Arama sonuçlarınız

1. Sinan Aksu

Fsm koprusu - Susurluk (240 km) - 3 saat (non stop) - 3.3 lt/100 km. Super bir sürüş!(güvenli)

Yok bireysel olarak kimseden bahsetmiyorum. Umarım seni bilenler sohbete müdahil olur da seni onlardan dinleriz :)
  2. Sinan Aksu

Fsm koprusu - Susurluk (240 km) - 3 saat (non stop) - 3.3 lt/100 km. Super bir sürüş!(güvenli)

Valla reis ben senin gibi adamları hep merak etmişimdir. Burada da var bi kaç tane, adamların her fırsatta muhabbeti şu; "Bende normalde GS var ama scooter ile takılıyorum." Halbuki yalan söylüyor, scooteri bile yok herifin. Veya adam kontra öğrenmiş kendini eğitmen zannediyor, googleden pist...
  3. Sinan Aksu

Beni bilenler bilir demişsin de, sen kimsin bilader? 3-5 ay önce üye olmuşsun. Eski üyeysen eski kullanıcı adını paylaşsan?
  4. Sinan Aksu

Yazlık Mont Tavsiyesi

https://www.motomax.com.tr/shima-mesh-pro-2-korumali-motosiklet-montu-siyah Bunu kullanıyorum, kalıbı güzel, Omuz dirsek ve sırt koruması dahil içinde geliyor. (L2 Korumalar) Kalıbı güzel, tam oturuyor. İstersen gögüs koruması ile de destekleyebilirsin. Bütçenin biraz üzerinde, ama değer.
  5. Sinan Aksu

Uzun bot kullanım/sürüş önerileriniz

Bahsettiğiniz bot bizler gibi şehir, yol sürücüleri için pek uygun değil. Daha çok pist, performans odaklı botlar onlar, hatta bot demekte çok doğru olmaz bildiğiniz çizme onlar, şehir içinde vites atmak çok zor, bilek hareketi kısıtlı, fren kullanımında hissiyat düşük. Ha kullanıcı tercih eder...
  6. Sinan Aksu

Pcx Yakıt tüketimimi %20 düşürdüm

O zaten bilinen birşey, ethanol kullanırsan yakıt tüketimi düşer. Ama servis giderlerin ve yakıt masrafın artar. 2002 yılında bende 96 model amerikan versiyon sarı jantlı bi XL600V vardı, kullananlar bilir bu motorların kilometresi km olarak değil de Mil olarak yazar. Birgün tekirdağ dönüşü...
  7. Sinan Aksu

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Ne demek ne değişecek abi? Ceza yemeyeceğiz mesela.. Kendi adıma konuşayım ben Bir çok kör noktası olan kamyonlarla aynı hız sınırını paylaşıp ölüm riskini almaktansa cezayı göze alıyorum. Çünkü başka seçeneğim yok. Ama hız sınırım en azından kamyonlara göre daha az kör noktaya sahip...
  8. Sinan Aksu

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Zafer Akçay'ı forumdan biri zannediyordum, hoca takımındanmış.
  9. Sinan Aksu

Satılık NC750X

Arkadaşlar mart ayında aldığım motorumu yetersiz bulduğum için satıyorum. Geçiş motoru arayanlar için idealdir. Sarı sitede ilan numarası 1316007749
  10. Sinan Aksu

Çatlak tur camı

Nasıl onarabilirsiniz bilmiyorum ama, onarsanız bile o kırık zamanla daha da büyüyecektir muhtemelen. Tur camı büyüdükçe kırılma ihtimali çok daha artıyor, bunun sebepleri rüzgarın mukavemet gösterdiği alan genişliğinden tutun da, girdiğiniz çukurun verdiği tepkiye kadar siperliğe uygulanan bi...
  11. Sinan Aksu

Yeni Başladım…

Hoş geldiniz. Acele yok, yavaş ve dikkatli olun 👍 Eğitim konusunda @tommygun gerekeni söylemiş. @espresso yinelemiş, bende noktalayayım bari.
  12. Sinan Aksu

Assos turumdan yeni video

Çok güzel 👍
  13. Sinan Aksu

HGS şart mı ?

Son yıllarda motosiklet kullanımı çok yaygınlaştı biraz da onun etkisi olabilir. Çünkü biliyorsunuz motosiklet hgs si etiket değil kart şeklinde. Tedarik zincirinde gecikmeler olması normaldir. Ben şahsen şuan kullandigim motoru mart ayında aldım, 4 5 şubeye sordum yok dediler, dedim en iyisi...
  14. Sinan Aksu

HGS şart mı ?

6.sınıf HGS kartını boşuna arama bulamazsın. Bu kartı sadece kullandığın bankanın mobil uygulamasından temin edebilirsin. Geçişlerde sistem plakaya tanımlanmış karttan otomatik olarak tahsil ediyor ve HGS kartını motosiklet üzerinde taşımaya, veya herhangi bir yere yapıştırmaya gerek yok. Ancak...
  15. Sinan Aksu

18 Nisan 2026 Balıkesir - Balya - Yenice - Çan - Bayramiç - Küçükkuyu - Edremit Gezim

Abi egeye varmak için Çanakkale boğazından midilli boğazından ve sakız boğazından geçmek zorundasınız. Gerçi yazmışsınız yukarıda yeni fark ettim.
  16. Sinan Aksu

18 Nisan 2026 Balıkesir - Balya - Yenice - Çan - Bayramiç - Küçükkuyu - Edremit Gezim

O mevzuya da ben açıklık getireyim efenim. Boğazlar kanunu gereği ticari gemilerin bogaz seyir hızı max 10 knottır. Bu durum sırf bogaz geçişini 8 saate kadar çıkarmakta olduğundan hız ve ekonomiyi ortadan kaldırdığı için o seferler pek mümkün değildir.
  17. Sinan Aksu

Ben ömrünü yıllarca her hafta sonu İstanbul-Akçay arası motosiklet üzerinde tüketmiş biriyim. Vaziyetin bahsettiğin sebepler ile hiç alakası yok. Şirketin yaptığı açıklama evet o şekilde ama bu gerçeği yansıtmıyor. Tamamen köprü ve otoyollar'ın taahhüt'ünü karşılamak için kalktı o seferler...
  18. Sinan Aksu

2026 Model Yamaha Tracer 7 için Motor koruma, Topcase, Sehpa hk.

05527415160 bu numara ile bir görüş, belki vardır ellerinde.
  19. Sinan Aksu

Aparman Yöneticisi Motoruma 2. Sınıf Araç Muamelesi Yapmaya Karar Verdi.

Hiç kimseye dert anlatma, hatta yazılan yazıyı görmezden gel. Ta ki seninle birebir muhattab olana kadar. O zamanda sende efendi efendi derdini anlatırsın. Aynı durumu bende yaşadım. Kat malikleri kararına rağmen motorumu Aynı yere koymaya Devam ettim, çünkü başka seçeneğim yoktu, ekstra bir...

Yeni mesajlar