Arama sonuçlarınız

1. sonalp

Honda Crossrunner - Yamaha MT-09 Tracer - Triumph Tiger XRx hakkında görüşleriniz

Arkadaşlar merhaba, Bir ekim gecesi, yani bu gece 01:00 de cbr500ra motorum itina ile arka bahçeden çalınınca ve gün içinde edindiğim tecrübe (karakol-polis vs) ile bulunmasına dair içimdeki buğday tanesi kadar umutdu da yitirince ben de veren Allah alan Allah diyip bütçeyi az biraz zorlayıp...
  2. sonalp

34 DC 2521 Siyah Honda CBR500RA çalınmıştır.

34 DC 2521 Siyah Honda CBR500RA motorsikletim 01.10.2015 günü çalınmıştır. Sağ Gidon topuzunda yatmadan dolayı eziklikler vardır.
  3. sonalp

kazada kız arkadaşı ile yerde sürüklenen motorcu

https://www.59saniye.com/kazada-kiz-arkadasi-ile-yerde-suruklenen-motorcu/
  4. sonalp

yüksek cc motor sahiplerinin egoları

Aslında bu başlığı açmak istemiyordum lakin üç değil beş değil, bir buçuk ay içinde onlarca defa yaşadım. yüksek cc motor sahipleri virajda düşük cc motorların kendilerini geçip - tabiri caizse düşük cc ile virajda ellerine verilince - düzde son sürat 30 - 50 cm yanından geçerek ne kastetmek...
  5. sonalp

artçıda şok kampanya - NSFW

https://www.59saniye.com/motor-ustunde-efil-efil-yolculuk-yapmak/ /* no comment */
  6. sonalp

Honda CBR500R yağ değişim aralığı

1000 Km değişimi D&B Honda yaptı. 3000 km de tekrar değişimi var dedi. Kullanma kılvuzunda 6000 Km diyor. Ne yapmalı ? Garanti vs durumları sıkıntı olur mu ? Parasında değilim ama 2000 km de yağ değişimi çok abartılı geldi. Teşekkürler.
  7. sonalp

Off - Road hakkını vermek.

Öyle yerler var ki .öt ister o makine ile ...
  8. sonalp

Kaşınanı kaşırlar...

İş dönüşü eve bir kilometre kala, üç kişilik yaya grubu arabaların geçmesini bekledi, benim geldiğimi gördükleri halde içlerinden iri kıyım olan görmemiş gibi soluna bakmadan yola atladı. Korna çaldım. Tam yanından geçerken küfür etti korna için duydum sağa çekip durdum arkama dönüp baktıp, el...
  9. sonalp

Sıkışık trafikte ve/veya akan trafikte sol şerit banketinden gitmek ...

Bir buçuk aydır istanbul trafiğinde aktif olarak motorsiklet kullanıyorum. 1500 Km oldu. Gerek trafik nizamını bozmamaya gerekse hem kendimi hem de diğer sürücüleri tehlikeye atmamaya özen gösteriyorum. Mümkün olduğunca en sol şeritin sağ (orta şerit tarafı) araç lastik izini kullanıyorum. Bugün...

Yeni mesajlar