White Chamber [Oyun]

http://www.fasco-csc.com/works/white/white_e.php

Motosiklet temalı "Room Escape" oyunlarından en popülerlerinden biri, WHITE CHAMBER oyununda odada bulduğunuz her türlü nesneyi tek tek veya diğerleri ile kombine ederek kullanabiliyorsunuz. Ekranın doğru yerine tıklamak yapmanız gereken tek şey, zekanız ve yaratıcılığınız ile odadan çıkmayı başarabilecekmisiniz acaba?

Oyunu oynarken kilitlenip kalanlar bu başlık altında paylaşım yaparak tüyo kapabilirler :wiinkk:

yuhh bu ne be sardı bu oyun beni allahtan ingilizcem var :bounce: bu anahtar zavazıngosuyla sarı cipden baska bişi bulan varmı

Son düzenleme:
Demek sadece ingilice yetmiyor :)

Benden bir ipucu ; mors alfabesi bilmek gerek :bounce:

op ye kadar actım o mors kagıdıyla yukardan kutucugu actım op y kadar harfleri cıkardım bide o kapıya vurunca adamın kelle cıkıyo bi elime gecirirsem koparcam onu

anahtarı buldum levye kagıt parcası kumanda kumandanın çipi kucuk ahantar motorunki ama bu motor nası calısyıyo yatak sardı sankı olmaz bunu bi ustaya goturelim

Son düzenleme:

ddh

ne yaptınız öyle ingilizce, mors alfabesi felan bi de ben bakim gerçi bende ikiside yok ama :queen:

aman yok komtan gene yaptı yapcagını ben cıkıyorum aksama devam edicem bişi bulursanız haber edin

ddh

ben ilk odadan çıkamadım iki tane anahtar buldum onlarlada çekmeceyi açtım kağıt,kaset,yüzük,kablo başka bişey bulamadım yarım edin odada kilitli kladım:mrgreen:

http://www.mors.gen.tr/mors/content/mors-cevirici Bu ısınıze yarayabilir 2 parca kagıdı bulduktan sonra burdan cevırtın :) AMa ben halen daha cıkamadım hele bu mors alfabesını nerden dıtlıcam onuda anlamadım motosıkllette dugmeler var ama anlayamadım pek :) Bu yanıp sonen lamba mors alfabesı ıle bana bısı mı anlatmak ıstıyor :) 10 tana parca buldum hala cıkamadım aynı odadayım :)

Son düzenleme:
öldüm öldüm dirildim sinirim bozuldu ordan oraya ordan oraya ha surda su var ha burda bu var derken cıktım odadan gorkem dostum saka yapıyo sandım ama odadan cıktım motor pert ewet varsa alıcak yamaha r1 satıyorum 2 milyara anlasırız oh bee neydı terledim yha abi mumkunse daha zorunu yolla bu kesmedi ehehe

please help me to open this door mu yazayım :)

yaaa mavi kapıyıda buldum açtım çipi buldum....

ama sonra....

ay çıldırazaaaaaam

Son düzenleme:
hocam nerdesin yawwwwww :(

uzaktan kumandayı da buldum tamam, mavi kapıya gelince elime alıp düğmeye basıyorum bi halt olduğu yok; garip gurip sesler çıkıyor sadece. fırlatıp atıcam şimdi laptopu

Crimson Room'dan da simdi ciktim :cherry:

Butun chipleri buldun mu? 4 tane olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar