Arama sonuçlarınız

1. M

Elektrikli Bisikletler Tehlike Saçıyor!!!

Merhaba, Motosiklet net ailesi 2 gün önce arkadaşımın arabasi ile geziniyorduk 30 KM/H ile giderken arkamızdan elektrikli bisiklet göründü ve sol ayağı ile bizim ön tampona çarptı ve denge kaybetip önümüze düştü kaldırıma uçtu bız hemen durduk indiğimizde hiçbirşeyi yoktu bir bileği ağrıyordu...
  2. M

Ucuz kask'ı test yapıp halkı yanlış bilinçlendirenler

Merhaba arkadaşlar bir insan tabi insan denirse affınıza sığınarak denyonun teki gelip video çekmiş wiwi kask'a gelmiş ne agv de nede shark kask buna dayanır felan diyor buyurun videosu halkı kandırıp o kaska yöneltip canlarına kast ediyorlar Buyurun Wiwi kaskın videosunu çekip süper diyen...
  3. M

Yeter Şu Apachilerden Bıktım Vallahi yaw!!

Merhaba beyler,bayanlar bugün iş dönüşü benzinliğe uğradım tanıdığım yanında bir çay içtim atladım motoruma bir gürültü geldi baktım 2 tane ergen almışlar cg tarzı motosiklet egzozlar soba borusu gibi bağıra bağıra geldi bana dedi senin motora 4.600 veriyonda bizimki gibi ses çıkarıyormu felan...
  4. M

OffRoad Motosikletin Yolda giderse cezası ne kadardır ?

Merhaba iyi forumlar benim Yiğenimde 125 cc lik Cross var yani Pocket bike orta boy neyse OffRoad yola çıkası yasak ne plaka ne ruhsat hiçbirşey yok zaten orjinalde yok bunların yola çıkma yasagı var yiğenim araziye giderken yoldan gitmek zorunda kalıyor bu ara polis yakalarsa cezası kaç paradır...
  5. M

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

Merhaba MT Ailesi hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım hepinizin Bayramı Kutlu ve Mutlu Olsun Tekeriniz Düz Bassın. Bu Bayramda malesef birşey kesemiyorum borç olduğu için ve bunun için Muğla/Milastan çıkıp Konya'ya gezi yapmayı planlıyorum tabiki innova ile değil bir...
  6. M

14 Yaşındaki Çoçuğa Motor Verirsen Böyle Olur

Merhaba arkadaşlar 14 Yaşında kardeşimiz Cub motoru ile Çin malı ile Traktor römorkuna Vurması sonucu hayatını kaybetmiş üzüldüm beni en çok üzen annesinin feryatı videoda içim burkuldu ağlamaklı oldum "Oğlum beni bırakıp nasıl gittin, ben bu acıya nasıl dayanırım. Ben O'nu tek başıma büyüttüm...
  7. M

Yeni Motora Başlıcak Arkadaşlar Bir Okusun

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açıp açmamakta çok düşündüm açmaya karar verdim çünkü aşırı derecede konular açılıyor ne alıyım ne yapıyım diye bende ufak bir bilgilerimi paylaşacağım İlk Öncelikle Eğitim ve Ekipman Diyoruz Öncelikle Kask; Ben Tamamen Arai öneriyorum ben değil herkez diyor...
  8. M

CrossMotor Mu SuperSportmu

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır konu açamıyorum çünkü aklım çok karışık artık innova 125 yetmiyor cok seri bir motor ama artik az geliyor bana diyorum 600 luk Nuked mi alsam sonra SS motorami geçsem diye düşünüyorum acayip SS merakim var ama Cross Ve Supermoto hastaliğim daha fazla hangisi...
  9. M

Ah Takın Kaskınızıı :(

Merhaba arkadaşlar Bodrum yolunda olan kaza içimi parçaladı daha 17 yaşında Allah Rahmet Eylesin Çoçuğuda tanıyordum abi felan diyordu Allah rahmet eylesin http://gunaydinmilas.com/haberdetay.asp?ID=5294 Allah Geride kalanlara sabır versin
  10. M

Artık Racing Makinaya Geçme Zamanı Fikirlerinizi Beklıyorum

Merhabalar, uzun zamandır motosiklet üstündeyim honda sürüş eğitimleri aldım yamaha sürüş eğitimi aldım YBR 30.000 KM Tecrubem Var Innova Tecrubem ise 17.500 Oldu Ve artık İnnovamı satıyorum güzel bir racing almayı planlıyorum 600 luk bir sokak motoru almayı planlıyorum bana fikir...
  11. M

Hangi Cesaret İle Sürüyor Anlamadım

Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım video attı baktım izlerken bile fena oldum ha şimdi kaza yapacak diye öyle bir ss üstünde nasil 0 koruma ile çıkıyor anlamadım birde deli gidiyor izleyin kendiniz yorumlayın ben çözemedim
  12. M

Bu Korumaya bir bakarmısınz ?

