Kontak titremesi ??

Mrb arkadaşlar.
Breton var bende. 45 50 km nin üzerine çıktıktan sonra yuvanın içinde titremeye başlıyor demir kısım. Contalarda bi gevşeklik söz konusu değil hepsi sıkıldı. sorun yuvanın içinde demir kısmın titremesi. Buna bi çözüm önerisi olan varmı? teşekkürler.

bence conta yanlis bi fikir olabilir.kontagi degistirmek zorunda kalabilirsin.ama istersen dene zaten en son cozum kontagi degistirmek olucaktir sanirim

Valla baska çözümü yoksa silikon yapcam artık. Başka önerisi olan ?

sıcak silikon girmez oraya. girersede içeriyi tıkar anahtar soksanda birşeye yaramaz. Sökebiliyorsan sök komple içine plastik conta vb gibi şeyler koymaya bak.Ve scak silikon belli bi süre sonra dökülür içeriye büyük zarar verir .

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben seni biliyorum lan. servise gelmiştin kontak titriyor diye :)

sıcak silikon girmez oraya. girersede içeriyi tıkar anahtar soksanda birşeye yaramaz. Sökebiliyorsan sök komple içine plastik conta vb gibi şeyler koymaya bak.Ve scak silikon belli bi süre sonra dökülür içeriye büyük zarar verir .

olayı kesinleştirelim. kontak mı titriyor anahtar mı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------

ben seni biliyorum lan. servise gelmiştin kontak titriyor diye :)

:mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 ----------

productimage-picture-rialli-kontak-komple-125-agk-ms285633375.jpg

mavi kısımın dışına sürmeyecekmisin bilader. az damlat yeter zaten içine iyice doldurmaya lüzum yok

olayı kesinleştirelim. kontak mı titriyor anahtar mı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------

:mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 ----------

productimage-picture-rialli-kontak-komple-125-agk-ms285633375.jpg

mavi kısımın dışına sürmeyecekmisin bilader. az damlat yeter zaten içine iyice doldurmaya lüzum yok

O mavi kısım titriyor işte. Başka çözüm yolu yoksa bunu denicem .

O yuvayi sokup oraya keceden bir conta kesip yapabilirsin ama inan yorulduguna degmez. O isi yapmak icin tum gununu harcarsin. Servise git madem motorun yeni. Garantiden yenisini versinler

kola içtiğimiz pipet var onu kesin ve araya sokun.ben benzin deposundaki anahtar deliğinden gelen sesi öyle kestim

gidona bitane çengel yap.. bitanede kavuçuk uzayan anahtarlık al.. anahtarı takınca gerdirerek cengele geçir çevir kullan o gergi sesi keser.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bas gresi kesilir.:)

kola içtiğimiz pipet var onu kesin ve araya sokun.ben benzin deposundaki anahtar deliğinden gelen sesi öyle kestim

Bende benzin depo kapağının anahtar deliğinden gelen zırıltı için pet şişeden bir parça kesip araya monte ederek halletmiştim zırıltıyı:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar