Arama sonuçlarınız

1. myagdi

Reflektörlü yelek muhabbeti

montumuzdaki reflektif şerit bence yönetmelikteki şartı yerine getiriyor. ne demiş? yelek vb. bizdeki mont, kolları da var hem yelekten daha üstün. reflektifse, reflektif. tamam, rengi siyah amma gece parlayacak fosforlu şeritleri var.
  2. myagdi

İstanbul’da tartışmalı kaza: Motorcu mu haklı, taksici mi?

ben önce taksiciyi eleştireceğim. yahu sola manevra yapıyorsun da, sol şerit dolu be mübarek. hamle yaptığın yerde kapalı kasa kamyon var. n'apıcan, kamyonun üstüne mi çıkıcan? herhalde, arkadan gelen görsün ve yavaşlasın, ben de kamyonun arkasına geçeyim düşüncesiyle hamle yaptı. motorcu...
  3. myagdi

Yüksek Hızlarda Stabilite

hocam gazlarken hafif öne eğilip ağırlığını ön tekere doğru kaydıracak, ivmenlenme sırasında arkaya doğru kayan ağırlık dağılımını düzelteceksin. fren yaparken de tam tersi, selede geriye doğru kaykılarak ağırlık dağılımını düzelteceksin. 1776334704 arkadaşlar zaten değinmiş 150 km hızlar bir...
  4. myagdi

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

anılberkk.umut youtube sayfanda iki küçük çocuk gördüm, buradan hareketle baba olduğunu tahmin ediyorum. akıllı olmanı, akıllı sürmeni tavsiye ederim. virajı daha hızlı dönmek'le daha iyi bir adam olmayacaksın. virajları çok hızlı dönen adamlar tanıyor olma'nın da sana bir faydası yok...
  5. myagdi

Alternatif kask önerisi.

kask almadan önce mağazada mutlaka deneyin. kask kafanızda biraz oyalanın, öyle karar verin. fiyat/performans açısından çok beğendiğim iki markayı, mağazada denedikten sonra elemek zorunda kalmıştım. normal bedeni çok rahatsız etti, bir büyüğü yeterince sıkmadı. böyle durumlar nadir de olsa...
  6. myagdi

Jant boyamanın maliyeti ne olur

el becerine güveniyorsan kendin yapmayı deneyebilirsin. youtube'da falan araştırsan bir sürü sprey boyayla jant boyayan adam videosu görürsün. onlardan işin püf noktalarını kapmaya bak, sonra deneyiver. ne kaybedeceksin ki? olsa olsa kötü görünür, bir süre sonra boya atar falan. o zaman gider...
  7. myagdi

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

bence motoru yatırmak'ta bir eksiğin yok ama motor üstünde konumun yanlış. pistte yarışmıyorken selede yana doğru açılmak, virajın iç tarafındaki dizini yere yaklaştırmak doğru değil. nasıl alışırsan öyle gider. motorun üstünde heykel gibi, sopa yutmuş gibi duracaksın. ellerin gidonda, iki dizin...
  8. myagdi

kaza yaptım :(

öncelikle geçmiş olsun. motosiklet kullanmaktan vaz geçme kararıyla ilgili birkaç abi nasihatı edeceğim. - son yaşadığın kaza, tramvay yolunda gitmekten dolayı herkesin başına gelebilecek bir kaza; bunun için motor bırakılmaz diyecektim. son 1 yıl içinde 3 kazadan bahsetmişsin, bu tavsiyeden...
  9. myagdi

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

hayırlı olsun, güzel günlerde keyfini çıkara çıkara kullanın, bol bol gezin inşallah.
  10. myagdi

Tarihi 6 yıl Geçmiş Çay içilirmi arkadaşlar?

hiç bişey olmaz. tam aksine iyice kurumuştur, güzel demlenir, tadı-rengi çok iyi çıkar.
  11. myagdi

Motosiklet Taşıma Aparatı

hocam, fotoğraftaki araç land cruiser gibi görünüyor. o cüsse ve ağırlıkta araba, çeki demiri üstünde motosiklet taşır da bizim ülkemizde binmeye mahkum olduğumuz, olsa olsa 1.5 ton ağırlıkta arabanın arkasına motor + taşıyıcı iskelet desen 100 kilo ağırlık koyacaksın. kaldıraç etkisiyle, bu...
  12. myagdi

Bu ülkenin suyuna insanının yediğine içtiğine dıj güçler ne katıyor?

iç güçlerin bu ülke insanına yaptıkları yeterli, dıj güçlere yapacak bir şey bırakmıyorlar. televizyonlarda yayınlanan programlara bakın, hak vereceksiniz. imkan olsa da einstein'ı mezardan çıkarıp getirsen, sabah akşam, türk televizyonlarında yayınlanan dizileri, tartışma programlarını...
  13. myagdi

Eeee Aynı Hızda Bu 5g.

farkı internet hızında değil, tarifeyi/faturayı öderken göreceğiz sanki. 5 g diyip 5 kat geçirecekler :mad:
  14. myagdi

Dominarı sattım artık dünyanın en huzurlu insanıyım

geçmiş olsun diyelim. aklıma ilk gelen, aldığınız motorun kilometresi düşürülmüş olmasın?
  15. myagdi

Scooter motor kendi kendine gidiyor

ustaya kurcalatmadan önce az sabredin, birkaç gün deneyin. belki o gün hava soğuktu, motor daha ısınmamıştı, enjeksiyon beyni rölanti devrini yüksek tuttu ve bu durumu yaşadın. aynı sorunu normal kullanım şartlarında belki yaşamayacaksın.
  16. myagdi

Paslı Disk

sakın wd40 falan sıkmayın. o pastan bişeycikler olmaz. bin motoruna, vur kırbacı.
  17. myagdi

Motosiklete castrol araba yağı koysak ne olur?

walla merak ettim n'olacağını. dene, sonuçları da bizimle paylaş.
  18. myagdi

Depo Eziğini Motosiklet Alınır Mı?

hasar sırf depodaki ezik ise, elbet bir çözüm bulunur. cillop gibi yapacak nice kaportacı usta var. ancak, sacın kıvrım yeri en sert, sağlam olduğu bölgedir. bu noktayı bu derece ezen güçte darbe motorun başka nerelerine zarar vermiştir, ona iyice baktırmak lâzım.
  19. myagdi

Kaza yapılan kask kullanılırmı ?

bu işin kuralı kask, kafanızda takılı değilken (masadan, motorun üstünde dururken falan) yere düştüyse kullanılabilir. kafanızda takılıyken düşüp, bir yere çarptıysanız tekrar kullanılmaz. görünür hasarı olmasa bile kullanılmaz.
  20. myagdi

Rüzgar

çam ağacı gibi birkaç katlı, konik şekilde iş güvenliği kulak tıkaçları var. onlarla idare ediyorum.

Yeni mesajlar