Arama sonuçlarınız

1. Blackeagletr

Ve Mondialden yeni bir Model Daha: MR 250 Destro

http://www.mondialmotor.com.tr/MONDIAL-250-MR/TOURING/Mondial-250-MR-DESTRO/index.html Yorum sizin.
  2. Blackeagletr

Varmı daha apaçisi :D

arkadaşlar sahibinden de gezinirken bi motora rastladım hay rastlamaz olaydım. Çantanın içinde ses sistemi varmış :queen: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ybr-125-full-full-modifiye-20-binde-fiyat-dustu/detay?keyword=modifiye Yorum sizin :mrgreen:
  3. Blackeagletr

Kask takmamak ve Kask Takmamayı savunmak...

merhaba arkadaşlar.. Motorumu aldığımdan beri kask takıyorum.Gayet te memnunum... Mesela yolda bi arkadaş görüyorum geliyor yanıma yaa bu sıcakta kask mı takılır çıkartsana nolcak altındaki 125 lik motor falan filan. Doğrusu ve normali oymuş gibi bana kasksız sürmeyi savunuyolar. Cahillik diz...
  4. Blackeagletr

Hyosung GT 250 R / Kawasaki ZXR 250

Merhaba arkadaşlar. 250 cc bu iki motor arasında kaldım. Aldım mı en az 4-5 yıl kullanacağım. Tabiki çoğu kişi Kawasaki diyecek ama şöyle bi durum var. Hyosung alırsam 0 km olacak. Kawasaki alırsam 3.000 - 8.000 km arası 2. el alacağım. Teşekkürler
  5. Blackeagletr

Kanuni Breton 125

Evet arkadaşlar Kendi bretonumda (1000km de) test ettim ve görüşlerimi sizlerle paylaşmak istedim.. Bu motorda en çok sorulan sorular; Son hız:120 (Orjinal haliyle aynalar dahil dişlilerde oynama yok egzoz orjinal ve delik değil bunlarla oynanılırsa 130 140 yapar diye düşünüyorum ki yapanlar...
  6. Blackeagletr

Kampana Freni Disk Frene çevirmek ?

Merhaba arkadaşlar. Bretonum var. Ön fren kampana dolayısıyla pek iyi tutmuyor ve görüntü bakımından pek güzel değil. Diske çevirmek için hangi parçaları değiştirmek lazım ve ne kadara mal olur ve diske gerçekten çevirmelimiyim? Yorumlarınızı bekliyorum. :rendeer:
  7. Blackeagletr

Kontak titremesi ??

Mrb arkadaşlar. Breton var bende. 45 50 km nin üzerine çıktıktan sonra yuvanın içinde titremeye başlıyor demir kısım. Contalarda bi gevşeklik söz konusu değil hepsi sıkıldı. sorun yuvanın içinde demir kısmın titremesi. Buna bi çözüm önerisi olan varmı? teşekkürler.
  8. Blackeagletr

Orjinal Stickerları sökmek ?

Merhaba arkadaşlar. Kanuni breton motorum var. Deponun üzerindeki stickerleri sökmek istiyorum. Fakat sorun şu ki stickerin üstünde bi kat cila var. sökünce orası açık kalcak.Hiç bu cila altındaki stickeri söken oldumu? söktükten sonra oraya ne yapmam lazım? Teşekkürler
  9. Blackeagletr

Selam herkese.. :)

:Merhaba. Aranıza yeni katıldım bende. İsmim Tuna. İzmirliyim. Fakat Mersin/Anamurda okul yüzünden bulunmaktayım:farao:. Yaşım 17. Bi sorun çıkmazsa Aralıkta 17 yaşımı doldurup ehliyetimi alacağım:). Kanuni Breton 125 Motosikletim var. Ehliyeti alınca 600 lük motora geçmeyi planlıyorum.Bütün...
  10. Blackeagletr

Breton 125 'e YBR 125 egsozu ??

Merhaba arkadaşlar Motorumdan memnunum ve birkaç modifiye yaptım:wiinkk:. Fakat sesi berbat bildiğiniz gibi:farao:.YBR 125 egsozu taktırmayı düşünüyorum.Sizce motoru nasıl etkiler yakıt hız gibi yönlerden:silent:? Yardımda bulunacak tüm arkadaşlara teşekkürler:rendeer:
  11. Blackeagletr

Breton aldım ve modifiye istiyorum.

Arkadaslar herkese merhaba. Yakın zmanda breton 125 aldım ve modifiye etmek istiyorum. Ön çamurluğu değiştirmekle başlamak istiyorum.Motorum mavi ve ybr çamurlukları uyuyormuş.Fakat mavi ybr çamurluğuyla bretonun mavisinin tonu aynımı? Ve ön freni değiştirebilirmiyim. Disk fren istiyorum. Bunun...

Yeni mesajlar