Kaşınanı kaşırlar...

İş dönüşü eve bir kilometre kala, üç kişilik yaya grubu arabaların geçmesini bekledi, benim geldiğimi gördükleri halde içlerinden iri kıyım olan görmemiş gibi soluna bakmadan yola atladı. Korna çaldım. Tam yanından geçerken küfür etti korna için duydum sağa çekip durdum arkama dönüp baktıp, el kol hareketi yapıp koşar adımlarla yanıma geldi. Özetle bela geliyorum dedi.

Motor çalışıyordu, ayaklığı indirip stop ettirdim. Küçüçük motorsun ne o öyle hava olsun diye basıyorsun, sokakta gazlıyorsun dedi. 200 kilo makine, bende 80 kg toplam 280 kg, otuzla giderken çarpsam hoş mu olur ? geldiğimi gördüğün halde soluna bakmadan yola atladın, sanada banada yazık değil mi dedim. .iktir git .rospu çoçuğu oruç ağzımla beni çileden çıkarma dedi. İşte o an ben çileden çıktım.

Diğer arkadaşlarıda sakin o falan dedi biri kolundan çekip gel akşam akşam falan der gibi oldu ama beni tutmayı düşünen olmadı.

Önce motordan sağdan indim. Ayaklık üzerinde öne çekip ayaklığı kapatıp direk üzerine motoru yatırdım. Bu sefer üzerine düşen motordan kaçmak isterken ki kaçamadı bi refleks tutmaya çalışır gibi oldu tutamadı motorun altında kaldı. Diğerleri motoru kaldırmak isterken handroid eldivenlerle ben buna iki tane sağlam geçirdim. Bu sırda biri arkama dolaşıp vurmaya mı çalıştı tutmaya mı çalıştı emin değilim zira sırt koruması vardı vurduysa bile hissetmedim. ona da kaskla geçirdim. Vizor yerinden çıktı. Burnu kanadı, En ufak olanları hala motoru kaldırmaya çalışıyordu ki iri kıyım olan alın abi üstümden kasıklarım yandı demeye başladı.

O sırada diğer tarafa geçip iki de botla midesine indirdim. diğerine baktım . yarım metre açıldı. Dedim sende istiyon mu ? bişi söyleyemedi.

Arkamda taksi vardı Şöför çıkar gibi oldu onada bi bakış attım. kapıyı kapadı. sağ taraftan motoru kaldırıdım. - belim hala ağrıyor - ayaklığa aldım. Alta kalan eleman emekleyerek altından çıktı. Dedim .iktirin gidin gözüm döndü elimden kaza çıkmasın. Motora binim gazlayıp uzaklaştım. Vizörü almayı unuttum o heycanla. Yanarım yanarım ona yanarım.

Park ederken gördüm sol grenajda hafif bir çizik ve çatlak var. Bela geliyorum diyor arkadaş, altımda araba olsa hiç tereddüt etmez vurur geçerdim.

Helal olsun vala çok iyi yapmissin fakat bende motora üzüldüm şimdi

orh

geçmiş olsun ne diyelim kavga bir şeye çözüm değil ama insanı bazen çileden çıkartıkları doğru

Chan in aksiyon film senaryosunu okumuş gibi oldum simdi. Izleyebileydim daha iyi olurdu, evde bi suru çekirdek var...

Geçmiş olsun. Ramazan ayının ilk gününden tuhaflaşmaya başladı insanlar. Trafikte özellikle tahammülsüzlük had safhada. 2 gündür ben de abuk sabuk insanlar ve durumlarla karşılaşıyorum. Bir iki gün daha böyle olursa bayrama kadar motosiklete binmemeyi bile düşünüyorum.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hoşgeldin ya Tatar Ramazan !

Hocam yeni bir dövüş sanatı geliştirmişsin valla kaskına sağlık :) chopper kullanıcısıyım ama ilk işim satıp racing almak :)) BRAVO! :)

motoru adamın üstüne mi devirdin valla helal olsun hayatımda ilk defa kavgada motosikleti saldırı aleti olarak kullanan adam duydum.motorun bi tarafı kırılmamıştır inşallah.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Ramazan kıroları yine çıkmış piyasaya ama ağızlarının payını almışlar bu sefer.Tutamıyorsanız tutmayın kardeşim şu orucu.Eline sağlık dostum bir tek motorun grenajına ve vizörüne acıdım.

Geçmiş olsun, yalnız adamın üzerine motoru yıkmak nedir, istemsizce güldüm :thumleft:
Açlıktan milletin gözü dönüyor, haketmiş olsa da o aşamaya gelmemek lazım, diyorum fakat ben de aynısını yapardım, ama doğru değil tabi ki. O an düşünülmüyor, herifte tabanca mı var, bıçak mı var.

Bir gururlanmışım bir gururlanmışım oruç olduğumu unuttum öyle bir ferahlama geldi yemin ediyorum HELAL! [İnşallah csb değildir.]

Motosikleti
Tvs Jupi
motoru adamın üstüne mi devirdin valla helal olsun hayatımda ilk defa kavgada motosikleti saldırı aleti olarak kullanan adam duydum.motorun bi tarafı kırılmamıştır inşallah.

Hatırlamayadım fakat bir replikte veya hocalarımdan biri de olabilir, silah olarak yakınında ki nesleri kullanmaktan bahsediliyordu, vallahi tebrik ettim etmesine hiç aklımın ucundan geçmezdi :)

Elbette kavga çözüm değil, şahsen ben olsam direk üzerlerinden geçerdim şey yani yanlarından.. :)

Bu konu ile ilgili olarak "çıkartılmayacaklar" listesi;

İlk olarak, kaskınızı çıkartmışsınız gibi algıladım. kavga esasında koruyucu ekipmanlarınızı çıkartmayın.
Karşınızdaki kişilerde silah olma ihtimalini asla aklınızdan çıkartmayın.
Her ne kadar haklı da olsanız, karşı tarafa vereceğiniz basit yaralardan bile darp raporu alınabilecek olduğunu aklınızdan çıkartmayın.
İte dalaşacağına diye başlayan atasözümüzün verdiği öğüdü aklınızdan çıkartmayın.

Şiddetin çözüm yolu olmadığı eski tecrübelerimle sabit. Bazen mecbur kalıyor insan.

Olay gerçekse motoru elemanın üstüne düşürmek acayip fikirmiş, filmlere sahne olabilir :cherry:

Geçmiş olsun. Ramazan ayının ilk gününden tuhaflaşmaya başladı insanlar. Trafikte özellikle tahammülsüzlük had safhada. 2 gündür ben de abuk sabuk insanlar ve durumlarla karşılaşıyorum. Bir iki gün daha böyle olursa bayrama kadar motosiklete binmemeyi bile düşünüyorum.

İftardan sonra binelim diyoruz. Göksudayız.

Bu arada yanlış anlamayında biraz abartı olmuş gibi anlattıklarınız.

Gin

ayaktaki adamın üzerine motorun yatırılması ciddiyim hiçbir şekilde hayalimde canlanmadı anlamadım bi türlü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar