Arama sonuçlarınız

1. supersamo48

yeni vitesli kullanan birinin cbr250 kiralaması?

Merhaba arkadaşlar. Vitesli motoru ilk defa sürücü kursunda sürdüm o da mondial hyaena 100 dü. 5 bin km de scooter tecrübem var. sizce kiralasam kullanabilir miyim? sorun çıkartır mı?
  2. supersamo48

motorum 100 km de 1 lt yap yakıyor normal midir?

Arkadaşlar motor benzinden çok yağ yakıyor nerdeyse, egzozdanda beyaz duman çıkıyor bir güzel. bu normal midir arkadaşlar?
  3. supersamo48

ikinci el scooter alırken neye dikkat edeyim?

arkadaşlar gts evo 250i alıcam ama gidince neye bakayım hiç bilmiyorum? ekspertize sokmak istiyorum ama onda her şeye bakacaklar mı? ve alacağım scooterlar 30-40k civarı km yapmış, çok sorun bir durum mudur bu maxiscooterlarda yoksa normal değer mi?
  4. supersamo48

gözlüklü arkadaşlar kask durumlarınız nasıl?

merhabalar. Ben fullface kullanıyorum, ilk kaskı üstüne gözlüğü takıyorum ama şehir içinde işim olduğunda çok zor oluyor. Siz nasıl hallediyorsunuz sayın gözlüklüler? Lens alsam mı acaba önerir misiniz :P gözlük numarası 5.0
  5. supersamo48

üretimi bitmiş motor alınır mı?

Sym gts 250i evo alacaktım ama üretimi 2014 sonmuş galiba. Yedek parçadır bakımlarıdır vs sorun yaratır mı öğrenci adama?
  6. supersamo48

araba mı motor mu??

arkadaşlar merhaba. Babam iki seçenek sundu ya cbr pulsar gibi motor alıcak şuan yada yazın sonunda 20-22 k civarı araba alıcak. benim çok motor hevesim vardı ekipmanımı almaya çalışıyordum, ehliyet vs aldım ama ne yapsam bilmiyorum evde araba var zaten beraber yaşıyoruz. ama bilmiyorum hiç...
  7. supersamo48

motorla ne yapmayı seviyorsunuz?

Ben akşam üstü müzikle sağdan aheste aheste turlamayı çok seviyorum arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz genelde motorda? :P
  8. supersamo48

şehir merkezlerinde polis durduruyor mu?

Arkadaşlar merhaba. Hiç şehir içinde çevirmeye yakalandınız mı? Şehir merkezlerinde polisler durduk yere durduruyor mu? Ehliyetimi daha almadım 1-2 gün kaldı yakalanmayayım diyorum :)
  9. supersamo48

cbr 125r(ikinci el) mı yoksa pulsar 150ns mi?

Arkadaşlar babam alıcak ikna ettim. 150 ns almak istiyordum en başta, şimdi honda vs. alalım dedik cbr 125'in ikinci elini mi alsak dedik. Ne dersiniz arkadaşlar hangisini önerirsiniz? :)
  10. supersamo48

Yılda kaç bin km yapıyorsunuz?

evet soru açık yılda ortalama kaç bin km yapıyorsunuz arkadaşlar ? :)
  11. supersamo48

Tek başına istanbula gitmek?

Merhaba. iPhone telefonum bozuldu ve garantiye götürmem gerek İstanbula. Muğlada oturuyorum ve istanbula hiiç gitmedim. Sizce gidebilir miyim istanbula tek? apple store a varabilir miyim? istanbul trafiği nasıl çok mu zorlar? :)
  12. supersamo48

Motoru başkası adına alabilir miyim?

Babam üstüne ruhsatı sigortayı vs yapmak istiyorum ama bu mümkün müdür? Yanımda babam olmayacak direk onun tc'si veya direk kimlik kartıyla yapabilir miyim?
  13. supersamo48

Plakasız durdururlar mı?

Merhaba arkadaşlar. Yakındaki ilçeden motor alıcam ama kendi ilçeme getirmem lazım babamın üstüne kaydedicez. Yani aldığım gibi sürerek götürmem lazım. Sizce sorun olur mu veya normali zaten böyle mi?
  14. supersamo48

Ruhsat başkası adına sigortayı ben yaptırabilir miyim?

Köy yerinde aldık arkadaşlar motoru direk el değiştirdi yani parayı verdik motoru aldık. Sorunum şu şimdi ruhsat satın aldığımız adama kayıtlı. Ben şimdi gitsem sigorta yaptırabilir miyim bu adamdan bağımsız olarak?
  15. supersamo48

Rodajdaki motor 100 km gelebilir mi?

Şehir dışından alınan motoru sürerek getirsek sorun olur mu arkadaşlar? 5 km lik yokuşta dahil buna. Siz ne diyorsunuz 0 km motoru binip getirir misiniz 100 km'den? :queen:
  16. supersamo48

Topcase'ler motorun karizmasını bozuyor mu sizce?

Bana göre daha karizma oluyor ama siz ne düşünüyorsunuz? :mrgreen:
  17. supersamo48

Pulsar 150ns mi sym gts 250i evo mu?

Alakasız biliyorum arkadaşlar ama ben sıfır 150 ns almak istiyordum. Ailem biz alalım maxiscooter olsun dediler. Sym de karar kıldılar. Sizce hangisini alayım? 2. el SYM alınır mı bu modeli nasıldır? siz olsanız hangisini seçersiniz?
  18. supersamo48

ehliyet sınavından kaç gün sonra ehliyet alınır?

Bugün sınav var inşallah geçersem ne zaman alabilirim ehliyetimi arkadaşlar aizde süreç nasıl oldu?
  19. supersamo48

Başka ilden sıfır motor almak?

Merhaba arkadaşlar prosedür nasıl olur? Kendi ilime getiripte mi yapıcam işlemleri vs yada plaka falan olayı nasıl olucak sigortayı nerde yaptırıcam bilgisi olan var mı?
  20. supersamo48

rodaj 10 günde bitse?

Merhaba arkadaşlar. Günde en az 100 km yapmayı planlıyorum rodaj kapsamında. Sizce rodajı hemen bitirsem motora herhangi bir zararı olur mu?

Yeni mesajlar