Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu uzatmaya gerek yok. Hızlı sürmek çok tecrübe ister. Tasvip etmiyoruz hızlı sürmeyi ama hızlı sürerken yapılacak reaksiyonlar tecrübe gerektirir. Motorunuzun da kabiliyetli olması gerekir.
Arkadaş arkadan çarpmış, bakışını kaçırdığını düşüyorum arabaya kilitletmiş ve arabaya vurmuş...
Aynı turu planlıyorum, Haziran da kurban bayramında istiyorum.
rampalarda aşırı bayılmayan 250 cc tek kişi için iş görür. Xmax250 mesela,
Yada vitesli olsun dersen Crf250Rally ve türevleri olabilir.
İmkanın varsa daha hacimli motosikletler tabi daha keyifli olur.
Bende o kulvarda bir motor alacak olsam Dct li bir Africa alırdım, yakın 2 arkadaşımda vardı. 1 Tanesini 1 hafta alıp yol da yaptım. Güzell AllTerrain bir tarz bence.
Kullanıyorum 2 senedir, memnunum. Yunan dan Moto Market ten almıştım.
Mart başından beri softshell ile kullanıyorum, nisan da softshell giymeden de kullanmaya başlarım muhtemelen.
Sırt koruması almayı unutma.
uzun yolda süratli kullanacaksan kancalı lastik ile sabitlemeyi güçlendir, ben baya kullandım. Son seyahatlerden birinde lastiğime sürttü erittim altını ama işlevini yitirmedi.
2014 sonrası makyajlıda durum farklı, 2014 ve öncesi limit farklı maalesef.
1740550811
Tabi bir noktada haklısın, ancak 210-220 üstü sürekli koşturmak değil motoru, ancak gerekli durumlarda anlık gazlamalarda 230-240 çıksın istiyorum.
Diğer motorum F800s 235-240 rahat gidiyor.
1740550875...
Merhaba
2014 Honda Vfr800xCrossrunner motosikletim var, Aynı zamanda 2008 Bmw F800s motosikletim var.
Honda 210-215 km gibi hızlarda kalıyor kadranda. Limitör olduğu belli o anda arkadan birisi tutmuş gibi kalıyor.
Hız limitörünü artırabileceğim yer önerisi yada yöntem önerisi var mı ?