Arama sonuçlarınız

1. TanerPasin

Acaba jikle mi takılı kaldı?

Merhaba iyi geceler mt ailesi. Motosikletimde bu gece isten cikarken bi gariplik sezdim. Motoru jikle ile çalıştırdım o ısınırken ben karşıda atm ye gittim. Geldiğimde kapanmıştı motosiklet. Tekrar açtım jikle kapaliyken. Ama jikle açık gibi yüksek devirdeydi. Jikleli acmaya calistigimda...
  2. TanerPasin

İlk kazamı yaptım (full face kaskın önemini içerir)

Evet. Dün gece 12 ye doğru 70 le hafif bir viraja girdim yatırdım makineyi kenan sofuoglu edasıyla çıktım virajdan. Sonrasında motosikleti tam kaldırdığımda gitmem gereken yeri gectigimi fark edip o anki heyecan ve geç kalma telaşıyla, motosiklet tam kalkmadan on frene abandım. 70 km hızla on...
  3. TanerPasin

İlk motosikletim ve yaşım 19 en düşük sigorta 540 tl ve ruhsatla ilgili sorum var

Açıkçası ben bin falan bekliyordum. Burada o kadar çok uçuk teklif alanlar gördüm ki artik bi haftadir uyuyamıyorum "motoru üzerime alınca kac bin lira çıkar" diye diye. 26-27 yaşındaki adamlar binlerce lira öderken acaba ben ne ödeyeceğim? Bugün 540 tl ye yaptım sigortamı. Sanırım...
  4. TanerPasin

Telefonu aksiyon kamera (go pro vs) olarak kullanmak

Bu aralar araştırmalarım sürüyor. Evde eski bir selfie çubuğu buldum. Internetten, goPro aparatı olan ve göğüse bağlanan halat gibi olan aksesuarı siparis ettim. Cift tarafli yapistirici ile selfie cubugunun basligini halata yapistirip telefonu kayit yapacagim zaman oraya takacağım. Balık gözü...
  5. TanerPasin

Cruiser motosiklet ile nasıl viraj alınır?

Merhaba iyi aksamlar. Ilk motosikletim mct250 yi 1 hafta once aldim. Her gun calisiyorum trafige cikmadan sokak aralarinda buyuk otoparkta vs. Ben suan icin her seyi oturttum pratiklesmeye calisiyorum ama sorunum viraj donmek. Biraz zorlaniyorum. Internette arastirdim cogu baslik diger turler...
  6. TanerPasin

Acemiyim otoparkta çalışmam gereken hareketler/hamleler nelerdir?

Merhaba iyi aksamlar. Bugun ikinci basligimi actim. Arkadaslarim yakinlarimda degilken kafama takilanlari buradan soruyorum sag olun yardimci oluyorsunuz. Ben viteslere calistim hala pratik te gelistirmeye calisiyorum kendimi. Sonra sıkıldım boş alandan, büyük ve arabasız olmasına rağmen...
  7. TanerPasin

İlk motosikletim ve devir saati yok almam gerekir mi?

Gunaydin. Dun motosikletimi aldim mct250. Uyuyamadim 3 gibi uyandim havanin açmasını bekliyorum boş pazar alaninda calismak icin. Neyse sorum devir saati. Klasik cruiser makine. Devir saati yok. Basliklarda goruyorum oyle bahsediyolar bu viteste bu kadar devir yapiyorum vs. Diye. Ben hic devir...
  8. TanerPasin

Konya'da iyi motosiklet ustası arıyorum

Arkadaslar var mi bildiginiz iyi usta? Ben normalde Mersinliyim. Kısa bir süredir buradayım üniversite için. Pek bilmiyorum ustaları. Yeni motosiklet alacağım, kontrol ettirmek için usta arıyorum sonrasında da düzenli olarak motosiklet bakımlarımı ona yaptıracağım. Yardımcı olursanız sevinirim...
  9. TanerPasin

Kanuni Seyhan 250 ya da Zealsun zs 150-19

Iste butun mesele bu. Merhaba abilerim. Ilk motosikletimi aliyorum. Kendi birikimlerimle bi Iste okurken bi yandan calisarak aile destegi olmadan 4 bin tl ye ulastim. Bunu soylemek istedim niue bilmiyorum bu konuda kendimle gurur duyuyorum. Iki motosikleti forumdan arastirdigim kadariyla...
  10. TanerPasin

İlk defa kullanacağım Cruiser Motosiklet Tavsiyesi İstiyorum

19 yaşında bir üniversite öğrencisiyim bu arada. Şimdi superlight 200 falan düşünmüştüm ama mevzu şu. Ben 192 boyunda 102 kilo bir davarım (afedersiniz) . yani altımda yok gibi duracak meret oyuncak gibi zaten. Kanuni Caracal kafama yatıyor bu aralar, ama daha önce hiç binmedim motosiklet. Bu...

Yeni mesajlar