Varmı daha apaçisi :D

Motosikleti
750x
Asfalt yanak, öküz salganyoz türünün tek örneğidir.
Hakikatten bencede öyle!

full+full+modifiye ?? tır mu bu ya güzelim cityi ne hale sokmuş hey allahım + plakayı saklama yöntemi süper :queen:

big_17656680823.jpg

big_1765668098v.jpg

Motosikleti
750x
ya sinan kusuruma bakma ...kim bu öküz dediğiniz??:p ben çıkaramadım da:queen:

Valla samet abi onu bende anlayamadım :)
Adam ilan detayında öküz salyangoz bişeyler saçmalamış :cherry:
Bunca yıllık iki teker hayatım var hiç böyle bi aksesuar ismi duymadım.
Bilen duyan varsa benide aydınlatsın :p

Valla samet abi onu bende anlayamadım :)
Adam ilan detayında öküz salyangoz bişeyler saçmalamış :cherry:
Bunca yıllık iki teker hayatım var hiç böyle bi aksesuar ismi duymadım.
Bilen duyan varsa benide aydınlatsın :p

Doğaçlama olayı bu.O karanlık dünyadan çıkabilen birini tanımıyorum.

ben de bu esimde görünüyormu acaba dedim.görünüyorsa ben tanıyamadım diye sormak ihtiyacı hissetmiştim.:p
bende motosiklet üstünde 20 seneden fazladır dolaşırım.ama çok öküz görmeme rağmen öküz! sahibi olamadım.bu benim eksikliğim herhalde....
ayrıca bu öküz nasıl oluyorda dat dat diyor eğitimlimi acaba???benim bildiklerim muuaaaağğğ gibi bir tuhaf ses çıkarıyorlar...:queen:

ben de bu esimde görünüyormu acaba dedim.görünüyorsa ben tanıyamadım diye sormak ihtiyacı hissetmiştim.:p
bende motosiklet üstünde 20 seneden fazladır dolaşırım.ama çok öküz görmeme rağmen öküz! sahibi olamadım.bu benim eksikliğim herhalde....
ayrıca bu öküz nasıl oluyorda dat dat diyor eğitimlimi acaba???benim bildiklerim muuaaaağğğ gibi bir tuhaf ses çıkarıyorlar...:queen:

Hayır abi öküz korna öküz sesi çıkarıyomuş. dat dat korna dat dat sesi çıkarıyomuş. salyangoz kornada salyangoza benziyormuş. ondan öyle diyolar çok iğrenç sesleri :farao:

peki o kadar hayvanın yanında motoru kullanacak olan adam nereye biniyor acaba...hayır öküz azcık yer kaplar da...:p
mübarek motor değil hayvanat bahçesiymiş...anlamamışız...:cherry:

motorumda deri döşeme topuzlar yed egzoz teyplik let lamba asfalt yanak öküz,salyangoz, dat dat korna mevcuttur değişeni yoktur ORJİNAL MAKİNA TÜRÜNÜn TEK ÖRNEĞİDİR ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUn degerinden takas düşünülür

makinenin türünün ilk ve son örneği olduğu kesin... ama yok böyle bir şey renklerin uyumu
o modifiyede ki adam yapmış ya... tebrik ederim yani... Allah razı olsun ya akşam akşam iyi güldüm :) hemde bu yorgunlukla... (yalovadan yeni geldikte :)

full+full+modifiye ?? tır mu bu ya güzelim cityi ne hale sokmuş hey allahım + plakayı saklama yöntemi süper :queen:

big_17656680823.jpg

big_1765668098v.jpg

ahahaha plaka yontemi gercekten cok guzelmiş, 2. resmi görmeden ondeki motorun plakasından çıkarttım zaten :) .2.resmi gördüğüm o an koptuğum andır işte

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar