Arama sonuçlarınız

1. Ergin

Yerle yeksan hayatlar*BİR MOTOSİKLETÇİ KLASİĞİ*

Şimdi bu başlık ne alaka diceksiniz eminim.Hemen anlatayım dün akşam işimden çıkmış eşimle Beykildüzü Bauhausta buluşmak için yola koyulmuştum.Tam Beylikdüzü rampasını bitirmiş Bauhausa gelmeme 200-300 metre mesafe kalmıştıki markasını bile tam olarak göremediğim çok saygı değer bir dört teker...
  2. Ergin

[Bitlis MT]

Bitlis ili motosiklet grubu Bitlis ili, Türkiye Cumhuriyeti'nin Doğu Anadolu Bölgesinde Van Gölü'nün batısında bulunan bir ildir. İsmi Makedonya Kralı Büyük İskender’in, şehirdeki kaleyi yaptırttığı komutanlarından Bedlis’ten gelmektedir. Tarihsel yapıların ağırlıkta olduğu bir vadi içinde...
  3. Ergin

Satılık+Takaslı 2002 BMWF 650 GS

Not:Motosikletimi tekrardan bakıma soktum.Ön Arka fren balataları değişiyor,yağ,yağ filtresi,hava filtresi,ve genel bakımı yapılıyor.Akü sıfır sayılır daha ayını doldurmadı,bujisi yeni.Hiçbir sorunu yok. resimlerde görünen kararan egsozt parlatılmıştır. detaylar aşşağıdaki linktedir...
  4. Ergin

Genlerimizdeki motosiklet tutkusu..

GENLERİMİZDEKİ MOTOSİKLET TUTKUSU.. Bana öyle geliyorki bu motosiklet tutkusu öyle sonradan olmuyor.Aslında hayatının başından beri bu sevdayı yüreğinin bi köşesinde barındırıyorsun,belli bir zaman sonra birden motosiklet diye yanıp tutuşmaya başlıyorsun.Şimdi buda nerden çıktı dediğinizi...
  5. Ergin

Asker prometheus'un herkeze selamı var!!

cumartesi akşamı büyükçekmece sahilde oturmuş mehtaba karşı nescafemi yudumluyordumki telefonum çaldı bi baktım bizim prometheus onur çok sevindirik oldum,dedim heralde askerliği yedi:P konuşunca hiçte öyle olmadığını anladım.O zaman şafak 96 diyordu demekki şimdi 94 falan diyor neyse uzun uzun...
  6. Ergin

dün akşam doğum günümü düzenleyen ve yanımda olan herkeze çok teşekkürler.

Dün benim doğum günümdü aslında hiç önemsemem böyle şeyleri ama doğum günüm olduğunu öğrenen mertybr125kardeşim hemen bir doğum günü organize etti,ne kadar ısrar ettiysemde dinletemedim yok abi kutlayacağız dedi.Bizim daha önceki gezilerde bulunan arkadaşlarımızı ve abilerimizi cepten arayıp 15...
  7. Ergin

güzel bir motorcu fıkrası..

Juan, motosikleti ile Meksika sınırına gelir. >> Arkasindaki iki bÜyÜk çantayi gören sınır polisi şüphelenir ve içinde >> ne Olduğunu sorar. Juan, Yalnızca kum' diye yanit verince polis,Aç >> bakalım çantalari' der. >> Juan çantaları açar, polis didik didik kontrol etmesine >> Rağmen kumdan...
  8. Ergin

Genel istek üzerine Beylikdüzünde bu akşam cafe/nargile keyifine gidiyoruz!!

Bu akşam saat 20:30 da Belikdüzü Bizimkent köprüsü dibinde bulunan sarı renkli dürüm tır yanında buluşuyoruz. ardından güzel semtimizin nezih cafelerinden birinde sohbete dalıyoruz.:queen: :cat: :rendeer: Yer E-5 kenarıdır araç muayene istasyonunun 20 metre ilersinde sağdadır katılmak isteyen...
  9. Ergin

Kaskın içindeki dünya..

Nedeni bilinmez sadece o anı yaşarsın,motoruna atlayıp kontağı çalıştırdığın andan kontağı kapatıp motordan indiğin ana kadar sanki bambaşka bir dünyada yaşıyormuş gibi hissedersin kendini.Rüzgarın uğultusu ve motorun o sımsıcak sesi seni sanki bir psikolog edasıyla rehabilite ederken kimbilir...
  10. Ergin

14 mayıs büyükçekmece sahil gezisine herkezi bekliyoruz

14 mayıs büyükçekmece sahil gezisi ve dev ekranda moto gp keyfine herkezi bekliyoruz Avcılar,büyükçekmece gezisi olarak planladığımız pogramı 14 mayıs pazar günü olarak belirledik gidiceğimiz mekanı ve saati aşağıda açıkca belitriyorum gelmek isteyen bütün herkezi bekliyoruz.:cat: Arkadaşlar...
  11. Ergin

Avcılar;Beylikdüzü ve çevresindeki Mt net üyeleri toplanmanın vakti gelmedimi?

