Arama sonuçlarınız

1. Olcan138

Dünya Rakı Günü Kutlu Olsun

"Balığı bol, mevsimi soğuk, geceleri uzun ve harflerinden rakı yazılabilen yegane ay" olan aralık ayının 2.cumartesi, "Dünya Rakı Günü" herkese kutlu olsun... Deminiz güzel, beyazınız bol olsun...:cat:
  2. Olcan138

Rossi "Altın Kask"ı kazandı

Valentino Rossi, bu yıl 34.sü düzenlenen ve saygın İtalyan Motosprint dergisi tarafından dağıtılan "Altın Kask" ödülünü kazandı. Doktor, aynı zamanda Motosprint dergisi okuyucularının oylamasıyla, MX1 dünya şampiyonu Toni Cairoli ve 2009 WSBK şampiyonu Ben Spies gibi rakiplerinin önüne...
  3. Olcan138

Julian Simon şampiyonluğunu ilan etti

MotoGP'de 3 kategorinin en erken şampiyonluk ilanı 125cc yarışçısı Julian Simon'dan geldi. Simon Avustralya Philip Island'daki galibiyetiyle, galibiyet sayısını 5'e yükselterek bitime 2 yarış kala kutlamalara başladı. GP'deki düğümün önümüzdeki yarışta çözülmesi bekleniyor, 250cc'de ise...
  4. Olcan138

İyi ki doğdun Loft, sen de Sedat...

Bugün hem Loft'un Hem Sedat'ın doğum günüymüş...:P Araştırmacı ya da farkedici gazeteciliğin sonucu olsa gerek; duydum, duyurayım dedim... En mutlu, en kutlu yıllar, sevinç dolu, hız ve haz dolu yıllar senin olsun...:rendeer: Yüzünden o bilindik gülümsemen hiç eksilmesin...
  5. Olcan138

İtalya'da satılan lisanslı Rossi ürünleri Türk malı

Gurur mu duyayım, sinirleneyim mi bilemedim, çözemedim ama hal bu.:) Hatırladığım kadarıyla Türkiye'de satılan ürünlerde böyle bir etiket yok; yani ya başka bir ülke ürünü, ya etiketleri itinayla gizlenmiş:) Diğer herhangi bir ülkede de hiç dikkat etmemiştim, fakat döne dolana Rossi ürünü...
  6. Olcan138

Yeni Super Ténéré mi geliyor?

İspanyol motosiklet sitesi www.solomoto30.com'un haberine göre Yamaha 2010 modelleri arasında yeni tasarım bir Super Ténéré dahil ederek bu alanda bir atılım yapma peşinde. Tahmini tasarımını da montajla yansıtan siteye göre Ténéré bir TDM900 motoru kullanacak. TDM'in uzun süredir değişmeyen...
  7. Olcan138

Jorge Lorenzo: Rossi ayarlarımı kopyalıyor

Bu ayki İtalyan motosiklet dergisi Riders'ın konuğu İspanyol sürücü Jorge Lorenzo'ydu. Kapaktan "Jorge Lorenzo: Kazanmaya Programlı" ifadesi ile duyurulan sayıda İlginç fotoğraflar ve sürücüyle bir ropörtaj yer aldı. İspanyol yarışçının "2004'ten beri Yamaha'yı şekillendiren Valentino Rossi...
  8. Olcan138

Geri Dönen Stoner'a Avustralya'da özel Motor

10 haftalık uzun bir ayrılık döneminden sonra sıradaki MotoGP ayağı Portekiz/Estoril'de yarışacağı resmen açıklanan Casey Stoner'ın bir sonraki yarış olan Avustralya GP (18 Ekim 2009) için Sark Art Design tarafından hazırlanan bir motosiklet dizaynıyla piste çıkması bekleniyor. Casey Stoner'ın...
  9. Olcan138

Ducati Hypermotard 796 - İlk Fotoğraflar

Ducati, son zamanlarda adı sıkça dedikodulara, cismi sıkça fotomontajlara karışan yeni Hypermotard'ına ait ilk resmi fotoğrafları yayınladı. Geniş tanıtımının kasım ayında Milano'daki 2009 EICMA'da yapılacağı Hypermotard 796, 81 beygir ve 55.7lb-ft (7.7kgm) torka sahip yeni bir çift silindirli...
  10. Olcan138

Monster 696 artık ABS'li

İngiliz motosiklet dergisi Motorcyclenews, Ducati'nin efsane sportif roadster'ı Monster 696'nın 2010 modellerinde seri üretim bir ABS sisteminin kullanılacağının doğrulandığını açıkladı.
  11. Olcan138

MV Agusta'dan yeni Brutale'ler...

