Arama sonuçlarınız

1. Y

apache rtr vs cbr 125 son hiz

Beyler bu iki motordan hanggisi galip gelir ? TahminmcE apache kalkista onde gider ve makaslarda alir. Ama son suratte cbr gecemez sizce ?
  2. Y

tecrübeliler bi baksın :(

selamın aleyküm cbr 125 aldım 2 ay önce 2010 model motoru bi kac ustaya gösterdim sesini dinledi bi kac tur attı sağlam makine dedi ama motor hızlanmıyor kendinide yırtmıyor ama iki kişi 100 e zor geliyor. 125 lik makine ne bkeliyosun demeyin 100 e rahat ulasması gerekiyor. sizce neyini...
  3. Y

sava mı irc mi

cbr 125 e irc takacaktım bütceden dolayı. ama sava yı duydum biraz arastırdm gende bi neticeye varamadım. kullanan arkadaslar varsa yorumlarını esirgemesinler :)
  4. Y

trafik sigortası yardımmm

beyler motor 23 yas abimin üzerine şehir istanbul model 2010 cbr 125. en ucuz trafik sigortası olarak 700 küsur cıkıyor yakın zamanda daha uyguna yaptıran varsa söyleyebilir mi lütfenn
  5. Y

yedek parca yardimmmm

Abilerim cbr 125 e debriyaj balatasi, zinciir , sol manet manet kutugu ve bi kac parca degistircem sormak iateidigim orjinal olmayan zincir balata taksam sorun yasarmiyim. Orjinal parcalar butcemi zorlayackk :(
  6. Y

michelin yurtdışı

beyler http://www.nationalbiketyres.co.uk/motorcycle-tyres/michelin-motorcycle-tyres/pilot-street bu siteden lastik alsammı diye düşünüyorm fiyatları gayet uygun ? aramızda yurtdısından uygun fiyata satın alan varda cok iyi olur siteyi söylerse
  7. Y

cbr 125 grenaj yardım

merhaba geçen hafta ufak bi kaza yaptm ve sol grenaj (kanat) biraz kırıldı ve çizildi. grenaj arıyorm ama bulamıyorm bilen duyan yada satan varsa yazabilirmi? 2010 model cbr 125 rengi çiziği hiç önemli değil motoru boyaya sokucam yeterki kırığı olmasın
  8. Y

lastik kalınlaştırmak

cbr 125 e 100 ön 130 arka lastiik takmayı düşünüyorum ama formlarda önerilmiyor kullanan arkadaşlarım ise şikayetçi değil. motor yeni suan önce 110 arkada 120 var zaten ama lastikler kabak. Sizce orjinal ebatmı kalınmı? kalınlaştırrsam + ları - leri ne olur?? orjinal kullanırsam ne olurr...
  9. Y

duro lastik bayi

Istanbulda nerede satiliyor bilen var mi? Cbr 125 icin duro
  10. Y

michelin mi pirelli mi

Cbr 125 e on 100 80 17 arka 130 70 17 taktiraxgm yani daha buyuk ebatta. sizce pirellimi michelinmi takmaylim yoksa cbr 125 icin o kadar para verme bu laztikte isini gorur dediginiz marka var mi? 2010 model cbr
  11. Y

duro mu sava mi irc mi

cbr 125 e hangi markayi takmaliyim? kullananlarin yorumlarini bekliyoruz
  12. Y

tek tek lastik degistirsem

merhabalar arkadaslar butcem fazla olmayacagi icin bu ay arka lastigimi birdaki ay onu degistirsem sorun yasarmiyim? arka lastigim pert durumda ama ön biraz daha goturur. tek tek alip kaliteli almak istiyorum
  13. Y

cbr 125 michelin. bi bakinn

arkadaslar lastiklerimin ömru bitti arkada pirelli var fakat motoru yeni aldim eski sahibi hor kullanmis. michelin metzeller gibi marka taktiemak istiyorm ama cok pahali bi yorumda on arka 250 liraya taktirdigini okudum nereden temin ediyosunuz bilginiz var mi ? istanbuldayim
  14. Y

noter devri fiyatından haberi olan

2015 noter devrinin ücretini bilen söyleyebilirmi araştırdım ama heryerde baska birşey yazıyor
  15. Y

cbr 125 lastik

yeni aldim motoru uzerindeki lastikler cok kotu beyler. fazla ucuk fiyat olmayan kaliteli diyebilcegimiz lastik onerebilirmisiniz. istanbulda yasiyorum temin edebilecegm yeride yazarsaniz sevinirim :)
  16. Y

cbr 125 ne egzoz takilmali?

2010 model orjinal egzoz takili beyler. bi egzoz taktirmak istiyorum ama abartili bir ses degil tok rahatsiz etmeyen bi ses istiyorum . varmi onerisi olan? butce 150 200. el yapimi krom egzozlara ne diyonuz?
  17. Y

motorun nerede oldugunu gösteren sistem

bu sistemi taktıran kullanan faydasını gören varmı bende taktırmayı düşünüyorm
  18. Y

cbr 125 e lastik onerisi

selamin aleykum motoru yeni aldim. fazla butceyi asmadan kaliteli bi lastik istiyorum cunku lastikler gidik
  19. Y

İlk motorum cbr 125

selamı aleyküm abilerim kardeşlerim cbr125 2010 model ile başlangıc yaptım. düzlükte herkes gibi idare ediyorm ama dönüşlerde sıkıntılar cekiyorm sanırım henüz alışmadıgımdan dolayı biraz korku oluyo içimde rahat hareket edemiyorm yatıramıyorm.. debrijyaj balatam gitmiş onu yeniledikten sonra...
  20. Y

Motor kariyeri başlangıcım..

merhabalar abilerim kardeşlerim :) dün cbr 125 2010 model (11binkm) de aldım ve aranıza ufak ufak katılıyorm.. fakat şöyle bir problemim var dönüşlerde motoru yokusta kaldırrken cok zorlanıyorm. olabildiğince boş alanları tercih ediyorum trafige cıkmıyorm. sormak istedigim bir şey var Trafige...

Yeni mesajlar