Arama sonuçlarınız

1. AKS

Motosikleti Sahiplenememek?

Herkese iyi forumlar, yıllardır motor hevesim vardı sonunda 3 ay önce 2021 Dominar 250 D aldım arkadaşımdan 24 bin kilometredeydi nispeten taksite uygun bi fiyata denk geldi ben de aldım. Motor sürmeyi çok seviyorum üstünde olmayı gezmeyi ama sanki motor benimmiş gibi bir hissiyat uyandırmıyor...
  2. AKS

Motosiklet Eldiven Önerisi

e-arşiv faturası var dedi whatsapptan atsın alayım hocam temiz duruyor çünkü beni de çok yormayacak
  3. AKS

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-knox-orsa-or4-yazlik-eldiven-1218233418/detay/ hocam uygun gibi geldi pazarlıkta yaptı biraz arkadaş sizce mantıklı mıdır 3 taksit sahibinden üzerinden
  4. AKS

Yağmurlu havalarda sürmüyorum hocam genelde işe servis ile gidip geliyorum, motorda yeni olduğum için çok risk alıp yağışlı ve 3-5 derecenin altı havalarda çıkmamaya özen gösteriyorum. Aklıma takılan kışlık alacaksam 3 bin vereyim yaza doğru yazlık bir tane de 3 bine alayım düşüncesi var ama...
  5. AKS

Çok farketmez diyorsunuz yani hocam. Bu bütçeye bunu alırsam yazlık için de daha çok bütçeye ayılabilirim.
  6. AKS

3 bin TL bütçem var Ankara'da oturuyorum ama genelde hava 6+ derecelerde sürüyorum bu göz önünde bulunduğunda hangi eldiven önerirsiniz ? Kışlık alsam çok kullanamayacağım gibi yazlık alıp içine termal eldiven alıp kış günlerinde onu kullanırım diye düşündüm. Zaten çok uzun süreler motor...
  7. AKS

Scooter tavsiye

Herkese iyi forumlar, arkadaşım motora başlamak istiyor trafik tecrübesi de olmadığı için scooter ile başlamasını düşünüyoruz bugün hatta rks freccia 150 alacaktık ama motor daha sıfırken çalışmadı soğuduk almadık. peşin fiyatına taksit motorlar daha cazip ama ihtiyaç kredisi çekip başka...
  8. AKS

Motor sürerken garip gelen şeyler

Herkese iyi forumlar, motora yeni başladım ortalama iki hafta oldu onda da işe gidip geliyorum günlük 35-40 kilometre yol yapıyorum. Yeni başladığım için bazı şeyleri garipsiyorum sizlere sormak istedim umarım vaktiniz ayırıp cevaplarsanız çok sevinirim. 1.Gazdan çektiğim anda gelen motor freni...
  9. AKS

Dominar 250 Lastik Önerisi

Selamlar herkese iyi forumlar, yeni aldığım motorun lastiği bitmiş yeni lastik alacağım ama kışlık mı almalıyım 4 mevsim mi bilmiyorum. Bu konuda tecrübesizim değerli tavsiyelerinizi bekliyorum. Bir sorum da fabrika lastiği MRF'ler nasıldır sıfır çıkmaları uyguna satılıyor alınır mı ?
  10. AKS

15 Bin TL ekipman tavsiyesi

Dominar 250D alacağım,15 Bin TL ekipmana ayırmayı düşünüyorum Ankara'da yaşıyorum kendimce şöyle bir liste oluşturdum. Bir göz atıp tavsiyede bulunursanız, yorumlarınızı aktarırsanız çok sevinirim.
  11. AKS

Sizce mantıklı mı ? CB 250R Alma serüveni

İyi forumlar herkese umarım herkes sağlıklı mutludur. Sizden ricam biraz zamanınızı ayırıp yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Biraz araştırma yaptım ne alsam işte Drift'ten başladım bir NS125'e oradan 250NK'ya sonra ikinci el Dominar 250D falan derken hiçbiri sağlıklı bir şekilde içime...
  12. AKS

Motor Tavsiyesi

Herkese iyi günler, iyi forumlar. Ankara'ya memur olarak atandım evim Dikmen'de iş yerim İncek'te 20KM mesafe var.50 Bin TL nakitim var kalanını taksitle ortalama aylık 10-12 bin TL arası ödeyerek alabileceğim motor araştırıyorum bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Hiç motor...
  13. AKS

Parasızlık ve Çaresizliği Anlatıyorum

Selamun aleyküm abilerim ve kardeşlerim. 18 yaşında üniversite öğrencisi bir gençim. Çocuklukdan gelen 2 teker aşkı var uzun süre bisiklet turları falan katılım olsun. Sürekli motor hayali kuruyorum, kuruyordum. Bugün 2000 Tl param var ve ben bu parayla mundar oldum resmen. 2000 Tl gerçekten...
  14. AKS

Biliyorum Görmekten Sıkıldığınız Başlık Yeni Başlıyorum :)

18 Yaşındayım 1.85 boy 80kg bunların bi önemi varmı pek bilmiyorum ama yinede yazıyım bazı arkakdaşlar yazmış. Bir çok konuda baktım dolandım ama bir türlü aklımdaki sorulara cevap bulamadım bi türlü tatmin edemedim kendimi. İzninizle sorularımı sırayla yazıyım ama öncesinde. 0 bilgi-0 tecrübe...

Yeni mesajlar