Arama sonuçlarınız

1. Gürkan Anbarlı

Asfalt çiçeği : Çiçek Yalçın / Menderes Özel

Çiçek Yalçın’ın öyküsü motosiklete başlamak isteyen herkes için ilginç. Ancak bazıları için kötü örnek olabilecek noktalar da içeriyor. Bu yüzden uyarıyorum; 18 yaşından küçükler ve motosiklet karşıtı aileler okumasın! Çiçek Yalçın 22 yaşında ve her türlü motosikleti kullanmaktan zevk alıyor...
  2. Gürkan Anbarlı

Her kasklıyı sapık sanmayın

http://www.hurriyet.com.tr/_np/3404/6873404.jpgAnkara’da 10 kıza tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan Şahin Ö.’nün "kasklı sapık" diye tanıtılması, motosiklet tutkunlarının başına kábus gibi çöktü. Motorcular, "Kaskımızdan utanır olduk" diyor. TRAFİKTE yaşadıkları tacizler, adaletsiz vergi...
  3. Gürkan Anbarlı

Tchibo - 26 Kasım 2008

Termal ihtiyacı olan, geçen sene arayıp bulamayan arkadaşlar, bugün (26 Kasım 2008) itibari ile Tchibo satış mağazalarında satışa sunulan "Macera Kayakta" teması ile uygun fiyatla termal içlikler edinebilirsiniz. Katalog adresi: http://katalog.tchibo.com.tr/macerakayakta/macerakayakta.pdf
  4. Gürkan Anbarlı

Kaskımızdan utanır hale geldik / Menderes Özel

Kask artık bir sapıklık klişesi. Artık bazı insanlar motorculara “kasklı sapık” diye bakabiliyor Motosikletin medyada anlam ve önemi nedir? Sırasıyla şöyle anlatayım: Kadın motosiklekçiler, yarış kazanıyorsa Kenan Sofuoğlu, serseri motorcular, motosikletli kapkaççılar, kask takmadığı için...
  5. Gürkan Anbarlı

Şaşırtan bir skuter / Menderes Özel

Kymco’nun skuter modeli Xciting 250i, şık tasarımı, rahat selesi, gidon yapısı ve hiç de 250 cc gibi durmayan gücüyle kullanıcısına büyük motosiklet hissi veriyor Xciting 250i ileri teknoloji motoru, gösterişli tasarımı, uzun sürüşlere uygun ergonomik yapısı ile bu sınıfta sıradışı bir noktada...
  6. Gürkan Anbarlı

Emniyetimi geri istiyorum! / Menderes Özel

Adı üstünde emniyet şeridi; bir sığınak. Bazı ülkelerin bazı yollarında, sağda ve solda çift emniyet şeridi var. Ve İstanbul trafiğini yöneten beyinler, kent trafiği tarihinde en çok kazanın gerçekleştiği ve en çok insanın öldüğü D100’ün (eski E5) büyük bölümünde emniyet şeridini kaldırdı...
  7. Gürkan Anbarlı

34 FC 3157 / Kayışdağı - Gri Hyosung 250R - Çalınan aracımız bulundu

Bugün (08 Ekim 2008) sabah 9 'da Yeditepe Üniversitesi önünde motosikletlerin her zaman park edildiği yerden 34 FC 3157 plakalı 2007 model gri hyosung gt250r motosikletimiz çalınmıştır. Depoda sol tarafta ezik var, ayrıca sol grenajda sticker yok, grenaj simsiyah. Araç 10 Ekim günü Motorize...
  8. Gürkan Anbarlı

Otomobile şerit bulamıyorken... / Menderes Özel

"Motosiklet şeridi istiyoruz" başlıklı bir önceki yazı, yurtta ve cihanda ses getirdi; hal böyle olunca konuya devam etmek ve özellikle gelen tepkilerden birkaçına yer vermek şart oldu. ("Motosiklet şeridi istiyoruz" başlıklı önceki haberi okumak için tıklayınız.) O yazı kafalarda bir...
  9. Gürkan Anbarlı

[Iğdır MT]

Iğdır ili Motosiklet Grubu Iğdır ili, Türkiye Cumhuriyeti'nin Doğu Anadolu Bölgesi'nde ve Türkiye'nin en doğusunda yer alan bir ildir. Doğu Anadolu Bölgesi'nin Erzurum - Kars Bölümü'nde yer almaktadır. 27 Mayıs 1992 tarihinde Kars ili'nden ayrılarak Türkiye'nin 76. ili olmuştur. 4 ilçe, 8...
  10. Gürkan Anbarlı

Motosiklet şeridi istiyoruz / Menderes Özel

Yaz, tuşla, yaz, tuşla nereye kadar, bilemiyorum. Şimdi bir de “Motosiklet şeridi istiyoruz” diye yazıyoruz, umutsuzca... Konuyu, yılların Harley’cisi Emrah Soyuer gönderdiği bir e-postayla yeniden gündeme getirdi. Şerit merit tanımam ben! Emrah abi şunları anlatıyor: “Sürücülerimiz aceleci...
  11. Gürkan Anbarlı