Avcılar,Beylikdüzü,Büyükçekmece ve çevresindeki arkadaşlar yakın çevremizde gezilip görülecek güzel vakit geçirecek bir çok yer var,istedimki sizlerle bir buluşma düzenleyelim ve tanışıp kaynaşalım hep birlikte güzel vakit geçirelim.Benim düşüncem 7 mayıs pazar yada 14 mayıs pazar günü ortak bir...
  12. Ergin

kursağımda kalan motor sevdası

Beni az çok tanıyanlar bilir yaklaşık 2 senedir hem maddi hemde manevi engelleri aşıp motosiklet almak için yapmadığım kalmamıştı.Uzun uğraşlar sonucunda gönülsüzde olsa aileyi kabul ettirmiştim.Hemen imkanım dahilinde bana en yatkın motosikleti almak için kolları sıvadım ve kanuni racer200 ü...
  13. Ergin

en son tabu bombaları :)

kelime: doymak - abi biz demin naptik? - yemek yedik... - hah, yemek yeyince nasil olursun? - tok? - evet, onu mastar yap simdi... - tokmak!!! kelime : eczane -hafiz simdi vermidon ne -agri kesici -ya tamam da yani prozac, diazem felan ne bunlar (boyle ilaclar secersem...) -ha, hap lan eheh...
  14. Ergin

motosiklet sevdalısı taliplilerin kursağında kalan zam!

Yaklaşık 3 senelik yoğun ve insan üstü çabalarımdan sonra eş,aile ve mali engelleri bir sporcu edasıyla aşmayı başarmışken,bir sabah operasyonu ile irkildim.Evet müthiş bir gecenin ardından kursağımda %22 lik ve%37 lik bir kazık kalmıştı.:pale: En iyisi ben size baştan anlatayım bu...
  15. Ergin

en komik tv gafları :))

Melih GÖKÇEK'in konuk olduğu bir televizyon programında canlı yayına katılan bir hayat kadınının sözleri: "Melih BEY iyi günler, biz, bizim kerhanede 100 tane o...., senin gibi bitane o.... çocuğu doğuramadık!!! " demesi. Kahramanımız 'Seda SAYAN' yine bi sabah elleri belinde, programını...
  16. Ergin

motocros sevenlere güzel bir oyun..

http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=4191 bu linki tıklamanız yeterlidir oyun yön okları ile oynanıyor ''A'' tuşu ile kademe atlatabiliyorsunuz ben oynarken baya bir sinir olmuştum ama eylenceli bir flash oyunu hadi bakalım yeteneğinizi görelim:P hepinize iyi eylenceler:cat:
  17. Ergin

düşmemek için nelre yapıyor neler(video)

sürücü motordan düşmemek için bütün akrobasi yeteneğini ortaya koyuyor valla:) http://www.komikaze.net/gomikfilmler.asp?gun=20060218
  18. Ergin

Hayatla Barışık Yaşam Tarzı Motosiklet ve Karşımıza Çıkabilecekk Engeller

Toplumda çoğu insanın söylediği gibi motosiklet kullanıcıları aslında hayatlarından bezmiş,yaşamları ile kumar oynayan insanlar değildir.Aksine bu hayattan en çok keyifi nasıl alınacağını keşfetmiş ve bu zevkten mahrum kalmak istemeyen insanlardır.ülkemizdeki yaşam standartına baktığımızda hem...
  19. Ergin

Benim güzel Motosikletim.

Yine yorgunsun bu şehire bu kalabalık hayat akışına ayak uydurmak kadar daha zor bir şey varmıdır bu dünyada acaba.Aslında bedensel yorgunluktan çok ruhsal yorgunluk insanı yiyip bitiriyor,ne yapsanda üzerindeki bu yükten kurtulsan,nasıl etsende içindeki stresi ve üzüntüyü dağıtsan.Aklına gelen...
  20. Ergin

Motosikletten ekmek kazanan kahramanlar!!

Evet motosiklet denen mucizevi icadın başka bir yönünü aklım erdiğince anlatmak istiyorum. Motosikleti ekmek kapısı olarak görmüş gece,gündüz,kar,kış demeden az para kazanıp zamana kafa tutan kuryelerden yani.Onlarda bizim gibi iki teker kullanıyor ama bir farkla biz güneşi rüzgarı özgürlüğü...

Yeni mesajlar