Arama sonuçlarınız

1. AKS

Knox Orsa4 Eldiven

Evet hatta araştırınca globalde'de bu sorun var bu modelde dikiş yerleri biraz çabuk yıpranıyor sanırım. Aksi durumda hissiyatı kalitesi çok güzel çok kullanışlı.
  2. AKS

Knox Orsa4 Eldiven

Evet Knox Orsa OR4 modeli.
  3. AKS

Knox Orsa4 Eldiven

1 yıldır kullanıyorum sol işaret parmağı kenarı çok yırtıldı motomax'a gönderdim yenisini gönderdiler o da açılacak gibiydi garantiye gönderecektim tekrar ama kaza yapınca bu sefer değişmeyeceğinden kullanmaya devam ediyorum o da sanırım Bajaj'larda selektör yeri sivri orası yırtıyor diye...
  4. AKS

Kışlık eldiven fikir alışverişi

Belirttiğin bütçelere bulman imkansız olabilir hocam belki elcik ısıtma alıp üstüne eldiven en iyi alternatif o gibi.
  5. AKS

Kışlık eldiven fikir alışverişi

Revit Lava H2O var 6 derece de falan üşütmeye başlıyor benim de maalesef.
  6. AKS

Ekipman tavsiye

Bir tür telsiz vb. haberleşme sistemi direkt kanala girip o kanaldakilerle konuşabiliyorsunuz. Eşleştirme falan yapmanıza gerek kalmadan çok hızlı bağlanabiliyorsunuz Sayı arttıkça bağlantı uzaklığı da artıyor.
  7. AKS

Ekipman tavsiye

Ben Sena RT1 kullanıyorum, arkadaşlarla yola çıktığımızda mesh üzerinden konuşabilmek için aldım ama ses yüksekliği konusunda mesela 100 üzerinde kaskınıza bağlı şarkıyı çok duyamıyorsunuz. Diğer durumlarda çok memnunum şarj konusunda olsun malzeme kalitesinde. Düşük bütçeli ararsanız da KN...
  8. AKS

Ekipman tavsiye

Bende abus var daha gidona dokununca ötmeye başlıyor unutmak imkansız :) Intercom şart telefon görüşmesi falan için olmazsa olmaz bence. Telefon tutucu da motoru aldığımda ilk aldığım şey oluyor biraz navigasyon özürlüsü olunca intercomla aynı sokaktan 3 kere dönüyorum :D Son olarak sepet ya...
  9. AKS

İnsta 360 x3 mü Dji Osmo Action 3-4 mü?

Sürerken kendimi de çekeceğim etrafımdaki olayları da yakalasın diyosan 360 ama sadece kask görüş açısında çekeceğim manzara vb. diyosan action 4 burada tercih tamamen ihtiyaçlarınıza bağlı
  10. AKS

Arora GS 525 alacağım – 110/80-19 & 150/70-17 lastik önerisi?

Hocam sorunuzdan farklı olacak ama bu fiyata neden Arora peki ?
  11. AKS

Fukaralar İçin Motosiklet Önerisi

Geçen hafta 80 bine bu arkadaşı aldım biraz piyasa kovalarsan F250 ve 250CL-X düşürebilirsin. Bu fiyatlara mantıklı çok motor yok gibi bir de RTR200 alınabilir.
  12. AKS

Scooter İcin Topcase Tavsiyesi

Giza 55 LT ABS Topcase aldım 3800'e bugün yağmurlu havada sürdüm yağmurda almadı. Fiyatına göre de kaliteli, metal tablası olması içi vb. gayet fiyat performans bi topcase tavsiye ederim.
  13. AKS

Youtubedaki işe yarar motosiklet kanalları önerileriniz

işe yaramaz olarak benim kanalı önerebilirim :D
  14. AKS

CB125F Alma Arefesindeyim

Yeminle öyle ya sarı sitede de motor arama zevki ayrı bi dünya :D
  15. AKS

teşekkür ederim
  16. AKS

Sağolun evet meslektaştan denk geldi güzellik yaptı çok hafif egzoz tarafında sürtme falan var önemli değil. Dominardan sonra daha kıvrak hafif geldi bi de ilk başta 6.vitesi aradım ama tabii yok :)
  17. AKS

Sağolun teşekkür ederim
  18. AKS

plakanı aldım zaten :)

Polislerde sistem üzerinden ceza yazabiliyor. Trafik polisi olmasına gerek yok. En üst ceza 47 bin civarına kadar yazabiliyorlar, kamera kaydı önemli değil. Sen mahkemeye gidip itirazda bulunman gerekiyor o zaman kayıt istenir kayıt varsa hem cezayı yersin de hem de mahkeme ücretlerini ödersin...
  19. AKS

14 bin km garantili 2024 model 80 bine anlaştık fiyat konusunda uygun değeceğini de düşünüyorum :) 1769331668 Yorum yazıp, destek olan herkese çok teşekkür ederim. Bajaj F250 aldım yukarıda belirttiğim gibi.
  20. AKS

Sabah Pulsar F250 almaya gidiyorum dominarı satacak kişi almaya gittiğimde telefonu açmayıp ilk gelene sattım diye mesaj atıyor :) hayat çok enterasan.

Yeni mesajlar