Arama sonuçlarınız

1. Y

Buradan Tüm herkese Teşekkür Ederim

Uzun süredir küçüklükten beri gelen bir motosiklet tutkum vardı 5 yaşına kadar uzanıyor bu sevda daha öncede söylediğim gibi aileme kaç defada söylesem bir türlü motora ikna edemedim sonra gecemi gündüzüme katıp zor zor biraz para biriktirdim ama yalan yok geceleri uyumuyorum sabahlara kadar...
  2. Y

NS 200 Hararet sorunu

ikinci el bir motosiklet aldım ilk başta aldığımda yolda hararet yaptı aldırmadım sonra fark ettim ki antifirizi çok fazla azalmış sonra bir hafta motor yattıktan sonra tekrardan sürdüğümde tekrardan hararet ışığı ve 3 4 bin devirde kesiciye girmeye başladı tahminleriniz nelerdir ortalama ne...
  3. Y

Aileme Söylemeden Motor Aldım Sizce Ne Yapmalıyım

Bir Kaç gün önce ilk motorumu aldım fakat sonra ailem birikimimin nerde olduğunu sordu bende ufak bir yalan söyledim eve gelince gerçeği açıklarım dedim ondan sonra açıkladım evde olayı direk herkes sat demeye başladı evde huzurum kalmadı yani anlamıyorum yaklaşık belki 5 yaşından beri motor...
  4. Y

Aileyi Motora İkna Etmek Yada Gizli Almak

Başlıktada söyelediğim gibi ailemi motora ikna etmeyi denedim ama nafile yaşım 18 a2 ehliyet alıcam ama ona bile izin vermiyorlar son çare her şeyi gizli yapamyı planlıyorum.Yaklaşık 3 senedir motor için ikna etmeye çalıştım ve hala çalışıyorum ama zararlı bir şey olmadığına ikna etmeye çalıştım...