Arama sonuçlarınız

1. shruikan

Motorumda rödajı nasıl yapmalıyım

her bi haltı akıcı şekilde yapacan. gaz mı açacan? akıcı.. fren mi yapacan? akıcı.. kızlara hava mı atacan? akıcı.. öyle hart-hurt ani şeyler yapma; alıştıra alıştıra...
  2. shruikan

drift l senet sorunu

banka kara listelerinde değilseniz kredi kartı çıkarttır kendi adına ya da ana/baba adına. senet-sepet yapma da n'aparsan yap.
  3. shruikan

drift l senet sorunu

senet, şark kurnazı esnafın cahil milleti sömürme aracıdır.
  4. shruikan

DRİFTL MUAYENE

ülkeye girdiğinden itibaren 3 yıl muayene gerekmez. zaten ruhsatta yazar ilk muayene tarihi.
  5. shruikan

Kaydırmalı debriyaj

bizim yollarda bi boka yaramayan teknoloji. o kadar boktan yollarımız var ki, nano-makinelerle yeni yeni icatlar çıkarsalar onlar bile işe yaramaz. benim motorda da var, ben üstüne üstlük rev-match yapsam dahi motor göt atıyor.
  6. shruikan

Benzin kokusu

karbüratör, enjeksiyonlu makinaya kıyasla daha meydanda olduğundan koku olmasını bir nebze normal karşılarım ben; lâkin senin burnunla benim burnum bir değil. kokunun şiddetini nereden bilecez?
  7. shruikan

Debriyaja basınca devir yükselmesi

kalın yağ koydun da soğukken debriyaj plakları yeterince ayrılmıyor mu? ya da dandik bi yağ koydun, vizkozitesi sizlere ömür.
  8. shruikan

Kaza sorusu

mahkeme kararı var ehliyet var/yok konusunda. ehliyeti yoksa/yetersizse ona göre ceza keserler, ehliyetten ötürü kusur oranı biçilmez.
  9. shruikan

Kaza sorusu

bence en az 50% kusur da sana biçerler.
  10. shruikan

Motosiklet yarım debriyaj yapınca değisik bir sekilde sallanıyor sarsılıyor

debriyaj tam baskıda veya tam ayrıkken sorun olmayıp da "yarım" debriyajda sorun varsa ya elinin ayarı yoktur ya da belki ayar istiyordur.
  11. shruikan

Ön Teker Disk Sürtmesi

normal
  12. shruikan

Motosikletin masrafları sizi de tiksindirmiyor mu?

mesele masraf değil, jant temizliği, evet. bugün motoru yıkadım; kafadan yarım saati arka jantı temizlemek için harcadım.
  13. shruikan

Motosiklet Eldiveni Hakkında(Shima STR 2)

sen gene düşünemiyon, ben denedim, bariz süremiyorum; ne gazı ne freni dozajlayabiliyorum. ----------------------- eldiveni zor giyiyorsan bedeni küçüktür. zamanla birazcık açar; ama kısa sürede yırtılır bu sefer. bence, bir büyük boyunu da sipariş/satın al, rahatsız edeni iade et.
  14. shruikan

4000 devir düşük mü?

o motoruna göre değişir. her motorun ayrı bir optimum aralığı vardır. kullanarak anlayacan onu. kesin olmamakla beraber, maksimum devrin yarısı stabil sürüşler için ideal değerdir. tek düze seyir için uygundur, vites değiştirmek için uygun değildir. misal, benim motor 4500-5000 devir arası...
  15. shruikan

Zincir Hemen Bollaşıyor

üstünde oturmazken elbet bol duracak. tam doğru ayar yapmak istiyorsan, motor dik vaziyette üstüne birini oturtacan, ön dişli göbeği, arka dişli göbeği ve arka salıncak bağlantısı tam hizadayken ayar çekeceksin.
  16. shruikan

Forza 250 Motor Arıza Lambası Yandı

servisine götürsene şu motoru
  17. shruikan

Forza 250 Anormal Derecede Direksiyon Titremesi

mesnet ya da teker rulmanlarında bi sorun olmasın?
  18. shruikan

Trafik kazası geçirdim.

ben gümüşhane dedim; lâkin sen başka bi şey anlamışın..
  19. shruikan

Motosiklet taşıma kapasitesi hk.

aşırı yük motor bloğuna değil amörtisöre zarar verir.