Arama sonuçlarınız

1. Sinan Aksu

Şişme Yatak Hakkında.

Arkadaşlar artık yaz gezilerinde otelde kalmayacağım. Otel masrafları gezi maliyetini neredeyse ikiye katlıyor. Pansiyon bile gecelik 50 TL'den kapı açmıyor. Kafamın estiği yerde çadır kurmayı düşünüyorum. Hem böylelikle bir bölgeye bağımlı kalmış olmuyorum. Bu yüzden şişme yataklar...
  2. Sinan Aksu

Benzine yeni zam..

Biraz önce haberlerde Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yeni bir zam açıkladı. İranın petrol akışını kestigini ve buna bağlı olarak petrole yeni bir zamın söz konusu oldugunu söyledi. Zam oranı hakkında bir bilgi vermedi. Bu hafta içinde zam oranı netlik kazanacakmış. Hadi hayırlı olsun.
  3. Sinan Aksu

Plakadan araç sahibini sorgulama..

Arkadaşlar plakadan araç sahibini öğrenebilirmiyiz? Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirlermi? Plaka : 34 M 2345
  4. Sinan Aksu

''Metci''

Feysbuk denilen nane uyarı verdi.. Aha dedim bugün Mehmet'in doğum günü :cherry: Ben genelde sevdiğim insanları doğum günlerinde sürpriz yapmayı severim.. Gerçi buradan başlık açıp iki kelime karalamak ne kadar sürpriz olur bilemem.. ''Metci'' kardeşim de, bu forumda tanıdığım en sevdiğim...
  5. Sinan Aksu

Karayolları haritası.

Arkadaşlar 100 X 70 cm ebatlarında detaylı karayolları haritası nerden bulabilirim? Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Veya internetten sipariş verebileceğim bir site varmı?
  6. Sinan Aksu

Motosiklet ve Otomobil erkeği..

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=motosiklet+erke%C4%9Fi+vs+araba+erke%C4%9Fi&kw&a&all&v&fd&td&au&g&p=1 İlginç ve komik yorumlar yapılmış.. Ben bazı yerlerde yıkıldım :cherry:
  7. Sinan Aksu

İlginç sürüş teknikleri :)

Alttaki resimler Karadeniz yaylalarında çekilmiştir :) Adam motoru k.ç.yla kullaniyor :santa: Bu adam motora biniyorsa, biz ne yapiyoruz yahu :cherry:
  8. Sinan Aksu

Motoseyyah.. Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce...

Sevgili ''motoseyyah'' (Serdar Abi) Her ne kadar tanışmış olmasakta bu forumda varlığını bilmek benim için gurur verici bir hadisedir. İyiki doğdun Motorcu Dostu..
  9. Sinan Aksu

Doğada Barınak Yapımı.

Barınak, yağmurdan, rüzgârdan ve güneşten korunup dinlenebilmeniz, uyuyabilmeniz ve hayatta kalmanız için son derece önemlidir. Ne kadar iyi bir barınak yaparsanız, o kadar çok rahat eder, o kadar çok dinlenirsiniz. Dinlenebilmek, mantıklı ve sağlıklı karar vermenizi sağlar; ruhsal ve bedensel...
  10. Sinan Aksu

Yeni BMW R 1300 GS

Su sogutmali yapmislar bunu. Şaft'i sol tarafa, eksozu sağ tarafa almislar. Egzos çıkışları silindirin altına alınmış. Ön tekerdeki fren radyal kaliperli, kafa karıştırmak için koruma demirleri depoya çizilmiş, birkaç sticker vs yapıştırılmış.. Birde sanki motoru değilde adami pazarliyorlar...
  11. Sinan Aksu

Remzi_39 Türkiyeye geldi gelmesine de...

Yahu bu adam Türkiye'ye ne zaman gelse basina bi is geliyor. Gecen yil ziyaretini de motosiklet ile gerceklestirmisti, ve yolda basina gelen olaylari bizlerle paylasmisti hatirlarsaniz. Link : http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/78513-garip-bir-yolculuk.html Remzi abi...
  12. Sinan Aksu

''Osbourne''

Ülen temmuz ayinda ne çok dogan varmiş.. Neyse neyse.. İyiki de doğmuşsunuz.. Doğum günün kutlu olsun azizim..
  13. Sinan Aksu

Satılık J9 Premier.

İşyerimi küçültüyorum. Bu araç fazla geliyor. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-minibus-midibus-satilik-j9-primier-ozel-sirket-araci-52548655/detay/
  14. Sinan Aksu

Fazlalıktan dolayi ; kask, deri mont, bot. uygun fiyata.

Arkadaşlar fazlalıktan dolayı bazı korumalarımı satıyorum. Hepsini çok az kullandim ve faturaları mevcut. Begenmezseniz paranizi iade ederim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-ayakkabi-bot-akito-intra-bot-aw-51943512/detay/...
  15. Sinan Aksu

Garipçe Keşfi..

Biraz gecikmiş bi paylaşım olacak bu. Bu sebeple simdiden özür dilerim a dostlar.. Madem ki bu bölgeye 3.Köprüyü çatir çatir dikecekler. Madem ki Turizm bakanligi Garipçe Kalesi'ni 49 yilligina kiraya verecek. Bütün bunlar olup gitmeden otantik haliyle son kez daha göreyim dedim şu kaleyi...
  16. Sinan Aksu

Resim Boyutlandırma.

Arkadaşlar JPG formatında bir resmi 485X68 boyutlarına getirmem gerek. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi? İmageshack ve benzeri sitelere baktım böyle bir boyutlandırma seçenegi bulamadım. google'den de araştırma yaptım yine bulamadim. :pr:
  17. Sinan Aksu

Hepinize Teşekkür Ederim...

Bildiğiniz üzere bir süre önce bazi özel sebepler ve saglik sorunlari yüzünden aranizdan ayrilmak zorunda kalmistim. Gerçi bir çogunuz özel sebeplerden dolayi ayrildim saniyor, saglik sorunlari yüzünden ayrildigimi pek bilen yok sanirim. Zaten bilinsinde istemem, bu konulardan bahsetmek şahsim...
  18. Sinan Aksu

Gözümüz aydın. Şimdide keçi gribi geliyor.

Kuş gribi, domuz gribi derken bu kez de keçi gribi geldi.Keçi Gribi Virüsü en ağır tahribat ve salgınını Avusturya’da gösterdi. Avusturya’da 2800 kişi Keçi Gribine yakalanmışken, 6 kişi de yaşamını yitirdi. Hollanda’da ortaya çıkan ve hayvandan insana geçerek yerleşen bu yeni grip virüsünün...
  19. Sinan Aksu

Aracımın değeri düştü, kasko bedeli aynı.

Battı balık yan gider. Araçlarımın ikisinide muayneye sokacagim. Fakat daha önce saglam bi bakım yaptırmam gerek, bugün yarın lastikleride değiştirecegim zaten. Bu arada araçlarımın biri kaskolu, Poliçeye şöyle bi göz attımda kaskonun bitmesine 3-5 gün kalmış. Normalde kafamda tarih tutabilen...
  20. Sinan Aksu

Kıvırcık Ali (Ali Özütemiz)

Kıvırcık Ali' olarak tanınan sanatçı Ali Özütemiz, Çatalca'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, Ali Özütemiz (42), bu sabah 05.30 sıralarında geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Beşiktaş'ta bulunan müzik stüdyosunda yeni çıkaracağı kasetin...