Arama sonuçlarınız

1. T

Muayenesiz yakalanmak

ceza yersin 2000 TL - 7 Gün muayane için gün verirler, yaptırmasan bağlarlar ve 4000 ceza
  2. T

Mt25 statör yanması

Sürekli dip gaz gittiğinde ( 1-2-3 saat ) motora bağlı akım çeken ek aksesuar vs varsa yaşanabilir. Tecrübe ettim
  3. T

Yunanistan'dan ekipman alışverişi deneyimi.

Otobanda hız kamerası neredeyse yok ama google mapstan takip edersen haritadakiler güncel oluyor. Motorla geçerken hem tam gaz gitmişimdir otobanda.
  4. T

Yüksek cc elektroniği az karadüzen motosiklet

satılık f800s im var 230-240 görebileceğin :)
  5. T

Otoyolda sol şeritteki otomobile son hızla arkadan çarptı

Konuyu uzatmaya gerek yok. Hızlı sürmek çok tecrübe ister. Tasvip etmiyoruz hızlı sürmeyi ama hızlı sürerken yapılacak reaksiyonlar tecrübe gerektirir. Motorunuzun da kabiliyetli olması gerekir. Arkadaş arkadan çarpmış, bakışını kaçırdığını düşüyorum arabaya kilitletmiş ve arabaya vurmuş...
  6. T

Yunanistan tura gidecek olan varmı

Kurban da gideceğiz 2 motor ama tempomuz uymaz. Vfr1200 ve Vfr800 olarak 2 motor gideceğiz.
  7. T

romanya transfagaraşan transalpina turu

Aynı turu planlıyorum, Haziran da kurban bayramında istiyorum. rampalarda aşırı bayılmayan 250 cc tek kişi için iş görür. Xmax250 mesela, Yada vitesli olsun dersen Crf250Rally ve türevleri olabilir. İmkanın varsa daha hacimli motosikletler tabi daha keyifli olur.
  8. T

Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

Bende o kulvarda bir motor alacak olsam Dct li bir Africa alırdım, yakın 2 arkadaşımda vardı. 1 Tanesini 1 hafta alıp yol da yaptım. Güzell AllTerrain bir tarz bence.
  9. T

Knmaster 6100 mü Sena 5s mi?

KN6000 2yılı aşkın süredir kullanıyoruz. Çok memnunuz. Fiyat performans için güzel.
  10. T

Garanti bozulur mu?

Erken değişim istersen de bunu yetkili de yaptırabilirsin.
  11. T

motor krank problemi

Motor içini açtırmadan tekrar tekrar çalıştırmaya çalışma, zararı büyütürsün. Motor açılacak gibi duruyor.
  12. T

Revit Quantum 2 Air

Kullanıyorum 2 senedir, memnunum. Yunan dan Moto Market ten almıştım. Mart başından beri softshell ile kullanıyorum, nisan da softshell giymeden de kullanmaya başlarım muhtemelen. Sırt koruması almayı unutma.
  13. T

İnterkom önerisi lazım

2 yıldır KnMaster Kn6000 kullanıyorum memnunum.
  14. T

Motosiklette Yan Çanta Kullanımı

uzun yolda süratli kullanacaksan kancalı lastik ile sabitlemeyi güçlendir, ben baya kullandım. Son seyahatlerden birinde lastiğime sürttü erittim altını ama işlevini yitirmedi.
  15. T

Hız Limitörü Kaldırmak ? - Honda Vfr800xCrossrunner

Limitör kaldırmak için bilinen bir firma var mı ?
  16. T

2014 sonrası makyajlıda durum farklı, 2014 ve öncesi limit farklı maalesef. 1740550811 Tabi bir noktada haklısın, ancak 210-220 üstü sürekli koşturmak değil motoru, ancak gerekli durumlarda anlık gazlamalarda 230-240 çıksın istiyorum. Diğer motorum F800s 235-240 rahat gidiyor. 1740550875...
  17. T

Merhaba 2014 Honda Vfr800xCrossrunner motosikletim var, Aynı zamanda 2008 Bmw F800s motosikletim var. Honda 210-215 km gibi hızlarda kalıyor kadranda. Limitör olduğu belli o anda arkadan birisi tutmuş gibi kalıyor. Hız limitörünü artırabileceğim yer önerisi yada yöntem önerisi var mı ?
  18. T

Makedonya-Üsküp ekipman satan yerler

Yunanistan için MotoMarket harici önerinizi alırım :) 1740292839 cevap yazmışsınız şimdi gördüm, bunları not aldım. Papastavrou Motoraid
  19. T

Eski kasa 1000cc ve 600cc

VFR800XCROSSRUNNER YADA VFR1200CROSSTOURER öneririm.

Yeni mesajlar