Harley-Davidson'a satılmasından sonra yeni modelleri merakla beklenen MV Agusta'nın gün yüzüne çıkan yeni Brutale'leri özlerine sadık kalınarak geliştirdiler. MV Agusta Brutale 989 ve 1078 artık yerlerini çift silindirli 1000 ve 1078'e bırakıyorlar. Önceki hallerinden önemli hatlar koruyacak...
  12. Olcan138

Ben Spies MotoGP'ye Doğru

2 hafta önce Yamaha, Ben Spies ile 2 yıllık kontrat imzalandığını duyurmuştu ve Amerikan sürücünün 2010 yılında Dünya SuperBike serisinde yarışacağı, 2011 itibarıyla da MotoGP'ye geçeceği söylentileri yayılmıştı, fakat yeni gelişmeler 2010 yılında MotoGP Tech3 takımının Ben Spies ile...
  13. Olcan138

Yamaha "FZ6.5" Dedikoduları

Moto-Station sitesinin haberine göre, Yamaha gurur kaynağı modellerinden olan fakat yavaş yavaş zirvedeki yerini kaybetmeye başlayan FZ6 modeli için yeni bir çehre düşünüyor. Bir Yamaha ülkesi olarak bilinen Fransa'da FZ6 satışlarının artık ilk 10'da bile yer almadığından bahsedilen haberde...
  14. Olcan138

2010 Suzuki GSF1250 Bandit

Suzuki yeni 2010 modellerini yavaş yavaş gün ışığına çıkarıyor; onlardan biri de GSF1250 Bandit. Yeni bir DOHC motorla donatılmış sıvı soğutmalı 1255 cc'lik Bandit'in yüksek performans ve yol tutuş konusunda iddialı olduğu söyleniyor. Yeni halojen farlar, kuyruk ışıklandırmasındaki yeni tasarım...
  15. Olcan138

Yamaha Pilotlarının 1 Günlük İş Hayatı

Fiyat Yamaha pilotları Valentino Rossi, Jorge Lorenzo ve Yamaha Tech 3'nın sürücüleri Colin Edwards ile James Toseland Yamaha'nın California Cypress'daki ofisinde geçirdikleri bir günlük iş hayatını eğlenceli bir de videoya taşımışlar. d6KuGYF55p4
  16. Olcan138

Rossi 100.kez zirvede

Sezonun 7.ayağı Assen TT'de Valentino Rossi 100.galibiyetine ulaştı. Gridde ilk sırada yer almasına rağmen, çıkışta kaybettiği pozisyonunu henüz ilk turlarda ele geçiren Doktor, farkı her turda açarak, finiş çizgisinden en yakın rakibi takım arkadaşı Jorge Lorenzo'nun bile 5 saniye kadar önünde...
  17. Olcan138

MotoGP AssenTT Programı (Cumartesi Yarışları)

MotoGP takviminin yarışların cumartesi yapıldığı tek ayağı olan Hollanda Assen TT'de, 125cc'de Sandro CORTESE, Julian SIMON, Nicolas TEROL; 250cc'de Hector BARBERA, Hiroshi AOYAMA, Alvaro BAUTISTA ve MotoGP kategorisinde de Valentino ROSSI, Dani PEDROSA, Jorge LORENZO'nın gridin ilk üç...
  18. Olcan138

Rossi ve Ferrari Dedikoduları : Yeniden

F1'de FIA ve FOTA arassındaki sivil savaş sonunda çözüldü. Dolayısıyla, Ferrari başkanı Luca Cordero di Montezemolo da dönüşüm muhteşem olacak mesajı verecek bir hamle peşinde. Önlerindeki senaryoyu görüp, hiçbirşeyi ihmal etmemeyi amaçlayan, üçüncü bir araba bile düşünen başkanın "Hatta...
  19. Olcan138

Simoncelli MotoGP'de

Hollanda GP'sine günler kala MotoGP'den ilginç haberler gelmeye devam ediyor; San Carlo Honda Gresini Marco Simoncelli ile anlaştığını duyurdu. 1 yıllık anlaşma imzalayan İtalyan pilot MotoGP kariyerine 2010 sezonuyla birlikte başlayacak. Fausto Gresini bu haberle birlikte iyi bir haber daha...
  20. Olcan138

Doktor İtalya'nın en sevilen sporcusu

İtalyan televizyon grubu RAI'nin yaptığı bir araştırma neticesinde Valentino 'Doktor' Rossi İtalya'nın en sevilen sporcusu oldu. Bu sonuç, yaşadığı vergi sorunlarının İtalyan halkının Doktor'a duyduğu sevgiyi azaltmadığını da gösterdi. Listenin 3.sırasında da yine bir İtalyan motosiklet...

Yeni mesajlar