Arama sonuçlarınız

1. Barış Şuşut

Ehliyetsiz / yetersiz ehliyetten yakalanan sürücülerin araçlarına yapılacak uygulama

2006 Yılı Trafik Ceza Madde Numaraları ve Ceza Tutarları Kurallar çok açık bir şekilde yazılmıştır ...Her iki kuraldada açıkça görüldüğü gibi motosikletin trafikten men edilmesi durumu kesinlikle yoktur..Evraklarında eksik olan Motorlar eksiği neyse o kuraldan cezalandırılır. Ama hiç bir...
  2. Barış Şuşut

Üstünde ehliyetsiz sürücü ile yakalanan motorlar

Biliyorsunuz 2004 yılında motosiklet muayene süreleri hakkında çıkan yasal düzenlemeye rağmen ; 2006 yılına kadar bu uygulanmadı . Ne zaman birileri bu işi ortaya çıkardı ve ağır bir mail bombardımanı oldu haklarımızı aldık iş düzeltildi ??? Benim gündemimde yeni bir konu daha var.. Trafik...
  3. Barış Şuşut

"powerbyaydin" askerde ama olsun nice yıllara

Aydın kardeşimin bu gün doğum günüymüş...kendi askerde yoksa dün gece yarısı açardı bu gün doğum günüm kutalayın beni diye ... nice yıllara Aydın
  4. Barış Şuşut

Büyük "v Twin" Ler Geliyor

Başlıktan hemen aklınıza gelen chopperler oldu değimli ? Hayır bu sportlarla ilgili bir gelişme , son günlerde dedikodularında ötesinde KTM , Ducati , Aprilla ve diğer modeller pazara 1200cc “ v twin” motorlarla girme niyetinde Bunun nedeni Japon “ ların 1000cc de sıralı 4 silindirlilerdeki...
  5. Barış Şuşut

"Goldwing Retriever" Araba çeken motor

Sıkışık bir trafikte aracınız yolda kaldı ... Çekici lazım ama o çekici o trafikte size ne kadar zamanda ulaşır ...Eloğlu çözümü bulmuş...Ne mi yapmış?? Hondanın efsane motoru goldwinge portatif bir çekici ilave etmiş...kaza yerine kadar rahatça ulaşan goldwing , olay yerinde arkasında bulunan...
  6. Barış Şuşut

forumumuzun medarı iftiharı askerliği de bitirdi geldi

Kardeşim pro hoşgeldin çakı gibi cenderme oldu bitirdi geldi...geçmiş olsun artık Ankara mt sana bakar ...her ne kadar ben seni özlemesemde :P ...yokluğun iyiydi diyemiyorum :P Hoşgeldin :rendeer:
  7. Barış Şuşut

Motorcu motorcuyu bulur...

Pazartesi günü (28 / 8) sabah dükkanı açtım ...hafta başı bi dünya iş beni bekliyo çarşıya gittim işleri hallettim geri geliyorum ...yaklaşık 200 m önümde full korumalı 2 motorcu etrafı inceleyerek biryere gidiyor neyse yetiştim ...yanaştım ..Arkadaşlar hoşgeldiniz dedim ...ve nereye gitmek...
  8. Barış Şuşut

[MT] Hyosung Resimleri [BBRR firarda]

ya aralarda kaybolup gidiyo buraya hyo larımızın resimlerini yükleyelim ... Ben yeni çektikçe ilk mesajıma ekliyeceğim diğer arkadaşlarda ilk mesajlarına eklerlerse manyak bi albüm olur... Şeftesi benden bereketi sizden ... 22 / 08 / 2006...
  9. Barış Şuşut

"İleri sürüş teknikleri" eğitimi

Bence en büyük eksikliklerimizin başında bildiğini sandığımız şeyleri ne kadar doğru bildiğimizi arada kontrol etmemek geliyor..Konusunda uzman olan insanlar dahi branşlarında olan gelişmeleri takip etmek için konferanslara , seminerlere katılıp kendilerini ve tekniklerini geliştiriyolar bizler...
  10. Barış Şuşut

"Bor power" yeni yağ katkı maddesi

Ülkemiz dünya bor rezervlerinin %70 ine sahip...yazılanları bir okuyun ikna olcaksınız derim özellikle İTÜ tarafından yapılan ve sıfır aşınma ile belgelenen (bu daha önce hiç görülmemiş) deney beni oldukça cezbetti dünya para sayıp aldığımız motorlarımızın ömrünü baya bi uzatmak elimizde...
  11. Barış Şuşut

2006 Jl 250 -5 Elegance

MARKASI:JINLUN MODELİ:JL-JL 250 -5 ELEGANCE / 2006 (Mayıs) KM: 2500 RENK: Sarı FİYAT : 3200 İLETİŞİM: 0 542 349 70 69 (Emrah) AÇIKLAMALAR:Motor Marmaris"te sadece 2500 km de gıcır gıcır .Enduro almak istediğim için satıyorum.
  12. Barış Şuşut

Bmw R 1100 Gs -1998-

MARKA: BMW MODEL: R 1100 GS / 1998 KM: 75 000 RENK: Sarı FİYAT: 12 500 İLETİŞİM:536 982 28 20 (Alican) AÇIKLAMA:Hiç bir kazası devrilmesi yok ..tüm bakımları yetkili servislerde yapıldı..arka lastik 3.5 ay önce değişti (metzeler) ..motor marmariste isteyen gelir görür...Çok iyi urumda..daha...
  13. Barış Şuşut

Honda Honda CBF 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motor henüz elime geçmedi ama ilk fırsatta deneyimlerimi rodaj süresini.. ilk bakımı her şeyi sizlere aktarıcam...Diğer cbf kullanıcısı arkadaşlarda deneyimlerini burda paylaşırlarsa motor almayı düşünen arkadaşlara rehber bir başlık oluşturmuş oluruz... Satış fiyatı:7088 ytl
  14. Barış Şuşut

En çok beni tebrik edin CBF 250 aldım..

Dün biladerin 2 haftadır başımın etini yemesine dayanamayıp honda marmaris bayine gittik ve cbf 250 için kapora bıraktık bu gün kredi işlemleri başlıyacak krediyi OYAKBANK tan aldık..7100 anahtar teslim oyak 5850 kredi verdi 150 ytl masrafı var bide motoru 580 ytl ye kasko yapmak zorunda...
  15. Barış Şuşut

Samsun"lu mucidin motosikleti...

Samsunlu mucidin motosikleti Samsun'da Hakan Kahvecioğlu adlı makine mühendisi, televizyon programında gördüğü araçtan esinlenerek 170 santimetre çaplı çember üzerinde hareket edebilen motosiklet imal etti. Saatte 60 kilometre hız yapabilen aracın deneme sürüşlerinin başarı ile sonuçlandığını...
  16. Barış Şuşut

moto show tokyo

Motoshow
  17. Barış Şuşut

benim başıma böle bişey gelmez demeyin okuyun

Olay bir arkadaşımın başından geçti aynen aktarıyorum Arkadaş emlakçı . Bir gün gayet temiz giyimli bir bey gelir ev kiralamak istediğini söyler ..arkadaş alır bu kişiyi evleri gösterir ama müşteri daha şehir dışında daha sakin bir yer ister arkadaşta alır sahibi almanyada olan bir eve...
  18. Barış Şuşut

Motosiklet kültürümüz ve tercihler

Avrupa, hatta Ortadoğu ülkeleri ile kıyasladığımızda, Türkiye'nin motosiklet kullanıcı sayısı ve motosiklet kültürü yönünden en geri ülke olduğunu görürüz. Biz, Orta Asya'da en iyi atları yetiştiren, en iyi binen, üzerinde rüzgarla yarışan insanların torunlarıyız. Hal böyle iken rüzgar tutkumuzu...
  19. Barış Şuşut

Destek çağrısı

İstanbul Park'da esen MotoGP fırtınası hala konuşulurken, 250 cc'de ilk kez Türkiye adına yarışma onuruna erişen Sinan Sofuoğlu, yarışmayı ve performansını SABAH'a değerlendirdi: "Öncelikle şunu söyleyeyim. Bu pist 5378 metre uzunluğunda. Bizim bunu tam 20 kez dönmemiz gerekiyor önce. Bu öyle...
  20. Barış Şuşut

Moto Kurye Nedir Kime Denir..

Bu yazımızda Moto kurye kimdir, kime denir bunu anlayacağız Dışarıdan bakıldığında, çok kişinin ne olduğunu bilmediği, geçimini motosiklet kullanıcılığı ile sağlayan her sürücünün, motorlu kurye olduğu gibi bir yanılma vardır ,bunu anlatırken ,sanırım kuryeliğin ilk başladığı güne bakmak...

Yeni mesajlar