Arama sonuçlarınız

1. B

rodaj tam olarak nedir?

Ben kul hakkına girmem.satma dusuncem varsa en ıyı sekılde bakmak zorundayım bu motora.aynasında gorulmeyen siyah cızıklerı dahı karşı tarafa soylemek zorundayım yoksa nasıl o para hayır etsın bana? Yarın bu motoru ılana koydum zaman doğruları yazmak zorundayım doğruları yazıcaksamda ona göre bu...
  2. B

Çantası İşli Gelen Motor

Öncelikle proje çizicek bı muhendıs bulmanız gerekıyor ınternette cok var çanta projesı cızen (ıstersenız gıttıme yonlendırırım istanbul avcılar) buraya gıdınce orda çantanızın uygunluguna bakıp proje cızıyorlar bu proje ve onay kagıtlarıyla tuvturke gidip tekrardan genel muayene sokucaksınız...
  3. B

Kuryelik için tavsiye

Bu saydıklarından alıcan motor tabıkıde sym xpro olmalı tartılmaya kapalı
  4. B

Çantası İşli Gelen Motor

Ruhsatta yazmıyorsa işli değildir o. Benım xpro da aynı seyı soylemıslerdı bunlar işli geliyor demişlerdi notere gittik öyle bır sey olsa ruhsatta yazması lazım demişti. Be sımdı sh motorumun çantasını ıslettım bak ruhsatta yazıyor
  5. B

100.000 TL Bütce ile uzun yol yapmalık motor önerisi

Anladım sıfır motorlarda var bu paralara mesela küba new city 125 Az yakar işini görür ama bı sym yada honda kalıtesı beklemıceksın iş görmelik bakıcaksın alırken.
  6. B

rodaj tam olarak nedir?

Teşekkurler.peki artçı kullanımda bı sorun olurmu hıc gaz açmadım cok sakın sürdüm 1751811079 Bılmıyordum suan ogrendım evet ama ona rağmen kendı normal sürüşümde ceyrek gazdan öteye gıtmedı ıcın pekte sorun olmadı açıkcası
  7. B

100.000 TL Bütce ile uzun yol yapmalık motor önerisi

20 30 daha bul sym adx 125 al ıkıncı el temız bır tane,arkana yaslan ve yolculugun tadını çıkar. Uzun yolda daha konforlusu,daha guvenlısı yok (bu cc lerde) 15 litre deposuyla tam bı uzun yol canavarıdır.
  8. B

rodaj tam olarak nedir?

anladım o konuda bır sorun yok çok şükür motor bastım anda ucuyor gıdıyor sıfır aldım gıbı (hatta suan daha ıyı dıyebılırım motor ısındı kendıne geldı) dedım gıbı fazla zorlamadım.çekişinde yakıtında en ufak düşme azalma yok umuyorumkı bır sorun oluşmadı o zaman.teşekkurler
  9. B

Sırt çantasını sırtımda taşımak istemiyorum

işlet kurtul nıye bu zahmete gırıyorsun? tek kişiye düşüyor diye ıstemıyorsan motor o ayrı haklısın.
  10. B

rodaj tam olarak nedir?

valla ne yalan solım ben motoru açarlar parçaları sökerler felan sanmıstım rodaj dedıklerı zaman teşekkür ederim bilgi için 1751793527 2 3 kez artçıyla sürdüm ama kesınlıkle gaza basmadım kolu azıcık çevirip bırakıyordum hep düz e5 gıbı yollarda sürdüm. bu sekılde 50 70 km yapmısımdır bır...
  11. B

rodaj tam olarak nedir?

selamun aleykum arkadaşlar honda sh125 motor aldım sıfır ve suan 700 km de rodaj yaptırmam gerekıyor yakın zamanda ama nedense bu bızım ulkedekı ustalara servıslere bır turlu guvenemıyorum motorun orijinellıgını bozmak ıstemıyorum. rodaj yapmazsam ne olur motora bır zararı olurmu? ıkıncı sorum...
  12. B

Motosiklet Çantası ve muayene

o konu karışık biraz. bazıları bısey olmaz yeterkı reklam ıcerıklı çanta takma dıyor (yemek sepetı trendyol vs vs) bazılarıda sonradan ekledın her çantayı ısletmen gerekıyor dıyor. sız kuryecılık yapmadınıza göre cok bır sorun olcanı sanmıyorum ama çok kıl bırıne denk gelırsen yada polıse atar...
  13. B

125cc ile gece uzun yol yapmak

gece motor yolculuğu yapmayın. araba gibi değil motor yoldakı çakıl taşına veya bır yağ sızıntısına bakarsın.
  14. B

İlk Motor Kararsızlığı – Scooter mı Vitesli mi?

herkes sürdünü met eder böyle bır sonuç alamazsın. çık trafiğe 50 tane motor uzerınde test et en fazla hangısı varsa onu kullan.
  15. B

Artçı problemi

motordan motorada değişebiliyor.bazı motorlarda daha fazla hıssedıyorsun artçıyı butun dengenı bozuyor,bazı motorlda cok az hıssedıyorsun o yuzden manevra kabılıyetın daha ıyı olabılıyor. ama genel olarak artçıyla surmesı zordur motorsıklette.yılların tecrubelıgı lazım öyle hemen olcak bısey degıl.
  16. B

25-30k km scooter tecrübesi̇yle 500cc motordan başlangiç motoru olur mu?

bende 5 senedır aktıf olarak motorsıklet sürücüsü ve kuryesı olarak dıyorumkı su 500 cc motorları almayın. motor dedin en fazla 150 cc olur hadı 200 olsun 250 olsun 500 cc motor nedır? sız motor yarışçısımısınız? rallimi yapıcaksınız? dunya turunamı cıkcaksınız? nerde kullancaksın bu 500 cc...
  17. B

kasis ve çukurlarda rahatsız etmıcek motorsiklet önerirmisiniz?

xpro modellerı cok yakıyor diğer sym ler gene ıdare eder..valla 6.5 lıtre atıyordum fulluyordum sabah 9 10 gıbı oglen 4 5 gıbı benzıncı aramaya baslıyordum o kadar solım.alıncak bır motor degıl o xprolar ocagına ıncır agacı dıker ınsanın.4 lıtre gene en az dedım yanı bence 5 felan yakıyordur...
  18. B

Honda SH 125 yeni model

pcx mı daha konforlu acaba yoldakı kasis ve cukurlarda,bu sh125 lermı? ıkı motoruda sürme şansınız oldumu acaba
  19. B

bu sh125 cok fazla dıkkatımı cektı arastırıyorum 1 2 gundur kullanıcı yorumlarından pcx den daha ıyı yol konforu oldugunu soyluyorlar forumda varmı acaba sh125 kullanan arkadaşlar? pcx den gerçekten dahamı ıyı konfor sağlıyor kasıs ve cukurlarda ona göre butceyı genısletıp alacam bır tane sıfır...
  20. B

aleykum selam..valla öyle suspansıyon motorun konforu bırıncı derece önem taşıyor bel fıtıgımdan dolayı.sym bence pıyasadakı en guzel motorları yapıyor ama çok yakıyorlar..butun modellerı cok yakıyor hele xpro ocağına ıncır ağacı dıker ınsanın o derece fazla yakıyor.ama symlerdekı konforu daha...

Yeni mesajlar