Arama sonuçlarınız

1. DamienRice

Bir sorum var

Dostlar bir sorum var şimdi bizde 2 tane interkom var ve bir de aksiyon kamerası var.Yolda giderken interkom da konuştuuğumuz kamerada duyulmuyor ne yapabiliriz telefondan ses kaydetsek karşı taraftakinin sesi acaba duyulur mu
  2. DamienRice

İnternet siparişi ile alınan kask

Merhabalar internetten kask aldım merak ettiğim soru kask normal kutusunda geliyor ekstra bir köpükle vs desteklenmemiş. Kargo da gelirken hasar vs almıyor mu acaba siz ne düşünüyorsunuz bu konuda :sunny:
  3. DamienRice

Akaryakıt kartı kullanıyor musunuz

Opet shell vs akaryakıt kartı oluyor bunları kullanan var mı ne gibi faydaları var ve gerek var mıdır teşekkürler :)
  4. DamienRice

FORMA ARROW SX RACING BOT

Günlük hayatta şehir içi kullanılır mı? rahatsızlık verir mi ? http://www.motomaxonlineshop.com/forma-arrow-sx-racing-bot-pmu3291
  5. DamienRice

Sizce hangi belliği almalıyım ?

Şehir içi kullanıcam kullanışlı birşey lazım. http://www.motosikletaksesuarlari.com/Prosev-B375-5-Disli-Bellik_20848.html http://www.motoplus.com.tr/urun/9993130100003/MP-MOTOR-BELLIK-EURO-DINAMIK-3-LU
  6. DamienRice

Fail

- Geçer Değil mi buradan ? + Ordan 2 tane motor geçer baba... [Geçemedi]:mrgreen: Geçtim.
  7. DamienRice

Ters şeride giren otomobil sürücüsünün altında kalıyordum

Hadi ters şeride giriyorsun bari bekle ben geçeyim frene bile basmadı not: Küfürlerime eşlik eden kepçe operatörüne teşekkürler :)
  8. DamienRice

BT interkom eşleştirme

2 İnterkomu birbirine nasıl baglayabilirim teşekkürler
  9. DamienRice

Disk kilidi durduk yere ötüyor

1 ay önce MTS disk kilidi aldım diske takıyorum 1 dakika sonra temas olmuş gibi ötüyor sebebi nedir alarmını da çıkarmak istemiyorum :silent:
  10. DamienRice

Benzin istasyonunda motosiklet sürücülerini ezmeye çalışan Dodge Charger

Videonun başında uzun uzun açıklama var. Nedeni ne acaba çevirebilecek var mı
  11. DamienRice

Yolda kalan arabaya yardım etmek [Video]

Motosiklet kullananlara ön yargı ile yaklaşan otomobil sürücülerinin fikirlerinin değişmesine umarım bir nebze de olsa katkı sağlamıştır.:cat: Bu tarz olaylara zamanım oldukça yardım ediyorum. Belki etkisi olur ne bileyim motosiklet kullananları taciz etmez sıkıştırmaz.. :king:
  12. DamienRice

Geçenlerde yine iyilik peşindeyiz :)

Merak ediyorum atar yapan olur mu bu davranışa ?
  13. DamienRice

BT İnterkom kullananlar gelsin

Arkadaşlar BT interkom alıcam 2 model arasında kararsız kaldım. Kararsız kalma nedenim LCD ekran şarj süresini düşürür mü? ürün açıklamaları aynı ek özellik olarak eşleştirilmiş interkomları unutmuyormus hafızasında tutuyormus lcd ekranlı olan sizce hangisini almalıyım LCD EKRANLI OLAN...
  14. DamienRice

Motosiklet Pantalonunda korumanın konumu.

Selamlar Aklıma takılan bir soruyu gelin hep birlikte çözelim motosiklet pantalonum var giydiğimde korumalar dizimin altında duruyordu terzide biraz yukarı aldırdım. Motosiklete oturunca diz kapağimin üst tarafına çıktı. sormak istediğim soru ise hangisi doğru düz yürürken korumanın diz...
  15. DamienRice

500 liraya alınacak en iyi kask

500 liraya alınacak en iyi kask hangisidir ?
  16. DamienRice

Bell Vortex Kullanan var mı ?

Selamlar kullanan var mı almak istiyorum tavsiye eder misiniz kullanan arkadaşlar memnun musunuz iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum
  17. DamienRice

Kaskını Göster !

Merhaba herkes kaskının marka modelini ve fotoğrafını çekip + yönlerini ve şikayet ettiği noktalarını söyleyebilir mi umuyorum ki çok güzel bir konu olacak iyi forumlar
  18. DamienRice

500 TL civari kask önerir misiniz

Full Face teşekkürler
  19. DamienRice

Şeridime giren bayan sürücü acaba özür dileyecek mi ?

Üslup olarak kibar olduğumu düşünüyorum Erkeklerin çoğu özür dilemiyor peki ya bayanlar ? Not: eldivenim var ama elim arabanın kapısına sıkıstığı için şişmişti o yüzden takamadım :wiinkk: Mobil: https://www.youtube.com/watch?v=O2br1pgjopw
  20. DamienRice

Hyosung 250 comet kullanım kitapçığını arıyorum

2006 model hyosung 250 comet Elinde olan varsa yardımcı olabilir mi

Yeni mesajlar