Arama sonuçlarınız

1. vlad1462

Merak edenlere 2015 Tiger 800 XRx ağır bakım

yetkili serviste, orjinal parçayla, avrupa malı büyük hacimli motora, okadar işleme 67 bin güzel rakam bencede. benim kıytırık cb 125 f nin 12.000 km bakımına 6000 tl istediler :unsure:
  2. vlad1462

Dertleşmeye geldim dominar 250

motor kaç km de ki subap değişmeye gerek duydu ustanız.
  3. vlad1462

ADV Motosiklet dediğin gagalı mı olur?

gaga yakışan var yakışmayan var. örnek ver desen veremem ama:unsure:
  4. vlad1462

Yiben Palermo Anahtarsız çalıştırma ve Anahtar çalışmıyor

öncelijkle motorunuz ve üyeliğiniz hayırlı olsun. umarım fikir verecek biri çıkar ve sorunu çözersiniz. konu hakkında fikrim yok ama sayenizde yiben diye motor markası olduğunu öğrendim.
  5. vlad1462

NC750 DCT Hakkında

benim motor dct. almadan önce mutlaka bir dct olan motor ile yol yapın, kullanım karakteri beklentileriniz ile örtüşmeyebilir. bakım olarak motorun yağ hacmi bir miktar manuel versiyondan fazla ama zaten 4 lt kutu açılacağı için sorun değil. yağ filtresi olarak ta ikinci bir ufak yağ filtresi...
  6. vlad1462

Başlangıc Motoru Önerisi Dominar D250

2017 eski kasa dominar 400 ile 46-47 bin km tecrübem oldu. çaldılar motoru, bende sıfır dominar 250 aldım onunlada 8 bin km falan takılmak zorunda kaldım. aynı kasaya, aynı ağırlığa 250 cc motor koymak hangi hindunun aklına geldiyse onun ben aklına tüküreyim. eski kasa dominar 400 öneririm...
  7. vlad1462

NC750 DCT Hakkında

nc 750 s dct 😀
  8. vlad1462

Yeni motor

ikinci el temiz cb 125 f. biraz aksesuarlı ve lastik değişmiş bir şey bak, sana masra edecek birşey kalmamış olsun. sıfıra gerek yok, sağlam makine zaten.
  9. vlad1462

Kawasaki er 6f

zamanında arkadaşa 2 defa 2006 model ilk seri f kasa aldık. ilki sene 2010 du. 4 yaşındaki düşük km motor yağ yakıyordu. bir iki sene binip sattı. dayanamadı sattıktan bir sene kadar sonra birtane daha aynısından aldı. ikincisi tam şenlikti. 1000 km de 2 lt yağ takıyordu. yanında yağ ile...
  10. vlad1462

NC750 DCT Hakkında

https://share.google/TvclTwMoA1gg2R0NH
  11. vlad1462

NC750 DCT Hakkında

ben almadan önce hiç kullanmamıştım. motor konusunda benim için son motorum olur diyordum. az yakma, sağlamlık falan neyse de konfor falan yönünden de beklentim yüksekti. kısaca motoru kafamda fazla büyütmüşüm. motordan yana sorun yok, benim beklentim motordan fazla olduğu için hayal kırıklığım...
  12. vlad1462

Rks Klight 202 Almalı Mıyım?

ehliyet var mı? koruma ekipmanı var mı? yoksa bütçenden onları düşüp eksiklerini tamamlamadan girme bu işe. eğer herşeyin tam ve sadece motor bütçen 80 bin ise en uygun yollu cruiser arkadaşların dediği gibi sl 200 dür. kara düzen motor, tamiri sorun değil, parçası başka motorlarla uyumlu. 125...
  13. vlad1462

NC750 DCT Hakkında

sen nc yi seveceksin de yarım kalmışsın gibi. bizden o eksik yönünü göstermemizi istiyosun sanki :) hoşlanıyosan açıl bence. satayım benimkini sana😀
  14. vlad1462

NC750 DCT Hakkında

bok gibi motor 😔
  15. vlad1462

Kaza sonrası karşı taraf kaçtı ne yapabilirim?

çarpan vatandaşın kafası da bi hoşmuş ya. telefonu engelleyince yasal sorumluluklardan muaf mı olduğunu sanıyor. :) gelişmeleri ve sonucu bekliyoruz.
  16. vlad1462

Trafik Sigortası Hakkında

https://online.sbm.org.tr/trm-teklif/cweb/edevlet/login.sbm?referrerUri=%2Ftrm-teklif%2Fpublic%2FtrafikTeklifYenileme%2Fsorgu.sbm burdan baktın mı
  17. vlad1462

Debriyaj balata segmansız motor nasıl

biyerde ''sıkıntı yok-sen raat ol'' lafları dolanıyorsa orada kesin sıkıntı vardır.
  18. vlad1462

Kırmızı Grom'u çalmaya çalıştılar

benim motoru ilçe emniyet müdürlüğü yanındaki dükkanın önünden çaldılar. birkaç mt ötesinde otomatik tüfekli, çelik yelekli polis nöbet bekliyorken yaptılar bu işi. her taraf mobese olduğu halde 2.5 senedir bulunacak güya 😭 bina yöneticine olan inancını ve güvenini tebrik ederim:) ama sen...
  19. vlad1462

Honda Servisi Bakım Rezaleti - Ön fren yerinden çıktı

abinize büyük geçmiş olsun. hangi servis olduğunuda yazarsanız iyi olur. lazım olunca gitmeyiz :unsure:

Yeni mesajlar