Merhaba değerli forum arkadaşlarım size bir koruma göstericem günlük kullanım için uygunmudur yoksa anlık düşme demı koruyor bir bakarmısınız ? http://www.feyizoglu.com/Kross-Giysi_44489.html#0 Günlük derken Yiğenim 'e Cross alıcam sadece arazi de deyil yoldada sürecegi için bu sadece toz...
  13. M

Sonunda İyileştim ve tekrar aranızdayım

Merhaba değerli forum sakinlerim abilerim,kardeşlerim Bildiğiniz üzere 10 Haziranda bir motosiklet kazası yapmıştım ve durumum ciddiydi ve iyileştim şuan tekrar ayaktayım ve yine motor üstündeyim bugün çıktım sürdüm birdaha innovamı özlemişim ama o kaza anı aklımdan çıkmıyor aklıma geldikce...
  14. M

MertoReis ' den büyük kaza

Merhaba ben MertoReis'in yiğeni yani Mert Yılmazın ' Yiğeniyim amcam 1-2 defa konu açmış benim hakkımda cross motor için malesef amcam çok ciddi bir kaza geçirmiş bulunmaktadır. Bu forumu kullanmayı bilmediğim için doğru yere açtımmı bilmiyorum neyse anlatayım ben amcamın kazasını. Biz yaz için...
  15. M

Cross Kaskı Hakkında Bir Kaç Soru ?

Merhaba,arkadaşlar öncelikle Yiğenime Cross motoru alacağim fakat önce Cross kaskı alacagım Durumum 550 TL lik Cross kaskına yetiyor fakat sormak istediğim malum kasklar sert bir darbe gördümü yenisi almak gerekiyor ee benim yiğenim dağda kayaya felan vursa kaskı yeni kaskmı alacagim malum...
  16. M

Yiğenime Cross alacağimda Bir bakarmısınız ?

Merhabalar, evet arkadaşlar 16.5 Yaşındaki bir çocuga motosiklet almak doğru değil ama herşeyi hazır kaskı felan ama bana kızabilirsiniz ama Cross alacagim Cross derken 200 lük felan değil 50 CC bir cross gördüm bir linkini atayım bakın ...
  17. M

İnnovama nazar deydi

Merhaba,arkadaşlar innova ile bügün iş dönüşü hadi dedim bir sanayiye uğrayayım bir baktirayim motosiklete dedim tam sanayi girişinde anlamadığım biçimde arka lastik kilitlendi ve kaydı motosikletten düştüm bende birşey yok motosikletin sadece aynası kırıldı motosikleti kaldırdım ilerletmeye...
  18. M

Hayabusaya ne yapmışlar öyle

Merhaba,arkadaşlar youtube ' de gezerken baktım bir video gördüm hayabusayı bır platforma otutturmuşlar ve üstüne bir kaç birşey bağlamışlar adam bir yere sprey ile birşey sıkmasıyla motosiklet turboya bağlıyor dediklerine göre 424 KM/H ulaşıyomuş şimdi videoyu izliyelim 350 Felan görürde 424...
  19. M

Honda Crf 70 F o kadar hızlı gidiyormu ?

Merhaba, arkadaşlar benim bir yiğenim var arkadaşında 2004 model Honda crf 70 f var 3 vites yarım otomatikmiş bana 130 yapıyo diyordu inanmıyordum bugun innova ile geziyordum çevre yolunda aşagı yukarı hızım 60 KM/H dı bi baktim geliyo kafa selami verip geçti bende dedim dur doğrumu söylüyo...
  20. M

Suzuki gsxr 600 (Test ettim)

Merhaba, arkadaşlar ilk önce Milasa gelmeden önce İzmirde bir kaç motosiklet ortamım vardi Yamaha Ybr 125 vardı 30.000 km kullanmıştım ve Honda Innova ' ya geçtim Honda Güvenli sürüş eğitimi aldım ama bir türlü 600 lük almak nasip olmadi ama İzmirdeki abimiz dedi ben Gsxr alacam dedi...