Arama sonuçlarınız

1. EgeKnn

İZMİR 1 EKİM 2005 CUMARTESİ AKŞAMI TOPLANIYORUZ

evet izmir tayfası karagöl gezisini az kişi de olsak yaptık en azından başlangıç oldu şimdi gelemeyen ve bundan sonra da gelebilirim diyen arkadaşlar lütfen katılım göstersinler toplanma yeri : Bornova Küçük Park Tarih : 1 Ekim 2005 Cumartesi Saat : 20.45 -...
  2. EgeKnn

Kurye çılgınlığı

arkadaşlar aranızda kurye olan varmı gerçi her kurye bir değildir eminim fakat inanılmaz delilikler yapan tehlikeye atılan ve etrafındakileride tehlikeye atan motorlu kuryeler var trafik sıkışık diye kaldırıma çıkıp yayaları tehlikeye atan bile gördüm motorcuların zaten az buçuk kötü imajı var...
  3. EgeKnn

25 Eylül pazar günü saat 10.00 da buluşuyoruz

25 eylül pazar günü sabah saat 10.00 da karşıyaka nikah sarayının önünde buluşuyoruz.. Nikah sarayının yan tarafında otopark ve geniş alan var motorcu arkadaşlar rahat rahat bekliyebilir.. Gezi yeri karagöl.. Yiyecek ve içecekler yoldan tedarik edilecek.. yaklaşık 45 km. lik bir yol...
  4. EgeKnn

Kara göl gezisine katılacakların listesi

ben Egeknn adım kenan karşıyakadan pazar günü gezide varım organize etmeye çalışıyorum bazı arkadaşlar geleceklerini yazmışlar şimdi bu sayfaya isim ve semt bildirerek kesin katılacaklarsa bildirmelerini rica ediyorum yarın saat belirlenecek ve buluşma yeri şimdiden teşekkürler... :cat...
  5. EgeKnn

Kask kafalılar dün gece bostanlı sahilinde polise takıldı

:cherry: evet arkadaşlar izmirin bostanlı semtinde dün akşam saatlerinde motorumla geziyordum hemen hemen her akşam gördüğüm ve kask takmamakta direnen üstelik akrobasi yapmadan da duramayan bazı kask kafalı arkadaşlar ummadıkları bir anda sahilde pusuya yatan trafik polislerinin engeline...
  6. EgeKnn

izmir karagöl gezisi... katılmak isteyenler.... bekliyoruz!

evet izmirli motor severler bir iki arkadaşla kafamızda bu düşünce var mr.cool,forrap ve ben Egeknn bu tür bir gezi düşünüyoruz şimdilik karagöl gezisi olarak planlanabilir fakat daha iy,i bir fikri olan yada katılmak isteyenler bekliyoruz irtibata geçelim... :cat:
  7. EgeKnn

izmir de organizasyon eksikliği var...!!

arkadaşlar millet istanbulda geziler düzenliyo resimler çekilip yayınlıyo bizde azımızın suyu akarak bakıyoruz nerede bu izmir motorcuları bezdikmi nedir ??? bırakın geziyi tanışıp bir araya gelip sohbet bile edemiyoruz ben izmirden motorsiklet tutkunu arkadaşlarla tanışmayı istiyorum şahsen...

Yeni mesajlar