One Off [Oyun]

Motosiklet temalı "Room Escape" oyunlarından en popülerlerinden biri, WHITE CHAMBER oyunuydu, bazı arkadaşlar kolay bulmuş, yeni bir benzer oyun ile (daha görseli tabi) karşınızdayım :mrgreen: Yine odada bulduğunuz her türlü nesneyi toplayarak kullanabiliyorsunuz. Ekranın doğru yerine tıklamak...
  12. Gürkan Anbarlı

White Chamber [Oyun]

http://www.fasco-csc.com/works/white/white_e.php Motosiklet temalı "Room Escape" oyunlarından en popülerlerinden biri, WHITE CHAMBER oyununda odada bulduğunuz her türlü nesneyi tek tek veya diğerleri ile kombine ederek kullanabiliyorsunuz. Ekranın doğru yerine tıklamak yapmanız gereken tek şey...
  13. Gürkan Anbarlı

Burdur’dan Serhat’ın selamı var / Menderes Özel

Burdur’dan Serhat’ın selamı var Beş yıldır motosiklet kullanan ve şu an 17 yaşında olan Serhat Ekinci, Burdur’dan selam veriyor. Kymco CK125 Pulsar motosikletiyle girmediği delik kalmayan Serhat, motosiklete kurallarına uygun (ehliyetsiz geçen beş yılı görmedim, duymadım, saymıyorum) binmeye...
  14. Gürkan Anbarlı

Fashion TV - In & Out / MT Tişörtleri Out Olmuş

Kanalları gezerken dün Fashion TV 'de evrim kompozisyonunun ilk uygulandığı tişörtlerimizi gördüm, normalde evrim tişörtü pek çok formatta olsada en sağda ki kambur motosikletli adam (:P ilk üretim aceleye gelmişti) hemen dikkatimi çekti. Bahsi geçen tişört yukarıda, daha sonra ara ara bakıp...
  15. Gürkan Anbarlı

Damla ile Erhan’a mutlu ve motorize bir ömür diliyorum / Menderes Özel

Menderes ÖZEL [email protected] Motosiklet Günlüğü - Menderes Özel'in Yazıları Milliyet Gazetesi Cumartesi Ekinde Yayınlanır.
  16. Gürkan Anbarlı

Motosikletim İkinci Kez Yeri Öptü / Menderes Özel

Bu aslında yıllardır aklımda olan bir geziydi ama yolculuk, hudut karakollarından birinde bir yıl olağanüstü şartlar altında yaşadığım o bölgeye ilk gelişimin (artı, eksi birkaç günle) 13’üncü yıldönümüne denk düştü; bu bir işaret miydi yine, 13 uğurlu sayımdı... TEM’den Lüleburgaz, Pınarhisar...
  17. Gürkan Anbarlı

En karizmatik motorcu: Seda / Menderes Özel

Marmaris Motosiklet Kulübü’nün her yıl Aktur, Datça’da düzenlediği MARMOK festivalinin üçüncüsü 22-28 Haziran tarihlerinde gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört yanından gelen 1000’e yakın motosikletçi bir hafta boyunca yarışmalar, partiler ve motosiklet turları da içeren tatilin tadını çıkardı...
  18. Gürkan Anbarlı

3. Marmok - 10 Numara Eğlendik (İşte Fotolar)

Merakla Beklenen MARMOK fotolarımız yayına hazırlanıyor. Bölüm I - MT Club 'ta Önce Club ortamından başlayalım fotolar yavaş yavaş gelmeye devam edecek.. Ekip Avrupa'dan çıkıp doğrudan Hindistan'a giden ilk kişi olarak bilinen Vasco keşfe Rusya 'dan başlıyor :P Aha bizimkilere oyun...
  19. Gürkan Anbarlı

Üç özel motosiklet rotası / Menderes Özel

Harley Davidson‘un 105’inci doğum günü kutlamaları için iki hafta önce Çeşme, Ilıca’daydım. “105’inci yılda 105 Harley ile Çeşme’de-Çeşme Rallisi” isimli organizasyon kapsamında, İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir’den Harleyciler gruplar halinde Çeşme’ye akın etti. Resmi Harleyciler...
  20. Gürkan Anbarlı

VFR800 Hava Filtresinde Fare Çıktı!

Mike Roughton 'ın sahip olduğu ve kış uykusuna bıraktığı Honda VFR800 model motosikleti, Weymouth 'da ki Full Throttle Motorcycles 'a bakım için gönderilince hava filtresine yerleşmiş fare ortaya çıktı. Garajın sahibi Ali ve Lloyd Bethell, daha evvel böyle bir durumla karşılaşmadıklarını...