Arama sonuçlarınız

1. 4

Neden eskiler Alınmaz gözüyle bakılıyor ?

Arkadaşlar tamam motosikletler daha fazla devir çeviriyo vs. Ama neden 20 yaşında bi arabayı göz kırpmadan alabilirken 5-10 yaşında bi motosikletin konusu açıldığı anda alınmaz,çöp,elinde patlar,sanayiden çıkmaz deniliyor ben bunu anlamıyorum.Çok paranız var o yüzden mi bu konuda hassassınız...
  2. 4

Takip cihazı ?

Dostlar bu piranha nın takip cihazı sistemini kullanan var mı aranızda ? Kapalı alan vb. de çalışıyor mu ? Yoksa Turkcell'in Tam Burada uygulaması gibi yetersiz mi ?
  3. 4

Bu tarz çalışma deneyen veya yapan oldu mu ? (kask içerikli)

Arkadaşlar kendime böyle bi İron Man başlık yapmak istiyorum.Sanayide ABS,fiberglas gibi maddelerden modifiyeli tampon döken yerler varmış onlar yapar mı böyle bişeyi ? Maliyeti ne olur ?.Yada kendi kaskımın dışına predator gibi kaplama bişey olur mu ? 1-Kafanı korumaz diyecek...
  4. 4

Deneyimli abiler bi bakarmısınız ? ::unsure::

Abiler baştan söyleyim troll değilim.Troll demeyin. Abiler benim cbr 250 14 kasa motorum var.Ve bazen kız arkadaşımı artçı alarak yolculuk yapıyorum.Ben 1.77 82 kiloyum kız arkadaşımda 50-55 kg 1.78 boyunda.Yalnız problem şu abiler motorda giderken benim kasıklarım sıkışıyor Ve motordan...
  5. 4

Zarar veriyor mu ?

Arkadaşlar motosikleti sabah çalıştırmadan önce yan ayaklıktan alıp dik konumda çalıştımam şart mı ? Aksi takdirde ayaklıkta çalıştırıp ısınmasını bekleyince motor yağsız kalıp zarar mı görüyor ?
  6. 4

Napıcam ben ?

Beyler sınava giriş belgemi kaybettim yarın sınavım var kafayı yiycem kursa söyledim MEB'le iletişime geçip geri dönücem dedi ki bu gün haftasonu nasıl olucak sınavım yandı mı şimdi benim, deli olucam 2 buçuk Aydır bekliyorum yine mi bekliycem bilgisi olan yardımcı olsun bi bana lütfen
  7. 4

Yağı fazla kaçırmak ?

Arkadaşlar motor yağını değiştirirken yağı olması gereken çizginin bi miktar fazlasını koymanın bi zararı olur mu ? ne gibi bi etkisi,zararı olur ?
  8. 4

Bloktan duman çıkıyor ?

Beyler acil bir bakın lütfen Birkaç saat önce motorun yağı'nı yağ filtresini hava filtresini değiştirtdim.şimdi iş yerine gelirken Bi baktım yanmış lastik gibi Bi koku geliyo eğilince gördüm bloğun altından doğru hafif hafif duman çıkıyo bu neden oldu yağı değiştirirken egzoz borusuna yağ...
  9. 4

Zincir Temizliği ?

Arkadaşlar motorumun zinciri kafamı çok karıştırıyor sürekli acaba yıpranıyor mu diye düşünüyorum. Şimdi sorum şu: 1.Motorumu basınçsız tabancasız bahçe hortumu,saç şampuanı ve süngerle yıkıyoru.Bu yıkamadan sonra zincirimi yeniden yağlamam gerekir mi ? 2.Yağmurlu yani yerler ıslankken...
  10. 4

Motoru ısıtmak ?

Arkadaşlar yola çıkmadan önce motorun 90' dereceye kadar ısınmasını beklemek zorundamıyız ? Bu görselde tamamen ısınmış halde Bi motor var sağ alttaki 3 çizgi sıcaklık göstergesi ve bu haliyle 90' derece.ben her zaman bu kadar beklemek istemiyorum 1 çubuk yandığında yani 30' derece iken yola...
  11. 4

Yeni bi kardeşiniz var 😊

Herkese merhaba millet.İsmim atilla 01.11.1994 İstanbul Eminönü doğumluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim şaka şaka :cherry: Süpersport motosikletlerin fotoğraflarını 4-5 yaşımdan beri görüp çok beğenmeme rağmen satın alıp sahip olmak gibi hiç Bi merakım yoktu.Taa ki 2010 yılında Bi...

Yeni mesajlar