Arama sonuçlarınız

1. P

elcik demiri boyama

elciğin dış tarafındaki demirleri manetlerin uç kısmındaki gibi krom gümüş rengine boyayabilir miyim? bi ustaya sordum orayı krom rengi yapamazsın yenisini alman gerekir dedi bana pek inandırıcı gelmedi, gümüş olsun yeter zaten manetlerin ucu gibi.
  2. P

arka frenimde sıkıntı var

motoruma ben hariç 2 kişi bindi, ikisi de arka frenimde sıkıntı olduğunu söylediler. bunun üzerine ustaya götürdüm bi baktı sıkıntı yok dedi fakat farkettim arka frena bastığımda lamba yanmıyor ön frende sıkıntı yok ayrıca fren pedalım çok sert. ve ayrıca motoru öne arkaya itmekte zorlanıyorum...
  3. P

iç kısım temizliği

merhabalar, geçen gün motorumun sağ sol grenajlarını ve ön çamurluğu tamir ve boyama işlemi için ustaya teslim ettim, şuan naked gibi garajımda duruyor, iç kısım malum toz birikmiş su tutsam sıkıntı olur mu ? yoksa ıslak bezle mi silmeliyim?
  4. P

450 liraya grenaj boyatmak

motorum kawasaki ninja 250r ön çamurluk da küçük bi kısım sağ grenaj ve sol grenajda birkaç çatlak kırık var, 450 liraya boyarım dedi usta ağır kısım sol grenaj ; sağ grenajda gözle zor görülecek kadar bi çatlak var, ön çamurluğun sağ tarafında da baş parmağı kadar iç tarafa doğru bi kırık...
  5. P

şasinin zarar görme ihtimali?

ninja 250r kullanıcısıyım birkaç gün önce tam anlamıyla odun bir sürücü nedeniyle motoru yana yatırdım hızım 60-70 arasındaydı, elinde ki telefona bakarak yola atladı ve o kadar korna çalmama rağmen duymadı yada sallamadı, yerlerin de ıslak olmasıyla beraber düştüm arabanın önünden geçip...
  6. P

rölanti ayarı bozuldu

arkadaşlar motor soğukken rölantide oynama yaptım 2 dakika sonra motor rölantide stop etmeye başladı, deviri sürekli yüksek tuttuğumda sıkıntı yok ama gazı kestiğimde devir düşüyor en sonunda stop ediyor. acil bi buluşmam vardı full gaz açık geldim bu yüzden 2-3 kez tehlike atlattım e5 in...
  7. P

sprey boyayla birkaç küçük değişiklik

son 4 gündür makine de değişiklikler yapıyorum fakat bi sıkıntı var sprey boya konusunda, şasi vidalarını kapatmak için olan plastik kapakları mat siyah olarak boyadım ve yerlerine taktım sanırım plastik oldukları için pek sıkıntı yaşamadım fakat konu ön siperlik ve grenaj vidalarına...
  8. P

manet boyamak

debriyaj ve fren manetini söküp zımparalayıp parlak siyah ile boyayım diyorum 3 kat boya atarım, herhangi bir sıkıntı olur mu yağmurda..vs? deneyen var mı hiç?
  9. P

havasız lastikle e5 de geçirilen 45 dakika

arkadaşlar bugün sabah makineyi aldım okula geç kalmıştım bunun verdiği aceleyle elbette hız da yaptım, yol boyunca arka teker bol bol attı fren yaptım yalpaladı durum baya fena anlayacağınız açıkçası hiç anlamadım tekerimle ilgili hiç sorun yaşamamıştım şimdi okuldayım öğleden sonra bakabilirim...
  10. P

ehliyete yazılan trafik cezasını ödemek

arkadaşlar geçen hafta arabayla radara girdim, 500m ilerde çevirdiler cezayı direk ehliyetime yazdılar yani plakaya yazılmadı. araç zaten benim üzerime değildi. ben bu cezayı internetten nasıl öderim? gib e girdiğimde üzerime kayıtlı olan motorsikletim gözüküyor herhangi bir cezam olmadığı...
  11. P

4racing ceket

arkadaşlar 4racingin circuit ceketini almayı düşünüyorum biliyosunuz motomax da indirim var fakat sadece kadın versiyonu var ceketin, tasarım falan aynı fakat görüntü de sıkıntı olur mu acaba alsam?
  12. P

makine 10 gündür bekliyor

şehir dışındayım makineyi depoya koydum bi 10 gün daha gitmeyeceğim, 20 gün boyunca soğukta hiç çalışmadan bekleyen motorun akıbeti ne olur? akü boşalır diye tahmin ediyorum başka olasılık var mıdır?
  13. P

grenaj tamiri ve hız göstergesi

arkadaşlar geçen gün balçık kıvamına gelmiş çamurlu yola girdim tabi malumunuz düştüm, koruma takozu yamuldu grenaj çatladı içeri girdi bunu kaça düzeltirler? ayrıca ondan 1-2 saat sonra motoru yıkarken telefonum çaldı arkadaşa devam et dedim ön tekerin ordan yukarıya su verme dememe rağmen...
  14. P

yağ ve yağ filtresi değişimi 250 TL

Arkadaşlar bu normal bi fiyat mı? vites kolum yamulmuştu onu düzeltti yağı değiştirdi yağ filtresini değiştirdi 250 TL fiyat çıkardı. biraz geçirmiş gibi geliyor ama bilemedim.
  15. P

Kawasaki Ninja 250R

Sonunda alabildim temiz güzel, şansıma da yağmur yağıyordu iyi ki lastikler stock lastik değildi gayet güzel götürdüler hissettirmeden, yolum uzundu çünkü :) yalnız biliyorsunuz yeni alınan makinenin üzerine titrenir, motorun kendi alarmı var, disk kilidinin alarmı var bana yetmez gibi geldi...
  16. P

Herkese selamlar..

Arkadaşlar merhaba, istanbul da yaşıyorum yaşım 20, uzun süredir aranızdaydım ama makineyi aldıktan sonra üye olurum diye üye olmamıştım, bu hafta kısmetse Kawasaki Ninja 250R alıyorum bol bol forumda vakit geçireceğim sanırım :) tekeriniz düz bassın :)

Yeni mesajlar