Biri MOTOSİKLET mi dedi? Bende var.

Super Moderator
Evet, gayet uzun süren bir bekleyişten sonra kavuştum kendime ait ilk motosikletime.
Birçok modeli değerlendirdikten sonra yine ilk göz ağrım Keeway Superlight'ta karar kıldım.
ÖTV zammı öncesinde apar topar sipariş verildi, o yoğunlukta siyah rengi bulunmadı ben de ısrarla siyahını beklemek istedim.Sonunda 17.04.2006 Pazartesi günü MotoVizyoN'dan teslim aldım.

Kararımda ve alım aşamasında bana son derece yardımı dokunan MotoVizyoN'a, almak üzereyken alışma aşamasında motora alışmam için o yoğunlukta bile Superlight'larını kullanmama izin veren Gelişim Sürücü Kursu'na, özellikle model hakkında beni aydınlatan sorularıma cevap olan, kararımda yardımcı olan -CRiminAL-'e ve tecrübeleri, öneri ve uyarılarıyla beni aydınlatan tüm Keeway Superlight 150 topiği kullanıcılarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ve işte daha siz istemeden fotoğraflarım:
(İLK GÜNÜMDE ÇAMLICA KORUSU GEZİMDEN:p )
imag00201ug.jpg

imag00227pk.jpg

imag00275nf.jpg

imag00299az.jpg

imag00362er.jpg

Ve işte birlikteyiz:
(Duvarın üzerinden zamanlayıcıyla çekilmiş bir fotoğraf olduğu için güneş biraz arkamda kalmış, net çıkmamışız ama yakında daha iyilerini bol bol göreceksiniz.:p )
imag00098dp.jpg

olcan, çok sevindim, güle güle kullan. güzel görünüyo gerçekten. hayırlı olsun.

güle güle kulan... bu araba çekme tabelası süper olmuş :D... kinaye ye gel :D

hayırlı olsun olcan. kazasız sürüşler dilerim :rendeer:

Super Moderator
Evet evet arabayla dursam çekmişlerdi de, o kadar da ayrıcalığımız olsun...:p :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler nasip olsun:cat:

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde, kazasız belasız binmek nasip olsun.

Super Moderator
Hepinize çok teşekkür ederim. Umarım iyi günlerde hep beraber kullanır, hoş vakit geçiririz.

gerçekten çok araştırdın bütün topiclerde yorumun vardı en sonunda aldın demek hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim

Super Moderator
İyi dileklerini sunan herkesin kat kat fazlasına kavuşmalarını dilerim. Umarım kazadan, hasardan uzak günlerde hep beraber keyfini çıkarırız.

sonunda kavuştun ha, ne diyeyim hayırlı uğurlu olsun, ilk aşk bi başka olur zaten, güle güle kullan...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sonunda motoruna kavuşmuşun olcan kardeşim, kazasız belasız keyifli sürüşler sana.

Yakışmış Olcan kardeşime! Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar