım. Sonuçtan memnunum ama ne yaptığımı bilmiyorum

Merhaba, Motoru satıcam diye bayağı ağlaşmıştım. Bazı gelişmeler oldu. Satmadım. Ara ara biniyorum. Bugün canım sıkıldı. Youtube da gördüğüm karbüratör iğnesinin seviyesi ile biraz oynayayım bakalım nasıl sonuç alacağım dedim. Bahsedilen videolarda 5 tırnak var. Benim karbüratör iğnemde 4...
  8. O

Satılık Mondial 150 MC 1600 TL

Sahibinden de ilan onay sürecinde. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-muhendisten-tek-marsta-calisan-acilmamis-muayeneli-satisa-hazir-261776107/detay/
  9. O

Çin malı motorların debriyaj tasında sönüm yayı var mı ?

Selam, 3 yıldır (yanlış yazmadım) çözemediğim bir sorunum var. Mondial 150 MC kullanıyorum ancak bir çok çinli aynı debriyaj tasına sahip sanırım, o sebeple sorumu genelledim. Motorumda gaz verdiğimde ya da gazı kestiğimde sanki önce bir boşluğu alıyormuş gibi davranıp sonra sertçe kavramış gibi...
  10. O

Soğuk havanın bug ını buldum, artık ölümsüzüm

Selam, Malum havalar soğudu. Ancak motosiklete binme dürtümü yenemedim. 2 hafta önce hava sıcaklığı 5-6 derece iken 150 km yol yapmıştım. 2 kat içlik üstüne en kalın giysimi giyip onunda üstüne motosiklet montu giymeme rağmen motordan indiğimde yarım saat titremekten konuşamamıştım. Dün hava...
  11. O

Trafik sigorta primlerine zam kapıda :)

Selam millet, Bu müjdeli haberi sizinle ilk paylaşan olmaktan gurur duyuyorum. Kaynaklar: http://www.gazetevatan.com/trafik-sigortasina-zam-kapida-895613-ekonomi/ http://www.milliyet.com.tr/zarar-buyudu-zam-gorundu/ekonomi/detay/2165277/default.htm...
  12. O

CBR 125 Bobber mı olur demeyin (Resimli)

İstiklal Caddesi' nin sonlarına doğru, karaköye inen yokuşun başında gördüm. Bence berbat görünüyor ama zevk meselesi. Paylaşmak istedim.
  13. O

Motor ısınınca debriyaj aniden kavrıyor

Merhaba arkadaşlar. Motorum Mondial 150 MC. Mobil 10W 40 yağ kullanıyorum. Debriyaj balatalarım yeni değişti. Motor soğukken gayet güzel çalışan debriyaj motor ısınınca aniden kavramaya ve yarım debriyajda kaçırmaya başlıyor. Bu durumun yağ ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu durumu yaşayan...
  14. O

Kornaya elektrik gelmiyor

Merhaba, Kornam çalışmıyor. Başka bir korna taktım o da çalışmıyor. Sol elcik grubu dışında aklınıza gelen başka arıza yapabilecek bir yer var mı ?
  15. O

kornaya su kacti

Merhaba herkese. Kornanin icine su kacti ve su an calismiyor. Kuruyunca calisir mi bu meret? Bir bilginiz var mi ?
  16. O

Codegen HD20 incelemelerim

Merhaba herkese. Bütçem ne Gopro ya ne de SJ4000 e yetti. Ben de işimi görecek, beni mutlu edecek bir aksiyon kamera arayışına girdim ve bu kamerayı aldım. Elime geçeli henüz yarım saat oldu. Hemen birkaç fotoğrafını çektim.Zaman içinde kullanıcı yorumlarımı bu başlık altında bulabileceksiniz...
  17. O

30 TL ye LED sis farı

Merhaba herkese, İlk olarak şunu söyleyeyim son halini alana kadar çok uzun zaman geçtiği için fotoğrafları kaybettim dolayısıyla yapılış fotoğrafları yok son halini koyuyorum. Boş vaktimde elektrik bağlantısının çizimini de atarım. Malzemeler: 1-1 çift sis farı (sirkeci de çin malı motor...
  18. O

Eleman işi biliyor (izlerken keyif aldım)

bugün denk geldim. Diğer videoları da böyle. Tehlikeli değil mi o konuda birşey söylemiyorum ama izlerken keyif aldım paylaşmak istedim.
  19. O

Gönül Hyosung gt250R Akıl Cbr 250R diyor Bir de R25 var

Arkadaşlar selam Yeni motor arayışına girdim. 250 cc lik bir motor almak istiyorum. Tür konusunda hala tam olarak karar veremesem de SS ağır basmaya başladı. Bir yanım Cross derken B,öte yanım SS diyor. SS den kastım 250 lik ne kadar SS olabilirse o kadar SS. 2. el Hyosunglar 7-8 000 TL civarı...
  20. O

Başka motorun egzosunu takmak ve muayene sorunu

Merhaba herkese Motorumun susturucu kısmı uzun süredir dağılmış durumda. 1 kez tamir ettirdim olmadı. 2 kez kendim kesip biçip içini düzeltmeye çalıştım yine olmadı pes ettim. Sormak istediğim şu: Başka bir motorun susturucu kısmını benim egzos borusuna kaynattırsam muayenede sorun yaşar mıyım ...

Yeni mesajlar