Forza 250 Motor Arıza Lambası Yandı

Motosikleti
Honda Forza 250
Dün direksiyon titremesini fark ettim neler yapabilirim derken motor arıza lambası yandı bugün şaka gibi, :)

Dünkü Titreme Konusu :)

Şimdi arkadaşlar akşam üzeri benzin 1 göz yanıp sönmeye başladı ama benzin az ışığı yanmıyordu bundan olabilir diye önce bunu belirteyim yolda giderken aniden motor tekleyeme gaz kesmeye başladı ve bu sırada T arıza lambasını yaktı sağa çektim motoru kapadım açtım biraz bekledim arıza lambası halen yanıyordu 1-2 km ötede benzinci vardı belki benzin azalmıştır düşüncesi ile benzinciye kadar gittim bu sırada hem motor arıza lambasını yaktı hemde tekrardan T arıza lambasını yaktı benzin aldıktan sonra T lambası söndü motorun çekişinde ya da gaz kesme gibi bir sorun olmadı yaklaşık 3 saat motoru komple kapattım yeniden açılınca arıza belki silinir düşüncesi ile ama motor arıza lambası halen yanmaya devam ediyor, ne olmuş olabilir, ilk defa böyle bir şey başıma geldi,

motorun çekişinde ya da gaz kesme gibi bir sorun olmadı yaklaşık 3 saat motoru komple kapattım yeniden açılınca arıza belki silinir düşüncesi ile ama motor arıza lambası halen yanmaya devam ediyor, ne olmuş olabilir, ilk defa böyle bir şey başıma geldi,

akü -kutup başını sök, beş dk. bekle, arıza kodu silinir

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
benzin 1 göz yanıp sönmeye başladı ama benzin az ışığı yanmıyordu
Daha ne olmasını bekliyorsunuz illa dibine kadar bitmesini mi bekliyorsunuz benzinin yolda kalmaya çok heveslisiniz galiba. 1 kademe yanıp sönünce sana benzin az bitiyor diyor. Halen devam etmenizdeki mantık ne onu anlamadım.

Motosikleti
Honda Forza 250
Tahmin ettiğim gibi büyük ihtimal benzin azalınca pompa hava aldı ondan arıza verdi sabah bindim arıza lambası sönmüştü bir sıkıntı yok çok şükür,

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Hiçbir fosil yakıtlı aracınızda yakıtı son demine kadar kullanmayın. Hatta çeyrek depoya düşünce doldurmayı alışkanlık haline getirin. Aksi durumda yakıtla soğutulan yakıt pompasına büyük zarar verebilir, motorunuza büyük masraflar açabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar