Arama sonuçlarınız

1. Olcan138

Biri MOTOSİKLET mi dedi? Bende var.

Evet, gayet uzun süren bir bekleyişten sonra kavuştum kendime ait ilk motosikletime. Birçok modeli değerlendirdikten sonra yine ilk göz ağrım Keeway Superlight'ta karar kıldım. ÖTV zammı öncesinde apar topar sipariş verildi, o yoğunlukta siyah rengi bulunmadı ben de ısrarla siyahını beklemek...
  2. Olcan138

Çelik Motor Trifox 150

Çelik Motosiklet'in 3 tekerlekli, üstü kapalı modeli. ÖNDEN GÖRÜNÜM: TRİFOX'UN İÇİ: TRİFOX'UN DİREKSİYONU: TRİFOX'UN PANELİ: ARKADAN GÖRÜNÜM: TEKNİK ÖZELLİKLER: Motor Tek silindir, 4 zamanli Silindir Hacmi 151 cm3 Silindir Çapi ve Strok 57,3 x 58,5 Sikistirma Orani 7,89:1...
  3. Olcan138

Daelim Evolution VT

Bugün Kadıköy'de gördüm bu motosikleti, Daelim scooterlar hakkında biraz fikre sahibim, ama markanın böyle cruiserları olduğuna ilk defa şahit oldum.Bu modeli gören, bilen, tanıyan varsa bize de birşeyler anlatırsa iyi olur diye düşünüyorum.
  4. Olcan138

Boncuk Motor ve 2.el Cruiserları

Bugün Aksaray Boncuk Motor'a gittim... Açıkçası önünden her geçişimde vitrindeki racing motorları gördüğüm için çok da hevesli değildim görmeye, sadece yolumun üstünde olduğu için uğradım. İçerideki 15-20 civarındaki racingin yanı sıra 3 tane de cruiser dikkatimi çekti.Bunlar 2005 ve 2000 model...
  5. Olcan138

Yellowrock Televizyon Reklamı

Saat 00.20'de atv'de gördüm Regal Raptor üzerindeki iki kişiyle başlayıp, scooter modelleriyle devam eden, karizmatik bir sesçe söylenen "Yellowrock Motorcycle" sözüyle biten bir televizyon reklamı var.
  6. Olcan138

Kar Tatili

Aramızdaki bu haberi bekleyen (benim gibi) öğrenci arkadaşlar için: İstanbul Valiliği, İstanbul’da bu akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarın, eğitime bir gün ara verilmesini kararlaştırdı.
  7. Olcan138

Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motor Motor tipi Tek silindir, hava soğutmalı, 4-zamanlı, SOHC Motor hacmi 124cc Çap x Strok 54,0 mm x 54,0 mm Sıkıştırma oran 10.0 : 1 Maksimum güç 7.3 kW 7,800 dev/dk. Maksimum tork 9.5 Nm @ 6,000 dev/dk. Yağlama Islak karter Debriyaj tipi Islak...

Yeni mesajlar